Evet kan verdim çıkmadıHem sizin daha 7 gün yokmuydu bata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kan verdim çıkmadıHem sizin daha 7 gün yokmuydu bata
Üzülme içini ferah tut zamanı var demekki Rabbim senide sevindirsin inşallah en kısa zamanda
Bende 6gün kala yaptım çıkmadıBence çıkar bende sabırsızlanıp 7 gün kala yaptım çıkmadı 6 gün kala yaptım çıktı
İnnovita öneririm benOvulasyon testi için marka önerir misiniz? Bir kaç ayda onunla deneyip doktora gideyim. ☺
İdrar olsa daha erken derdim belki de kanda azda olsa çıkardıBende 6gün kala yaptım çıkmadı
5gün kala yaptım çıktı
Aynen canım...İdrar olsa daha erken derdim belki de kanda azda olsa çıkardı
Sağlıkla kucağına al inşallah. Adet bittikten sonraki 2 hafta hergün adama atladım. Ama negatif mart ayında sevişmeyeceğim.Günaydın yeni, heyecanlı, mutlu annişler
Nabersiniz
Gününüz hayırlı geçsin....
Bence burada bir tanışma etkinliği yapabiliriz Muhabbet paylasım çok güzel ama oturup bi tanışamadık sanki
Ben başlayayım ilk önce,
Ben kısaca Edi 30yasındayım 2.bebişime hamileyim..
1kızım var 3bucuk yasında, öğretmenim..
Angaralıyım
Bu ay ilk denememiz idi ve tuttu biz de şaşırdık
Ovu testi kullandım. İnnovita.. Sadece pik ve silik günleri değerlendirdik.. 4gün üst üste ilişki oldu başka olmadı
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar
AhhahahaSağlıkla kucağına al inşallah. Adet bittikten sonraki 2 hafta hergün adama atladım. Ama negatif mart ayında sevişmeyeceğim.
Merhaba edi günaydınnn o zamann bende kendimi tanıtayım kısaca bende şuşu 24 yaşındayım 7 aylık evliyim. Şuanda hemşirelik son sınıf öğrencisiyimmm Son 3 ayım kaldığındann ve çokta çocuk istediğimizdenn karar verdikk geçen ay kimyasal gebelik yaşadımm bu ay çokl şükür herşey yolunda gibiiGünaydın yeni, heyecanlı, mutlu annişler
Nabersiniz
Bence burada bir tanışma etkinliği yapabiliriz Muhabbet paylasım çok güzel ama oturup bi tanışamadık sanki
Ben başlayayım ilk önce,
Angaralıyım
Ovu testi kullandım. İnnovita.. Sadece pik ve silik günleri değerlendirdik.. 4gün üst üste ilişki oldu başka olmadı
sonuç ne canım.Kızlar bir yöntem denedim eğer kan testini öğrenip gerçekten hamileysem size mutlaka soylucem dua edin
bir yöntemim var açıklayacağım demişsin canım. bizimle paylaşırmısn.Kızlar hamileyimmm bugün keseyi gordummm
Çok memnun oldum maşaallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin,Merhaba edi günaydınnn o zamann bende kendimi tanıtayım kısaca bende şuşu 24 yaşındayım 7 aylık evliyim. Şuanda hemşirelik son sınıf öğrencisiyimmm Son 3 ayım kaldığındann ve çokta çocuk istediğimizdenn karar verdikk geçen ay kimyasal gebelik yaşadımm bu ay çokl şükür herşey yolunda gibii❤
Merhaba edi bende kısaca mai istanbulda yaşıyorum 27 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim 8 ay denedim 6. Ayımda pko başlangıcı yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktorum geçen ay klomen kullandım üç yumurtaya rağmen hamile kalamadım bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 36. Saatte ilişki yaşamam gerekirken 42. Saatte yaşadım geçen aylarda ince eleyip sık dokuduğum şeyleri bu ay yapmadım akışına bıraktım kaç kere ilişki yaşadım bilmiyorum ama çok az yaşadım çünkü sonunda adet olacağımı düşündüğüm için kendimi çok da günaşırıyq zorlamadım canım ne zaman istediyse yaptım şubatın son on günü müthiş bi sol göğüs ağrısı vardı sağda hiçbişey yoktu adete beş altı gün kala inanılmaz derecede üşüyüp sonrasında sıcaklıyodum adete bi iki gün kala test yaptım ve ikinci silik sonra dan koyulaşan çizgiyi gördüm kan verdim hamileydim çok dua aldım dua gruplarında da hep bir ağızdan dua ettik birbirimize manevi boyutu bu işin bana göre dua. Duaların hürmetine hamile kaldığımı da düşünüyorum. Haftaya inşallah kesemizi görücezGünaydın yeni, heyecanlı, mutlu annişler
Nabersiniz
Ben başlayayım ilk önce,
Angaralıyım
Maşallah canım benimMerhaba edi bende kısaca mai istanbulda yaşıyorum 27 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim 8 ay denedim 6. Ayımda pko başlangıcı yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktorum geçen ay klomen kullandım üç yumurtaya rağmen hamile kalamadım bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 36. Saatte ilişki yaşamam gerekirken 42. Saatte yaşadım geçen aylarda ince eleyip sık dokuduğum şeyleri bu ay yapmadım akışına bıraktım kaç kere ilişki yaşadım bilmiyorum ama çok az yaşadım çünkü sonunda adet olacağımı düşündüğüm için kendimi çok da günaşırıyq zorlamadım canım ne zaman istediyse yaptım şubatın son on günü müthiş bi sol göğüs ağrısı vardı sağda hiçbişey yoktu adete beş altı gün kala inanılmaz derecede üşüyüp sonrasında sıcaklıyodum adete bi iki gün kala test yaptım ve ikinci silik sonra dan koyulaşan çizgiyi gördüm kan verdim hamileydim çok dua aldım dua gruplarında da hep bir ağızdan dua ettik birbirimize manevi boyutu bu işin bana göre dua. Duaların hürmetine hamile kaldığımı da düşünüyorum. Haftaya inşallah kesemizi görücez
İnşalllahhhh inşallahh amiin değer kaçtaydı?Kızlar biz bugün çok minik bir kese gördük hamdolsun İnşallah bebeği görmek kalp atışını duymak sağlıkla kucağıma almak da nasip olur
Hiçbirimizin mutluluğu yarım kalmasın İnşallah