2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
PhotoCollage_20200304_000253938.jpg

Ovulasyon testi için marka önerir misiniz? Bir kaç ayda onunla deneyip doktora gideyim. ☺

Günaydın yeni, heyecanlı, mutlu annişler🌼
Nabersiniz😊
Gününüz hayırlı geçsin.... 😊
Bence burada bir tanışma etkinliği yapabiliriz 😊 Muhabbet paylasım çok güzel ama oturup bi tanışamadık sanki😊😊
Ben başlayayım ilk önce,
Ben kısaca Edi😁 30yasındayım 2.bebişime hamileyim..
1kızım var 3bucuk yasında, öğretmenim..
Angaralıyım😁
Bu ay ilk denememiz idi ve tuttu biz de şaşırdık😁
Ovu testi kullandım. İnnovita.. Sadece pik ve silik günleri değerlendirdik.. 4gün üst üste ilişki oldu başka olmadı😊
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar 😁🌼❤️

Nabersiniz😊
Bence burada bir tanışma etkinliği yapabiliriz 😊 Muhabbet paylasım çok güzel ama oturup bi tanışamadık sanki😊😊
Ben başlayayım ilk önce,
Angaralıyım😁
Ovu testi kullandım. İnnovita.. Sadece pik ve silik günleri değerlendirdik.. 4gün üst üste ilişki oldu başka olmadı😊
Sağlıkla kucağına al inşallah. Adet bittikten sonraki 2 hafta hergün adama atladım. Ama negatif 😂 mart ayında sevişmeyeceğim. 🙈🙊

Nabersiniz😊
Ben başlayayım ilk önce,
Angaralıyım😁
Merhaba edi😊 günaydınnn o zamann bende kendimi tanıtayım kısaca bende şuşu😂 24 yaşındayım 7 aylık evliyim. Şuanda hemşirelik son sınıf öğrencisiyimmm🤦🏼 Son 3 ayım kaldığındann ve çokta çocuk istediğimizdenn karar verdikk geçen ay kimyasal gebelik yaşadımm bu ay çokl şükür herşey yolunda gibii😊❤️

Merhaba edi😊 günaydınnn o zamann bende kendimi tanıtayım kısaca bende şuşu😂 24 yaşındayım 7 aylık evliyim. Şuanda hemşirelik son sınıf öğrencisiyimmm🤦🏼 Son 3 ayım kaldığındann ve çokta çocuk istediğimizdenn karar verdikk geçen ay kimyasal gebelik yaşadımm bu ay çokl şükür herşey yolunda gibii😊
Çok memnun oldum 🙏🏿maşaallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin, ❤️

Nabersiniz😊
Ben başlayayım ilk önce,
Angaralıyım😁
Merhaba edi bende kısaca mai 😂 istanbulda yaşıyorum 27 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim 8 ay denedim 6. Ayımda pko başlangıcı yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktorum geçen ay klomen kullandım üç yumurtaya rağmen hamile kalamadım bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 36. Saatte ilişki yaşamam gerekirken 42. Saatte yaşadım geçen aylarda ince eleyip sık dokuduğum şeyleri bu ay yapmadım akışına bıraktım kaç kere ilişki yaşadım bilmiyorum ama çok az yaşadım çünkü sonunda adet olacağımı düşündüğüm için kendimi çok da günaşırıyq zorlamadım canım ne zaman istediyse yaptım şubatın son on günü müthiş bi sol göğüs ağrısı vardı sağda hiçbişey yoktu adete beş altı gün kala inanılmaz derecede üşüyüp sonrasında sıcaklıyodum adete bi iki gün kala test yaptım ve ikinci silik sonra dan koyulaşan çizgiyi gördüm kan verdim hamileydim çok dua aldım dua gruplarında da hep bir ağızdan dua ettik birbirimize manevi boyutu bu işin bana göre dua. Duaların hürmetine hamile kaldığımı da düşünüyorum. Haftaya inşallah kesemizi görücez

Merhaba edi bende kısaca mai 😂 istanbulda yaşıyorum 27 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim 8 ay denedim 6. Ayımda pko başlangıcı yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktorum geçen ay klomen kullandım üç yumurtaya rağmen hamile kalamadım bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 36. Saatte ilişki yaşamam gerekirken 42. Saatte yaşadım geçen aylarda ince eleyip sık dokuduğum şeyleri bu ay yapmadım akışına bıraktım kaç kere ilişki yaşadım bilmiyorum ama çok az yaşadım çünkü sonunda adet olacağımı düşündüğüm için kendimi çok da günaşırıyq zorlamadım canım ne zaman istediyse yaptım şubatın son on günü müthiş bi sol göğüs ağrısı vardı sağda hiçbişey yoktu adete beş altı gün kala inanılmaz derecede üşüyüp sonrasında sıcaklıyodum adete bi iki gün kala test yaptım ve ikinci silik sonra dan koyulaşan çizgiyi gördüm kan verdim hamileydim çok dua aldım dua gruplarında da hep bir ağızdan dua ettik birbirimize manevi boyutu bu işin bana göre dua. Duaların hürmetine hamile kaldığımı da düşünüyorum. Haftaya inşallah kesemizi görücez
Maşallah canım benim 💕 😘
Haberleşiriz yne grubumuzda 😊
Bende 13ünde gideceğim randevu aldım. Bugunde kan ar tısı için kan verdim bakalım beklemedeyim 🙏🏿

Ben de haftaya çarşamba gidicem doktora belki keseyi görürüz diye

Kızlar biz bugün çok minik bir kese gördük hamdolsun 🙏 İnşallah bebeği görmek kalp atışını duymak sağlıkla kucağıma almak da nasip olur 🙏
Hiçbirimizin mutluluğu yarım kalmasın İnşallah 🙏🌸

Kızlar biz bugün çok minik bir kese gördük hamdolsun 🙏 İnşallah bebeği görmek kalp atışını duymak sağlıkla kucağıma almak da nasip olur 🙏
Hiçbirimizin mutluluğu yarım kalmasın İnşallah 🙏🌸
İnşalllahhhh inşallahh amiin🌸 değer kaçtaydı?

X