2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Elim sıfır alakamı dedi zaten aynı paray geliyor arada az bir fark var bende alıcam ama mutlaka güzel günlerde kullansın senin benim inşallah en kısa zamanda yürürde ortalığı dağıtır 😂😂
Ben epey uyguna aldım ya 🙈🤣 şuan daha yürümeden ortalığı dağıtmaya başladı oyuncak kutusu bezleri koydugum kutu hep yerde ben topluyorum o dağıtıyo🤣🤣

Ben epey uyguna aldım ya 🙈🤣 şuan daha yürümeden ortalığı dağıtmaya başladı oyuncak kutusu bezleri koydugum kutu hep yerde ben topluyorum o dağıtıyo🤣🤣
Ay evet durmuyorlar benimkini dün yakaladım mutfakta böyle

Eklentiler

• 4FFE1BE5-8766-4245-897D-00D2E4697810.jpeg
    4FFE1BE5-8766-4245-897D-00D2E4697810.jpeg
    184 KB · Görüntüleme: 62
Ay evet durmuyorlar benimkini dün yakaladım mutfakta böyle
Oyy sana maşallah yüzbinlerce kez maşallah
Ben de alt dolaba tapirlari koydum renk renk hoşuna gidiyor saçıyor bir taraftada bakliyatlar erzak kapları var durup durup onları bi ortaya döküyor ben de bir yemek yapabileyim de yeter ki diye ses etmiyorum hepsini indiriyor

Herkese günaydın :) ne zamandır şifremi unutmuştum , hep okuyor ama cevap yazamıyordum .. Herkes iyi maşallah , bebişler büyüyor, yaramazlıklar başlıyor .. 2 çocuklu çalışan bir anne olarak her şeye yetişmeye çalışıyorum bende işte.. Doğum günleri konuşulmuş , ben açıkçası kutlama yerine stüdyo konsept çekimi yaptıracağım ailece ... Daha anlamlı olur, pasta patlatmayı da stüdyoda yaparız .. Beylikdüzü civarında bildiğiniz bir yer var ise paylaşmanızı rica ederim..

Selam kızlar bizim 2 alt 3 üst diş var çok hareketli emekleme yok ama yapmaya çalışıyor ben yürüme arkadaşı bulmaya çalışıyorum dolap uygulamasına baktım 2. El buldum ama kargo parasıyla sıfır ürüne denk geliyor karar veremedim sizler de yürüme arkadaşı kullanan var mı
Cnm ben bebek arabasjnin arkasini tutturarark yurutuyorum hergun 20 dakika birde koltukta tutunarak yuruyor ..yurume arkdsi ebebekte indrimdeydi takip et ordan al derim..ben gerek duymadim ama

merhaba herkese

günlerin yoğunluğundan ben de yazamadım buralara hiç.

biz 11.ayımızı geçtik. elimizi bırakıp duruyoruz desteksiz adıma geldi sıra. inşallah yaşında yürümüş olur.

doğumgününü evde aile arası yapacağız. 10-15kişi olacağız sadece. konsept panda😊kendimiz süsleyeceğiz siparişleri verdik. birde stüdyoda 1yaş çekimi yaptıracağız.

çocuklar hastalıkları atlatamadı. 3haftadır düzelmediler

Cnm ben bebek arabasjnin arkasini tutturarark yurutuyorum hergun 20 dakika birde koltukta tutunarak yuruyor ..yurume arkdsi ebebekte indrimdeydi takip et ordan al derim..ben gerek duymadim ama
Bende bugün ititbatiyle almaktan vazgeçtim alması sıkıntı değil sonra nereye konulacak oyun halısı aldım içinde durmadı bir kaç haftaya yürür bence benimki almak işin geç kaldım

Selam kızlar bizim 2 alt 3 üst diş var çok hareketli emekleme yok ama yapmaya çalışıyor ben yürüme arkadaşı bulmaya çalışıyorum dolap uygulamasına baktım 2. El buldum ama kargo parasıyla sıfır ürüne denk geliyor karar veremedim sizler de yürüme arkadaşı kullanan var mı
Bende bugün sipariş verdim cnm dolabtan
Sıfırı ne kadar bilemedim benimki 100 liraya denk geldi

Ben bu arada aşırı hasta oldum
Bir haftadır raporluyum grip üşütme baş agrisi
Kovid testi yaptırdim Allah'tan negatif çıktı.
İlaçlarla duruyorum
Sesim hiç yok nerdeyse.
Benim bebekde çok hızlı emekliyor aşırı hareketli bir kaç saniye ayakta duruyor.
Heryeri karıştırıyor o varken bulaşık makinesi vs bosaltamiyorum.
Doğum gununu aile arasinda balonlarla süsleyip yapacağım resim çekmeyi de telefondan yaparım kardesimin teli iPhone güzel çekiyor .

Ben bu arada aşırı hasta oldum
Bir haftadır raporluyum grip üşütme baş agrisi
Kovid testi yaptırdim Allah'tan negatif çıktı.
İlaçlarla duruyorum
Sesim hiç yok nerdeyse.
Benim bebekde çok hızlı emekliyor aşırı hareketli bir kaç saniye ayakta duruyor.
Heryeri karıştırıyor o varken bulaşık makinesi vs bosaltamiyorum.
Doğum gununu aile arasinda balonlarla süsleyip yapacağım resim çekmeyi de telefondan yaparım kardesimin teli iPhone güzel çekiyor .
Bizde öyleydik kovit testi negatif çıktı çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor işte bebeklerle iyileşmekte zor ballı zencefilli karabiberli süt ve sarımsak iyi geliyor

Kizlar kızlar selamm😊

Hergun okuyorum nerdeyse ama Bi türlü konuların arasına dalıp yazamadım.

Is basi zamanı geldi çattı son 10 gün. Hic bırakmadım nasıl yapicam bilmiyorum. Oğlum da adeta kolum bacağım gibi yapışık bana çok zor günler bizi bekliyor sanırım. Tavsiyeniz varsa alırım 😁
En son ne zmn 2 saatten fazla uyudum hatırlamıyorum geceleri sürekli emmek istiyo odasini 2 ay önce fln alırdım ama ben çok uykusuz kaldığım için 3 4 gibi yanima alıyorum mecbur. İse baslayinca kessem mi acaba diyorum ztn pek bi sutum yok ek gıdadan besleniyor ztn aman bilemedim napsam

Kızlar 3. Çocuğum diğer çocukları biri 40 günlükken diğeri 8 aylıkken odalarını bile ayırmıştım bu oğlumu da şimdiye kadar hiç bir kez bile yanıma almamıştım beşiğinde uyuyor ta ki rota olduğu zamana kadar
Şimdi 10 15 gündür hic yapmadığım yapmayacagim birşey yapıyorum bebeğimi yanımda yatırıyorum dayanamıyorum gece gözümü açınca onu yanımda görmek biraz uzak yatırdığım halde 2 dk sonra yüzünü yüzüme yapışmış bulmak inanılmaz güzel bir duygu vazgeçemiyorum çok üzgünüm ayrı yatırasım gelmiyor

Gunaydin arkadaşlar 🤩 kizimin ustten 8 disi geliyor 😁 gunlerdir gostermiyordu agzini alt 2 tane ust 2 tane geliyordu..kizim herhalde diyor bir anda ciksin kurtulayim 😁

X