Karbonatlı su ile temizlemen lazım çncr bide karadut özü al eczane yada aktardan o hrmen geçiriyo ben büyük kızımda ve yiğenimde sürekli onu kullandım yiğenim hemen her ay aft olur evde bulunur o yüzden bide mikostatin di yanılmıyosam aft için ilaç şuruo şeklinde damlalık ile damlatıyosun o iyi ama en iyisi karadut özü tatlı bide seviyo çocuklarKızlar napiyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor . Bebeğimde aft olan varmı nasıl geçti. Bu aralar üstüne agizindan su gibi salyasi akıyor . Sabahı sabah ediyoruz uyku uyumaz oldu sabah 5te ayakta bunaldım ben iyicebana yapışık geziyor resmen
Geçmiş olsun, mikostatin alabilirsiniz..Kızlar napiyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor . Bebeğimde aft olan varmı nasıl geçti. Bu aralar üstüne agizindan su gibi salyasi akıyor . Sabahı sabah ediyoruz uyku uyumaz oldu sabah 5te ayakta bunaldım ben iyicebana yapışık geziyor resmen
Karbonatlı su ile birkez temizledi. Çok ağladı .şuan ilaç kullanıyorum tek fis fıs şeklinde .karadut özü bulursam hemen deneyeceğimKarbonatlı su ile temizlemen lazım çncr bide karadut özü al eczane yada aktardan o hrmen geçiriyo ben büyük kızımda ve yiğenimde sürekli onu kullandım yiğenim hemen her ay aft olur evde bulunur o yüzden bide mikostatin di yanılmıyosam aft için ilaç şuruo şeklinde damlalık ile damlatıyosun o iyi ama en iyisi karadut özü tatlı bide seviyo çocuklar
Doktor aft oral sprey başlattı .sanki hiç işe yaramıyor .mikostatin geçirir mi bir il güne baya yayildiGeçmiş olsun, mikostatin alabilirsiniz..
Geçirir canim , biz de 3 güne geçirmiştiKarbonatlı su ile birkez temizledi. Çok ağladı .şuan ilaç kullanıyorum tek fis fıs şeklinde .karadut özü bulursam hemen deneyeceğim
Doktor aft oral sprey başlattı .sanki hiç işe yaramıyor .mikostatin geçirir mi bir il güne baya yayildi
kızımdan kalan kraft calipso kullanıyoruz.ama uzun yıllar derken kaç yıl kullanabilirsin bilemiyorumKızlar uzun yıllar kullanabileceğim park yatak tavsiyesi alabilir miyim
Yani önümüzdeki kışı da atlatabileceğim bir yatak arıyorum ev değiştirme durumunuz var o zaman ayırmam çoçukların odalarınıkızımdan kalan kraft calipso kullanıyoruz.ama uzun yıllar derken kaç yıl kullanabilirsin bilemiyorum
Zaten hangi marka olursa olsun 2 yıl garantili oluyor canım en az 2 kış atlatırsınYani önümüzdeki kışı da atlatabileceğim bir yatak arıyorum ev değiştirme durumunuz var o zaman ayırmam çoçukların odalarını
Ona da bakayım canım sağolZaten hangi marka olursa olsun 2 yıl garantili oluyor canım en az 2 kış atlatırsın
Benim ki baby hope çok pahalı bir park beşik değildi ama çok sağlam çıktı
Bakıyorum canım ona sağolkızımdan kalan kraft calipso kullanıyoruz.ama uzun yıllar derken kaç yıl kullanabilirsin bilemiyorum
Biz de büyük kızımdan kalma baby plus sihirli rüyalar diye bir park yatak var. Tavsiye ederimYani önümüzdeki kışı da atlatabileceğim bir yatak arıyorum ev değiştirme durumunuz var o zaman ayırmam çoçukların odalarını
Kan değerlerine bakıldı mı, bakıldıysa kaç çıktı acabaKızlar nasılsınız? Bizim kız 9 Ay i devirdi artık şükür. Bu ay 400 gr alıp , 1.5 cm de uzamış. Emeklemeyi baya hızlandırdı, sıralamayı hızlandırdı. Tutunarak ayakta durma süresi uzadı bu ay baya. Diş henüz yok :) babildanmaya bi kaç kelime daha ekledi.
Yalniz birşey aklımıza takildim büyük kızımın ne zaman yaptığını hatırlayamadık. Bay bay, gel gel hareketi yapmıyor henüz . Sizinkiler ne alemde bu konuda?
Bir de gece kaç kez uyaniyir sizin minnoslar ? Benimki en az 3 kez uyaniyir bazen 5 6 ya da çıkıyor bu
Iyiyiz canım bizde 9 ayı bitirdik aynı gidiyoruz sizinle emeklemesi zaten çok hızlı benim oğlanında atom karınca gibi fırıl fırıl geziyor odaları dolaşıyor kendi kendine tutunup ayağa kalkıyor 10 gündür nereyi bulsa hemen tutunup kalkıyor hep ayakta durmak yürümek istiyor.Kızlar nasılsınız? Bizim kız 9 Ay i devirdi artık şükür. Bu ay 400 gr alıp , 1.5 cm de uzamış. Emeklemeyi baya hızlandırdı, sıralamayı hızlandırdı. Tutunarak ayakta durma süresi uzadı bu ay baya. Diş henüz yok :) babildanmaya bi kaç kelime daha ekledi.
Yalniz birşey aklımıza takildim büyük kızımın ne zaman yaptığını hatırlayamadık. Bay bay, gel gel hareketi yapmıyor henüz . Sizinkiler ne alemde bu konuda?
Bir de gece kaç kez uyaniyir sizin minnoslar ? Benimki en az 3 kez uyaniyir bazen 5 6 ya da çıkıyor bu
Yok canim.bizim doktorumuz 1 yaşından sonra bakarız dedi,erken bakmanın bi anlamı yok bazen çocukların değerleri farklı çöküp yanıltıcı olabiliyor dedi.Kan değerlerine bakıldı mı, bakıldıysa kaç çıktı acaba
Maşallah senin oğlana da canimIyiyiz canım bizde 9 ayı bitirdik aynı gidiyoruz sizinle emeklemesi zaten çok hızlı benim oğlanında atom karınca gibi fırıl fırıl geziyor odaları dolaşıyor kendi kendine tutunup ayağa kalkıyor 10 gündür nereyi bulsa hemen tutunup kalkıyor hep ayakta durmak yürümek istiyor.
Tutunup yürümeyi de pekiştirdi koltuktan tutunup gidiyor bazen o yürürken sesleniyorum adıyla gülerek ellerini bırakıp bana yöneliyor yürümek için çok cesaretli tabi ki tutunmadan adım atmaya kalkınca düşüyor.
9.5 kg 74 cm
Baybay gel gel gibi hareketler öğretmekle ilgili sanırım çok erkenden de öğretince yapıyorlar ben hiç yaptırmadım ama saç fırçasıyla saçımızı taradığımız dikkatini çekti abilerinin falan saçını yaparken ağladı fırçayı istedi eline verdik saçlarımıza sürtmeye başladı fırçayı kafamiza gözümüze sürtüyor tarıyor guyabir de ben alkış yapmayı öğretmiştim alkış yap oğlum diyince alkış yapıyor lambamiz nerde diyince lambaya bakıyor ama şimdi müthiş öğrenme zamanı sürekli gördüğü hareketleri taklit etme döneminde olduğu için herşeyi taklit ediyor
Gecelerimiz bizim de 3 kez net uyanıyor. uyanması neyse de bazen hemen yeniden dalamıyor uykuya o zorluyor hemen emip uyursa sık uyanması beni zorlamıyor
Bizimki dün baktı yüksek çıktı, 1 yaşında tekrar bakacaklarmış, kan damlasının ölçüsünü düşürdü, ocean veren var mı aramızda, kaç damla veriyosunuzYok canim.bizim doktorumuz 1 yaşından sonra bakarız dedi,erken bakmanın bi anlamı yok bazen çocukların değerleri farklı çöküp yanıltıcı olabiliyor dedi.