2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben kullanıyordum, daha önce pıhtı atma sorunu yaşadığım icin ara ara da kullanıyorum hâlâ, 4 haftayı geçti biontech oldum, ara ara da iğneyi kullanıyorum zaten, elhamdülillah bi sıkıntı yasamadim

Ay daha ben adet olmadım

Canim karinustu durmazsa öğrenemez emeklemeyi, sen altına yumuşak bi battaniye ser onun üzerinde hareket etsin, öyle öyle öğrenecekler. Benimki de ara ara vuruyor kafasını. Napalim acı olmadan yeni bisiler öğrenemiyorler..

biz gitmeyeceğiz. en azında 3yaşa kadar gitmeyiz çünkü kızımda bir kere tecrübe ettik 1yaşındaykençok zorlandık biz.düzen falan kalmıyor.beslenme ayrı bir sıkıntı. yorulup gelmiştm yani
Yokya benimde gözüm yemiyor aquaparkla yada günübirlik gidebilecegimiz yerlerle ikna etmeye calışcam.Bütün düzenimiz bozulur uyku beslenme.En azından 2 yaşa kadar hicbiryere gitmek istemiyorum sanirim.

Ya biliyorum işte ama kötü vuruyor.Altina yumusak birsey seriyim yada en guzeli yatagin uzerinde o sekilde oynicaz.o öyle vurunca benim burnum acıyor

Hiç aklıma gelmedi yaa bir sürü süt var zamanı da geçecek hemen deneycegim.

İnsan bildigini de unutuyor yaa. Şaşıyorum kendime ya
Severse yaz ama buraya icip icmedigini
Bundan sonra vermeye başlayabilirsin canım bestiron kan damlası ni öneriyorlar alerjik bebek anneleri
bestiron bizi mahvetmisti huzursuzluk cok olmustu ocean kullaniyorum memnunuz

Ya biliyorum işte ama kötü vuruyor.Altina yumusak birsey seriyim yada en guzeli yatagin uzerinde o sekilde oynicaz.o öyle vurunca benim burnum acıyor
Canım kızım hiç karnın in üstüne yatmıyor deliriyor yatırınca kendini geri atıp dönüyor . Biz emeklemeden yürümesini bekliyoruz belki sizinde öyle olur kalkmaya çalışıyor otururken uzanıyor uzaktaki oyuncaklara .ve dediğin gibi küt ses

Bebeğim 13 aylık blw yöntemi uyguladık 7 aydan itibaren. Resmen pişmanlığın alasını yaşadım. Benim verdiğim hiçbir şeyi yemiyor. Dün biber dolmasının içinden verdim onu bile eline aldı kemirdi. Çorba vs içiremiyorum. Kendi kararını kendi verdiği için de beyfendi onca hazırladığım yemekten bi lokma alıp bırakıyor.

Cnm biz gittik kısa süreli kaldık.simdi de ağustos sonu nasipse gideceğiz
..yemek saati vs herseyi düzenli olduğu için sıkıntı yaşamadık..yogurt yanımda götürdüm.4 gün kaldık 4 kase ...bez vs oyuncak ve kitaplarını da ...çok mutluydu sukur

Merhabalar 45 gun once dogum yaptim mesanem ve rahim sarkmam var suan sizce duzelirmi psikolojim cok kotu sutum biel kesildi uzuntuden beni etiketleyerek donus yaparsanz cok sevnirim nolur sizde duzeldimi acaba benimde duzelirmi

Merhabalar 45 gun once dogum yaptim mesanem ve rahim sarkmam var suan sizce duzelirmi psikolojim cok kotu sutum biel kesildi uzuntuden beni etiketleyerek donus yaparsanz cok sevnirim nolur sizde duzeldimi acaba benimde duzelirmi
Canım arkadaş bu aralar aktif değil ama doğumdan sonra ameliyat oldu yeniden rahim ve mesanesi asıldı ve uzun süre dikkat etti yazdı buraya şimdilerde yok 10. Günde oldu o ameliyati doğumdan sonra.

Canım arkadaş bu aralar aktif değil ama doğumdan sonra ameliyat oldu yeniden rahim ve mesanesi asıldı ve uzun süre dikkat etti yazdı buraya şimdilerde yok 10. Günde oldu o ameliyati doğumdan sonra.
Anladım ozaman bende ameliyat olucam sanirim cunku baya ilerinsafhada memnunmuydu acaba ameliyattan hatirkiyormusunuz

Anladım ozaman bende ameliyat olucam sanirim cunku baya ilerinsafhada memnunmuydu acaba ameliyattan hatirkiyormusunuz
Evet iyilesmisti ama psikolojik olarak hep tedirgindi ilişkiden vs diye hatırlıyorum
Bu ameliyatı bnm halamda oldu onun da çok ilerlemişti ve çok kızdı kendine neden daha önce olmadim diye hep ertelemişti ama ameliyattan sonra çok rahatladı

Cok tesekkurler halanizda rahim ve mesanemiydi birde kaç yasinda oldu acaba ameliyatı ortalama tam sikayetleri neydi acaba

Cok tesekkurler halanizda rahim ve mesanemiydi birde kaç yasinda oldu acaba ameliyatı ortalama tam sikayetleri neydi acaba
Halam 50 yaşında oldu ama 25 yaşında başladı onun çok zor 2 doğum yapınca olmuş tuvalette afedersiniz dışarı çıkıyormuş mesane rahim falan eliyle itiyormuş içeri yara gibi oluyormuş ilişki de vs sıkıntı anladığım çok mikrop kapardı mesane dışarı çıktığı için idrar yollari enfeksiyonu

Kızlar bizim bebiş geceleri ağlayarak uyanıyor 3 gündür demin geene öyle oldu fitil attım babası uyuttu niye böyle oluyor diş falanda yok henşz 6+22 günlüğüz

Günaydın kızlar birşey sorcam kızımın karnini çok kasıyor. Özellikle goguslerini yoluyor ya . Kuru cildi . Dr bir krem verdi onu kullanınca kasimiyir bir müddet oda uzun sürmüyor. Egzama için önereceğiniz krem var mi

Vücuduna alerjen madde girdiği için karnını kasıyor canım süt diyetine devam ediyorsun değil mi

Merhaba canim , nasil anladi kansızlık başladığını.. Kan testinden mi yok öyle muayenede mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…