Anne sutu veriyorsan milkshake yapsana belki sever muzla armutu 50 ml anne sutu yada devam sutune karistir ceyrek muz ceyrek armut benim kiz bayiliyor belki sizinkide sever bardakta iciriyorum keşke biberonda icse ama yok nafile almiyor bende alistirma bardagi yada minik bardak almistim onunla veriyorum renkleride dikkatini cekiyorAy çok tatlısınız yaaaslında abisi karşısında cok güzel yiyor ama bizim kız yemenin tadını daha anlayamadı galiba
Emmede sorun olmadığı için takmamistim ya dili çıkıyor biraz ama ucu içe gidiyor .üst dudak bağıra var ay keşke bakmasaydim resimler korkuttu beniBenim kızında dil bagı var ay emerken cop cop ne ses çıkardı büyüyünce ses gitti kilo da iyi alıyor diye kesmedi doktor.
Çocuk doktoru bilemiyor kesinlikle ya Bi cerrah yada KBB uzmanı görmeli. Kbb doktoruna gittik dışarı çıkarıyor hiç sıkıntı olmaz dedi.
Pelteklikten ziyade dil yapısı bozuluyor agız içi yaraları dişte bozulmalar oluyor. Dil ince uzun Bi yapıdan dil bagında tabak gibi kocaman Bi şekil alıyor. O yuzden zamanında kesmek önemli.
Login • Instagram bu doktorun baylaşımalrından Bi bakın hangi seviyede dil bagınız.
Bak sen kuzuya demekki kendi yemek istiyor .Blendardan cekiyorum ama olmuyor diline dedigi an ögürüyor ama eline verince keşfetti biraz artık eline veriyorum inan kendisi daha fazla yiyordur diye düşünmeye başladım
Maşallah maşallah senin ki çok güzel kilo almış inşallah hep (sağlıklı) yemeyi seven bir çocuk( duamızı eksik etmeyelim diye düşündüm)
Ahhaaa yerimBende sizi merak ediyordum benim ki de geçen pazar emeklemeye basladi dun emekleme pozisyonundan oturmaya geçmeye başladı, neşesi kayboldu tam uyuyacak emekleyebildigi geliyo aklına hoop emeklemeye basliyo yatağın içinde. Biraz zayıfladı, dis yok hala
Ay masallah canim pek hızlısınız sizAhhaaa yerimKeşfetmiş niye uyusun ki .bizim dun 7.disimiz cikti bi kaç tane daha çıkacak gibi mısır gibi patlatiyo
Aceleliliginden karnimda da durmadı hatirlarsanAy masallah canim pek hızlısınız siz
Yok ileri seviye değil benim bebeğim de ilk aylar tam yapışamazdı memeyeDoğduğundan beri emme problemi vardı cnm . Çap cup ses çıkardı şimdi düzeldi dilini hiç cikaramiyordu şimdilerde azıcık ucu çıkıyor yani bu galiba ileri seviye baya . Kestirmek istemiyorum ama peltek olur diye korkuyorum
Dün bende oldum aşı.Eve gelincede emzirdim.Insallah biranonce bu lanet virusten kurtuluruzda eskisi gibi özgür oluruz.Ben oldum canim iki çocuk doktoruna sordum önerdiler.. simdi artık biontechin emziren anneler üzerinde çalışmaları da tamamlanmış. Hic bir sorun olmamış. Ben olduğumda çalışma tamamlanmamışti..
Hiç aklıma gelmedi yaa bir sürü süt var zamanı da geçecek hemen deneycegim.Anne sutu veriyorsan milkshake yapsana belki sever muzla armutu 50 ml anne sutu yada devam sutune karistir ceyrek muz ceyrek armut benim kiz bayiliyor belki sizinkide sever bardakta iciriyorum keşke biberonda icse ama yok nafile almiyor bende alistirma bardagi yada minik bardak almistim onunla veriyorum renkleride dikkatini cekiyor
Ay bizde üç. Gündür uyumuyoruz atak haftası da yaklaşıyorum ne oluyor anlamadım ya Allah hayır etsingünaydın herkese
huyumuz suyumuz değişti bu ara. geceleri derin uyuyamıyor sürekli bir sağa sola dönme. tabi beni de uyutmuyor öyle olunca. çok da huysuz ben artık dişe yoruyorum bakalım. emekleme durumu bizde de başladı henüz ayak koordinasyonuna geçemedik tam az kaldı
aşı ben de olucam. büyük ihtimal temmuzda işbaşı olacağım çünkü işyerinde. evde de olsam kesinlikle yaptıracaktım. çünkü biz evde olsak da eve gelip gider birileri varsa tehlike her zaman vardır. kendim alerjik bünye olduğumdan biontech randevumu sinovaca çevirdim. ptesi inş aşılanıcam
Maşallah 7. Diş cok İyi agrı sızı olmadan hepsini patlasın inşallah inci gibi dişleri olsunAhhaaa yerimKeşfetmiş niye uyusun ki .bizim dun 7.disimiz cikti bi kaç tane daha çıkacak gibi mısır gibi patlatiyo
Ben bu doktorun canlı yayında anlattıklarına dayanarak içimi rahatlattım sana da faydası olur diye demiştim korkmana üzüldümEmmede sorun olmadığı için takmamistim ya dili çıkıyor biraz ama ucu içe gidiyor .üst dudak bağıra var ay keşke bakmasaydim resimler korkuttu beni
Bende dr Osman gönülalan i dinledm emmede sıkıntı yoksa takip edilmeli diyor . Bizim Dr hicbirsey demedi zaten . İnşallah canım .acısız felan diyorlar ama dikişleri görünce nasıl ya dedim . Emerken canı yanmayacak mi diye düşünmekten kendimi alamıyorumBen bu doktorun canlı yayında anlattıklarına dayanarak içimi rahatlattım sana da faydası olur diye demiştim korkmana üzüldüminşallah seninde kalbini ferahlar endişe etme
Burada da demiştim hatta cnm kızım çok kibar ucunu alıyor memenin diyeYok ileri seviye değil benim bebeğim de ilk aylar tam yapışamazdı memeye
Sanki meme damagindan düşerdi yapıştırıp emmeyi devam ettiremezdi sap sup düşerdi
Sonra geçti o çünkü gevşermiş dil bağı
Kilo alması beslenmesi iyi olup dilini de çıkartıyorsa sorun yok dedi doktor sizinde çıkarıyor muş ben sünnetle birlikte yapılır diye bekliyorum senin yerinde olsam 1 gün beklemem o zar kesildiğinde kan bile akmıyor benim kardeşimin varmış da annem götürmüş hemen pansuman odasında bi fısfıs sıkıp kesmiş yollamış doktor ordan gezmeye gitmişler ağlama vs bile olmamis
hastalıkla yaşamaya alışmış olmamız lazım artık. kendi sağlıklarımızı ihmal ettik uzun süredir. şimdi aşılanma da başladı. götür için rahat etsin çocuk içinBurada da demiştim hatta cnm kızım çok kibar ucunu alıyor memenin diyetabi dil bağından olacağı aklıma gelmezdi . Şimdi hepsini alıyor hatta dudağının üstüne çıkıyor dili . Belki bizimkide gevşer dil bağı değil de üst dudak bağı da var mış onu anladim acayip yapışık . Ah cnm bizim Dr sıkıntılı ya bayram öncesi erken memlekete sırf doktor için gideceğiz bakalım napacaklar . Bu hastalıkta gitmek istemiyorum ama çok iyi Dr lar var .
Dil dışarı çıkıyor emiyor da dedin Bi müdahale olmaz benceBende dr Osman gönülalan i dinledm emmede sıkıntı yoksa takip edilmeli diyor . Bizim Dr hicbirsey demedi zaten . İnşallah canım .acısız felan diyorlar ama dikişleri görünce nasıl ya dedim . Emerken canı yanmayacak mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Aynen çok ihmal ettik şuan böbrek ağrısı çekiyorum ve hala hastalık var diye erteliyorum . Gideceğiz inşallah sıkıntı olmazsahastalıkla yaşamaya alışmış olmamız lazım artık. kendi sağlıklarımızı ihmal ettik uzun süredir. şimdi aşılanma da başladı. götür için rahat etsin çocuk için
Ya çok sevindim adınıza . İnşallah bizede öyle der DrDil dışarı çıkıyor emiyor da dedin Bi müdahale olmaz bence.
Biz iki defa gittik aynı durumdayız dil dışarı çıkıyo ama ucunda kıvrım oluyor. Bize bu kadarı sıkıntı olmaz dedi canım