2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kahvaltı durumuna katılmıyorum. hergün yumurta vermek istemiyorum mesela ben. kuymak yapıyorum, patates veriyorum. bu işi bence anneler daha iyi planlıyor. yaz sıcağında her gün yumurta yedirmem. mutlaka alternatifleri denerim. ben doktorumdan ek gıda yönlendirmesi almadım. 2.çocuğum menüleri ilerleyişi kendim belirliyorum. ilkinde de sadece yasaklılara dikkat edip kendim planladım. zaten en son tam 6.aylık gitmiştik doktora. demem o ki alerjik bir bebeğin yoksa yasaklı gıdaları da biliyorsan kendin planlı gidebilirsin. ha bir de öğlenleri sürekli çorbada vermiyorum. köfte, kabak yemeği, taze fasülye, bezelye gibi şeyleri direk yemek halinde pişirip veriyorum. bakliyat da kullanıyorum. makarna da veriyorum erişte ya da organik normal makarna.
Kuymak nasıl yapıyorsun canım ben se bi denemek istiyorum belki sever.
Günaydın kızlar .ben bitik durumdayım . Aşırı huzursuz huysuz kuzum . Gaz sancısı çekiyor yine neden oldu anlayamadim. Uyumuyor uyuyunca hemen uyanıyor . Sürekli bir emme isteği var . İgliyor sürekli Igg Igg diyo kaka yapamıyor .
Canım yazalı biraz olmuş ama ben buraya girmeyi unutmuşum bir süredir ek gıda konusuna kafam takılınca. Benim kızımda kabız olmuştu ıkınıyor yapamıyordu çok sıkıntı yaşadı ek gıdadan diye düşünüyordum ama demir ilacından olmuş sanırım şimdi kestim vermiyorum 2 gündür yapıyor kakasını.

Anneler nasılsınız? Bir süredir girmemiştim çok yazışmada olmamış gerçi ek gıdaya alıştırmaya çalışıyorum bende şimdilik yumurta sarısı ve lor ya da labne yediriyorum kahvaltıda. Öğlen çorba yapıyorum yeni yeni yemeye başladı zaten ağzını kapatıp açmıyordu hiç. Yoğurdu sevmedi ilginç bir şekilde meyvede yemek istemiyor.Bugün kontrolümüz var bakalım kilo alımı nasıl 2 aydır gitmiyorduk. Kan ilacı kullanıp bebeği kabız olan var mı?

Canım yazalı biraz olmuş ama ben buraya girmeyi unutmuşum bir süredir ek gıda konusuna kafam takılınca. Benim kızımda kabız olmuştu ıkınıyor yapamıyordu çok sıkıntı yaşadı ek gıdadan diye düşünüyordum ama demir ilacından olmuş sanırım şimdi kestim vermiyorum 2 gündür yapıyor kakasını.
Bende vermiyorum cnm iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum da 😟

Kan ilacı biz şimdiye kadar kullanmadık
Bebeklerde 8. Aya kadar kansızlık gorulmesi çok nadir olurmuş bizimde 2 gün önce doktor çok hafif kansızlık başlamış damlaya başla dedi 2 gündür veriyorum 7 buçuk ayı geçtik bu arada kakada bebegimin huzurunu etkileyecek bir değişiklik olmadı bazen kaka rengini siyahlastiriyor diyorlar bizde o da olmadı

2tatlı kaşığı mısır ununu tereyağında az çevirip su koyuyorum. fokurdamaya başlayınca içine istediğin peyniri atabilirsin.

Kizlar hamileyken kan sulandırcı igne kullanan arkadaşlarm biontech ası oluncada kan sulandırici kullandiniz mi ? Arsatiriken gerek yok deniliyor ama kan sulandirici kullanlar kullanmaya devam edebilirlermis ama kullanmiyorsak gerek yokms..ben hamileyken kan sulandirici ığne oluyordum dogumdan sonrada on kullandım bıraktim acaba biontec asi olcam kan sulandirici kullanmam gerekiyormu

Bende vermiyorum cnm iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum da 😟
Dün biz kontrole gitmiştik doktorumuz zaten kan ilacı vermemişti ben ona uymayıp kullandım pişman oldum 😬 9. aya kadar koruyucu doz olarak verildiğini zaten eksiklik varsa yine çıkacağını söyledi o yüzden kullanmaktan vazgeçtim 2 ay daha bekleyeceğim bakalım

Günaydın kızlar adet oldum ama nasıl sancılı . Bitirdi beni ya . Süte etki etmez inşallah . Sezeryandan mi bu ağrı öncesi böyle değildi doğum sonra çok kötü oluyor . Bu kez diğerleri gibi de değil

Günaydın kızlar adet oldum ama nasıl sancılı . Bitirdi beni ya . Süte etki etmez inşallah . Sezeryandan mi bu ağrı öncesi böyle değildi doğum sonra çok kötü oluyor . Bu kez diğerleri gibi de değil
Bende sezeryanım dogum sonrası aksine agrıda azalma oldu. Uzun süre olmayınca belki o yuzden agrılı olmuş olabilir mi ki. Dogum sonrası kontrollere gitmiş miydin

Bende sezeryanım dogum sonrası aksine agrıda azalma oldu. Uzun süre olmayınca belki o yuzden agrılı olmuş olabilir mi ki. Dogum sonrası kontrollere gitmiş miydin
Gittim cnm . Doğum sonrası 3 defa oldum bu kadar sancılı değildi ama ağrı vardı .

Benim kizim da 15 gündür falan sürünerek ıstediği yere gidiyordu, 2 gündür de emekleme pozisyonu almaya başladı ama daha ilerleyemiyor. Sanırım yakindir.onu da becermesi... Ay çok şükür epey büyüdüler, rabbim sağlıklarını versin de ins
Ya bende ögrensin diye emeklemeyi karinustu birakiyorum.Kut diye kafasini vuruyor yere korkuyorum birakamiyorum artik.cok kötü vuruyor.yumusak birseyin ustune biraksam bu defada gidemicek.siz nasil yapiyorsunuz.Bildigin yere kafa atıyor.kafayi kaldiriyor etrafa bakiyor bakiyor küt sert bir sekilde vuruyor yere.Napsamki hep oturtsammi destekli

Anneler nasılsınız? Bir süredir girmemiştim çok yazışmada olmamış gerçi ek gıdaya alıştırmaya çalışıyorum bende şimdilik yumurta sarısı ve lor ya da labne yediriyorum kahvaltıda. Öğlen çorba yapıyorum yeni yeni yemeye başladı zaten ağzını kapatıp açmıyordu hiç. Yoğurdu sevmedi ilginç bir şekilde meyvede yemek istemiyor.Bugün kontrolümüz var bakalım kilo alımı nasıl 2 aydır gitmiyorduk. Kan ilacı kullanıp bebeği kabız olan var mı?
Her bebek farkĺi benimkide yogurda bayılıyor.yogurt kurtaricim resmen.yemedigi yemek oldugunda aralara yogurt sıkıştırıyorum o sekilde veriyorum.yoksa agzi kilit acmiyor.Zamanla sever belki.Bazen sevmedikleri seyleri biraz zaman gecince sevebiliyorlar

Kızlarya tatile gidecekmisiniz.10 yasinda oglum var sıkıldım sıkıldım haklı cocuk 4 duvarin arasinda ders ders.Hayir gitsek ayri gitmesek ayri.kücük bebekle otelde nasil olur bilemedim.giden varmi böyle kucuk bebekle zor oluyormu.ilk oglumda denize gittigimizde 2 yasindaydi oynamayi falan biliyordu.bu daha 8 aylik bana kalsa hic gitmek istemiyorum ama diger oglumda isyanlarda.

Kızlarya tatile gidecekmisiniz.10 yasinda oglum var sıkıldım sıkıldım haklı cocuk 4 duvarin arasinda ders ders.Hayir gitsek ayri gitmesek ayri.kücük bebekle otelde nasil olur bilemedim.giden varmi böyle kucuk bebekle zor oluyormu.ilk oglumda denize gittigimizde 2 yasindaydi oynamayi falan biliyordu.bu daha 8 aylik bana kalsa hic gitmek istemiyorum ama diger oglumda isyanlarda.
biz gitmeyeceğiz. en azında 3yaşa kadar gitmeyiz çünkü kızımda bir kere tecrübe ettik 1yaşındayken🤪çok zorlandık biz.düzen falan kalmıyor.beslenme ayrı bir sıkıntı. yorulup gelmiştm yani

X