2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Masallah canim disler baya cikmis seninki erken cikarmisti sanirim bizde tek cocuk bu kadar kosturuyoruz bi bakiyorum aksam olmus butun hersey ona gore yapiliyor ben yeninyeni bizim yemeklerden de vermeye basladim tabi tuz yok baharat yok senin nasil gidiyor bizde emekliyoruz yeni yetenegide koltugu tutup yurumeye calisiyor bende hic boş birakamiyorum yere duser diye

Evet bayramda 6 ladi dişleri.Inanki bende hiç anlamıyorum zamanı kahvaltısı uykusu yemegi cok çabuk geçiyor günler. Bizim yemeklerden hic vermedim ona ayrı yapıyorum şimdilik yaşına kadar bu sekil giderim.Masallah ayaklanmış fıstık karıştırmaya başlar artık tehlikede başlıyor tabi ara sıra kafayi vuruyoruz dikkat etmek lazım

Masallah giraycima Aynen ya bi kac kere kafasini carpti korkuyorum heran tetikteyim ya benim cevrende bi kac kisinin cocuklari 1.5 2 yasinda haala ev yemeği yemiyorlar hic vermemisler cok pisman olmuslar vermediklerine bende yemez diye arada bizimkinden veriyorum saf az yagli zeytinyag kullaniyorum ama tabi yine ona ozel yemeklere devam biz yerken istedigi zaman tattiriyorum doktorum 6 aylikken yemegin sularindan ver demisti ama vermedim 7 aylikken ben az az vermeye basladim damak tatlarini biz olusturdugumuz icin alissin

Maşallah yaa benim kızın yemekle hiç arası yok diş de yok. Benim için ek gıda başlamadı gibi bir şey. Yemeklere karşı hiç ilgisi yok.
Zorlamak istemiyorum ama sizinkini duyunca ne yapsam ki dedim nasıl yedirsem ki

Bende bugün kahvaltisina haşlanmis patatesli labneli tereyaginda yumurta yaptim beyazinin birazinida kattim icine cok sevdi.oglende kiymali semizotu yaptim icine birazda princ attim uzerine yogurt.ikindide meyve.aksam dusunu aldi .gece cok uyanirsa yine aksamda birseyler vercem

Kızlar covid aşısı olan varmı.Emzirirken olabilirmiyiz aşı.Dr.ada sorcam merak ettim

Kızlar covid aşısı olan varmı.Emzirirken olabilirmiyiz aşı.Dr.ada sorcam merak ettim
Aşıyı bebege antikor geçmesi için olanlar var. Ben covit geçirdiğim için aşı olmadım.
Çalışıyorsanız olmayı tavsiye ediyorlar.

Aşı sonrası babamda yan etki yaptı nefes darlığı kalp çarpıntısı oldu. Doktorlar normal dediler. Biontech olmuştu.

Maşallah canim, hoşgeldin bu arada, ne güzel.kilo almış masallah oğlun, ek gıda mi yaradı? Mamaya da devam mi ? Mamayı nasıl veriyorsun canim

Cok guzel menubizimkide tam bir semizotu canavari bayiliyor semizotuna ben caciginida yapiyorum cok guzel oluyor bende severim
Benim kız 7 ay 11 günlük oldu, henüz diş yok, pek belirtisi de yok gibi henüz.
bizde 7 ay 19 gunluguz bu diş olayi hic belli olmuyor kimi 3 aylik cikariyor kimisi 1 yasinda cikariyor komsumun yegenin kizi 10 aylik haala diş belirtisi bile yok diyordu
Yaa aynen canim ben doğumdan beri buradayım canim, sen kayboldun bi epey, daha sık gel iyi oluyor burda yazışmak
evet aslinda dogumdan sonrada ara sira yaziyordum belki sen gormedin

Bu aşı benim kafami bulandirdi.bi tarafim git ol diyor bi tarafim acele etme bekle biraz diyor.emzirmesem sıkıntı değil emzirince ilerde bi sıkıntı yasanirmi diye dusunuyorum.şu sürecte kimse bunu cevaplayamaz dr.lar dahil.Olcam sanırım.insallah hicbiranne ve bebegi daha dogrusu hickimse bir sıkıntı yasamaz

Benm çocuğum herşeyden çabucak sıkılıyor sizinkilerde öylemi hep bi mıııyyy mıyyyy ııııı ııııı sesleri

Yiyiyorsa ver tabi nasıl alışırsa oyle gider derler .Pazar kahvaltısında bizde tattiriyoruz yediklerimizden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…