- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Zorlamadan baslamalisin bence canim ilk tadimlarda yoğurt muz sevmezdi simdi bayılıyor. Sevmeyip sonradan sevebiliyolar.Az da olsa öğünü geldiğinde onu yemesi gerektiğini bilir illaki seveceği bisey vardır kuzucugunMaşallah yaa benim kızın yemekle hiç arası yok diş de yok. Benim için ek gıda başlamadı gibi bir şey. Yemeklere karşı hiç ilgisi yok.
Zorlamak istemiyorum ama sizinkini duyunca ne yapsam ki dedimnasıl yedirsem ki
Merhaba canim nasılsın nasi gidiyor bebek nasilMaşallah canim, hoşgeldin bu arada, ne güzel.kilo almış masallah oğlun, ek gıda mi yaradı? Mamaya da devam mi ? Mamayı nasıl veriyorsun canim
Ben olmayacağım ya bana da hem sgk li olduğum için hemde eşim 40 yaşında olduğu için çıktı korkuyorum zaten binbir tane şey söylendi kafam karışıyorantikor geçtiği söyleniyor bebeklere de. bize de çıktı aşı ben olacağım.
yok çıkmadı cnm daha. emekleme aşamasındayıx amaBen olmayacağım ya bana da hem sgk li olduğum için hemde eşim 40 yaşında olduğu için çıktı korkuyorum zaten binbir tane şey söylendi kafam karışıyor
Bu arada sizin dişiniz çıktı mi bizim şişti baya galiba patlar artık
Aynen canim.dis hepsinde farklı büyük kızım 7.5 aylıkken çıkarmıştı bakalim.bu minnoş ne zaman çıkarıcak?Cok guzel menubizimkide tam bir semizotu canavari bayiliyor semizotuna ben caciginida yapiyorum cok guzel oluyor bende severim
bizde 7 ay 19 gunluguz bu diş olayi hic belli olmuyor kimi 3 aylik cikariyor kimisi 1 yasinda cikariyor komsumun yegenin kizi 10 aylik haala diş belirtisi bile yok diyordu
evet aslinda dogumdan sonrada ara sira yaziyordum belki sen gormedin
Evet canim emziriyorum ,herhangi bi sıkıntı yaşamadım şükürEmziriyordun dimi.Yan etkisi oldumu peki
Yemegi sevmesinden ziyade 7.5 aylık hala ögürüyor. Bu da agzına birsey sokmak istemiyor. Çorba yapıyorum herseyi onda da agzını zor acıyor.Zorlamadan baslamalisin bence canim ilk tadimlarda yoğurt muz sevmezdi simdi bayılıyor. Sevmeyip sonradan sevebiliyolar.Az da olsa öğünü geldiğinde onu yemesi gerektiğini bilir illaki seveceği bisey vardır kuzucugun
Aşı da Bizden bebege geçer mi bilmiyorum ama televizyona çıkan Bi doktor 25 yaş altı kişilerin aşı sonrası üreme sıkıntıları çekebileceğini olmak için beklemeleri gerektiğini söyledi. O zman dan beri benim de kafam baya karıştı.Ben olmayacağım ya bana da hem sgk li olduğum için hemde eşim 40 yaşında olduğu için çıktı korkuyorum zaten binbir tane şey söylendi kafam karışıyor
Bu arada sizin dişiniz çıktı mi bizim şişti baya galiba patlar artık
Acken karsisinda yemek yiyin bak nasil istiyorYemegi sevmesinden ziyade 7.5 aylık hala ögürüyor. Bu da agzına birsey sokmak istemiyor. Çorba yapıyorum herseyi onda da agzını zor acıyor.
Tatlı tuzlu farketmiyor severek yedigi yok şimdilik.
Ben üç gündür blw deniyorum bakalım elinde oynuyorbelki kendi yemek ister diye bu hafta da ona göre yemek hazırlıyorum
Ay çok tatlısınız yaaAcken karsisinda yemek yiyin bak nasil istiyor
Blendardan cekilsede mi oguruyor. Belki dediğin gibi kendi yemek istiyodur.ins iştahı acılirYemegi sevmesinden ziyade 7.5 aylık hala ögürüyor. Bu da agzına birsey sokmak istemiyor. Çorba yapıyorum herseyi onda da agzını zor acıyor.
Tatlı tuzlu farketmiyor severek yedigi yok şimdilik.
Ben üç gündür blw deniyorum bakalım elinde oynuyorbelki kendi yemek ister diye bu hafta da ona göre yemek hazırlıyorum
Blendardan cekiyorum ama olmuyor diline dedigi an ögürüyor ama eline verince keşfetti biraz artık eline veriyorum inan kendisi daha fazla yiyordur diye düşünmeye başladımBlendardan cekilsede mi oguruyor. Belki dediğin gibi kendi yemek istiyodur.ins iştahı acılir
Bende sizi merak ediyordum benim ki de geçen pazar emeklemeye basladi dun emekleme pozisyonundan oturmaya geçmeye başladı, neşesi kayboldu tam uyuyacak emekleyebildigi geliyo aklına hoop emeklemeye basliyo yatağın içinde. Biraz zayıfladı, dis yok halaMerhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum .
Biz iyiyiz ek gidali dönemin koşturmasi içindeyim yap yedir yikaŞimdilik 6 disimiz var üst 4 alt 2 alt azilar sis uzun zamandır ama çıkmadı.
Ek gida donemimiz cok güzel gidiyor.Henuz geri geri emekliyoruz ileri gidemiyor. En son 11.050 kg boyumuz 77 cm di.Hamileligim zor geçti ama cok şükür hersey yolunda
Sizler nasılsınız bebekleriniz nasil iyice tatlandilar herseye tepkileri var artik sanirjm en güzel donemlerindeyiz
Bizimde var canım doktor fazla ise kesiyor biz doktorumuzla sünneti 1 yaşına planladık eğer yeterince gevşemiş olmazsa dil bağı kesecek bizim beslenme emme sorunu yok dilini de dışarı çıkarabiliyor o yüzden beklesin dedi doktor sende takip et bebeğini dilini dışarı çıkarıyorsa sorun olmazmis konuşmasındaHeycanla bekliyorum ama cikmiyirr bu diş ya bı bakıyorum beyaz sert bişe var bir bakıyorum yok . Bide kızlar kızımın dil bağı var pelteklik yapar mı . Babaannem inde var ona sorun olmuyor . O yüzden kestirmedim kestirsem mi Dr da bişe demedi bu konuda
Ben oldum canim iki çocuk doktoruna sordum önerdiler.. simdi artık biontechin emziren anneler üzerinde çalışmaları da tamamlanmış. Hic bir sorun olmamış. Ben olduğumda çalışma tamamlanmamışti..Kızlar covid aşısı olan varmı.Emzirirken olabilirmiyiz aşı.Dr.ada sorcam merak ettim
Doğduğundan beri emme problemi vardı cnm . Çap cup ses çıkardı şimdi düzeldi dilini hiç cikaramiyordu şimdilerde azıcık ucu çıkıyor yani bu galiba ileri seviye baya . Kestirmek istemiyorum ama peltek olur diye korkuyorumBizimde var canım doktor fazla ise kesiyor biz doktorumuzla sünneti 1 yaşına planladık eğer yeterince gevşemiş olmazsa dil bağı kesecek bizim beslenme emme sorunu yok dilini de dışarı çıkarabiliyor o yüzden beklesin dedi doktor sende takip et bebeğini dilini dışarı çıkarıyorsa sorun olmazmis konuşmasında
Benim kızında dil bagı var ay emerken cop cop ne ses çıkardı büyüyünce ses gitti kilo da iyi alıyor diye kesmedi doktor.Doğduğundan beri emme problemi vardı cnm . Çap cup ses çıkardı şimdi düzeldi dilini hiç cikaramiyordu şimdilerde azıcık ucu çıkıyor yani bu galiba ileri seviye baya . Kestirmek istemiyorum ama peltek olur diye korkuyorum