2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Zorlamadan baslamalisin bence canim ilk tadimlarda yoğurt muz sevmezdi simdi bayılıyor. Sevmeyip sonradan sevebiliyolar.Az da olsa öğünü geldiğinde onu yemesi gerektiğini bilir illaki seveceği bisey vardır kuzucugun

Maşallah canim, hoşgeldin bu arada, ne güzel.kilo almış masallah oğlun, ek gıda mi yaradı? Mamaya da devam mi ? Mamayı nasıl veriyorsun canim
Merhaba canim nasılsın nasi gidiyor bebek nasil Genel olarak kilo alımı hep iyiydi anne karnindan beri düzenli kilo alımı devam ediyor.Mamaya devam ediyoruz ek gida girince sayısı azaldı mamayi artık biberonla içiyoruz 3.ayda eds yontemini bıraktık. Cok şükür kafasi karışmadı Mamayi yaşına kadar vermemi söylemişti dr devam ediyorum o yüzden

antikor geçtiği söyleniyor bebeklere de. bize de çıktı aşı ben olacağım.
Ben olmayacağım ya bana da hem sgk li olduğum için hemde eşim 40 yaşında olduğu için çıktı korkuyorum zaten binbir tane şey söylendi kafam karışıyor
Bu arada sizin dişiniz çıktı mi bizim şişti baya galiba patlar artık

yok çıkmadı cnm daha. emekleme aşamasındayıx ama

ben olacağım işe dönmek için. uzaktan çalışmak istemiyorum

Aynen canim.dis hepsinde farklı büyük kızım 7.5 aylıkken çıkarmıştı bakalim.bu minnoş ne zaman çıkarıcak?

Zorlamadan baslamalisin bence canim ilk tadimlarda yoğurt muz sevmezdi simdi bayılıyor. Sevmeyip sonradan sevebiliyolar.Az da olsa öğünü geldiğinde onu yemesi gerektiğini bilir illaki seveceği bisey vardır kuzucugun
Yemegi sevmesinden ziyade 7.5 aylık hala ögürüyor. Bu da agzına birsey sokmak istemiyor. Çorba yapıyorum herseyi onda da agzını zor acıyor.
Tatlı tuzlu farketmiyor severek yedigi yok şimdilik.
Ben üç gündür blw deniyorum bakalım elinde oynuyor belki kendi yemek ister diye bu hafta da ona göre yemek hazırlıyorum

Aşı da Bizden bebege geçer mi bilmiyorum ama televizyona çıkan Bi doktor 25 yaş altı kişilerin aşı sonrası üreme sıkıntıları çekebileceğini olmak için beklemeleri gerektiğini söyledi. O zman dan beri benim de kafam baya karıştı.

Acken karsisinda yemek yiyin bak nasil istiyor

Blendardan cekilsede mi oguruyor. Belki dediğin gibi kendi yemek istiyodur.ins iştahı acılir

Blendardan cekilsede mi oguruyor. Belki dediğin gibi kendi yemek istiyodur.ins iştahı acılir
Blendardan cekiyorum ama olmuyor diline dedigi an ögürüyor ama eline verince keşfetti biraz artık eline veriyorum inan kendisi daha fazla yiyordur diye düşünmeye başladım

Maşallah maşallah senin ki çok güzel kilo almış inşallah hep (sağlıklı) yemeyi seven bir çocuk ( duamızı eksik etmeyelim diye düşündüm)

Bende sizi merak ediyordum benim ki de geçen pazar emeklemeye basladi dun emekleme pozisyonundan oturmaya geçmeye başladı, neşesi kayboldu tam uyuyacak emekleyebildigi geliyo aklına hoop emeklemeye basliyo yatağın içinde. Biraz zayıfladı, dis yok hala

Maşallah kızlar bebeklere cokctatlilar çok güzel büyüyorlar bnmde bebeğim emekliyor artık
Zaten sürünerek heryere gidiyordu şimdi de bıraktığım yerde hiç bulamaz oldum
Birde tutunarak daha uzun durmaya başladı dün öğlen beşiğin kenara elini attı bakmaya çalışıyor uyanmış doğrulmaya çalışıyor aman dedim tehlike başlamış gece çok tedirgin oldum beşiğin içini aşağı indireceğim bugün

Heycanla bekliyorum ama cikmiyirr bu diş ya bı bakıyorum beyaz sert bişe var bir bakıyorum yok . Bide kızlar kızımın dil bağı var pelteklik yapar mı . Babaannem inde var ona sorun olmuyor . O yüzden kestirmedim kestirsem mi Dr da bişe demedi bu konuda

Şimdi okudum da yazılanları aşı işi ni çocuk düşünenler bence erteleye bilir yan etkileri ne şekil olacak uzun vadeli belli değil . Bide ben olmayacagm. Zaten dışarı çıkınca aşırı tetbirliyim öyle çok kalabiliga da girmem asla . Çalışanlara birşey diyemem ama evde olanlar en az bir yil felan bekleyin derim . Belki biter virüs

Bizimde var canım doktor fazla ise kesiyor biz doktorumuzla sünneti 1 yaşına planladık eğer yeterince gevşemiş olmazsa dil bağı kesecek bizim beslenme emme sorunu yok dilini de dışarı çıkarabiliyor o yüzden beklesin dedi doktor sende takip et bebeğini dilini dışarı çıkarıyorsa sorun olmazmis konuşmasında

Doğduğundan beri emme problemi vardı cnm . Çap cup ses çıkardı şimdi düzeldi dilini hiç cikaramiyordu şimdilerde azıcık ucu çıkıyor yani bu galiba ileri seviye baya . Kestirmek istemiyorum ama peltek olur diye korkuyorum

Benim kızında dil bagı var ay emerken cop cop ne ses çıkardı büyüyünce ses gitti kilo da iyi alıyor diye kesmedi doktor.

Çocuk doktoru bilemiyor kesinlikle ya Bi cerrah yada KBB uzmanı görmeli. Kbb doktoruna gittik dışarı çıkarıyor hiç sıkıntı olmaz dedi.

Pelteklikten ziyade dil yapısı bozuluyor agız içi yaraları dişte bozulmalar oluyor. Dil ince uzun Bi yapıdan dil bagında tabak gibi kocaman Bi şekil alıyor. O yuzden zamanında kesmek önemli.

Login • Instagram bu doktorun baylaşımalrından Bi bakın hangi seviyede dil bagınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…