2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla o kadar yemiyor benim işte haftada belki 1 gün pilav denk gelince yemekte 1 tatlı kaşığı ancak hergun vermiyorum ben
Canim her gün derken çorba yapınca demek istedim, benim kız haftada 3 4 gün çorba içiyor, çorbasına 1 kasık koyuyorum.

Ben de katılıyorum sana canim, anne aslında süreci çok daha iyi belirliyor. Ben de allerjik olmadığı için çok şeyi deniyorum bizim de 2 öğün + ya meyve ya yoğurt şeklinde gidiyoruz şükür

Günaydın kızlar .ben bitik durumdayım . Aşırı huzursuz huysuz kuzum . Gaz sancısı çekiyor yine neden oldu anlayamadim. Uyumuyor uyuyunca hemen uyanıyor . Sürekli bir emme isteği var . İgliyor sürekli Igg Igg diyo kaka yapamıyor .

lifli şeyler ver cnm. kayısı ve gün kurusunu haşlyıp püre yap sulandırarak içir ya da püre kıvamında yedir. armut, kabak ekle menülerinize. muz, patates gibi şeyleri kes bir kaç gün. bir de bol su içir

Akşam gün kurusu kabak haşlayıp çatalla ezdim verdim cnm.hala aynı kıpkırmızı oluyor . Dut yedirmistim alerjik mis omu yaptı bilemedim. Kaka yaptı azıcık oda mukuslu kan gibi rengi ıslak mendille baktım kaka rengi oldu kan gibi görünen mukus

dut alerjiktir evet. o yapmıştır mukusu. biz de kabız gibiyiz tam yapamadı bir türlü az az zorlanarak yapıyor

Masallah dogumun ne zamandi senin ben kahvaltiyi karisim yapiyorum aradaomlet yapip veriyorum neden acaba oyle dediki diger menu ayni ama arada bizim yemeklerdende veriyorum ben
8 kasım dogumluyuz.Yani sadece yumurta sarisi ve peynirle kahvaltimi olur kuru kuru.Ben yine bildigimi yapcam.aksam ogun vermiyordum.sabah kahvalti oglen corba ikindide yogurt+meyve veriyorum ama doymuyor heralde gece cok sık uyaniyor.aksamada ögün eklesem iyi olacak.

Hoşgeldin canim nerelerdeydin sen , minnoş nasıl? Ne kadarlık oldunuz ? Artık konunuz ek gıdaya dönmeye başladı yavaş yavaş
Covit olmuşuz bu hafta onun stresi ile geçtiÇok şükür sadece halsizlik oldu ama bebegim ateşlendi iki gün.

Biz de ek gıdaya geçtik ama yemiyoruz agzımız sürekli kapalı tatlı tuzlu meyve ne varsa denedim hiç istemiyor. Israr etmiyorum bazen hiç agzına sürmeden günler geçiyor. 7 ay 14 günlük oldu ne yapsam bilemiyorum

Bebegin yeme ve emme potansiyeline göre şekil almalı bence sizi aktif emdigi sürece miktara siz karar vermelisiniz. Onu verme bunu yemesin diye katı olmamak gerekiyor siz annesi olarak en iyisini bilensiniz

Çok geçmiş olsun canım, sıkıntısız geçer ins .. anne sütü mu aliyor sadece

Benimkide çok sık kalkıyor ya açlıktanmı neden çözemiyorum

Ben aksamlarida vermeye basladim benimkide geceleri uyaniyordu aksamlari da vermeye başlayınca rahat uyuyor artik mideleri buyuyor birde surekli hareket halinde olduklari icin cabuk acikiyorlar az az veriyorum ama akşam bi tık fazla veriyorum yari ac yari tok seklinde sonra emziririyorum arkasina istiyor tam doyunca emmek istemiyor o yuzden doyurmuyorum bugun pankek verdim benimki cigneyemiyordu disleri biraz uzayinca bu son 1 haftadir lokma seklinde veriyorum hatta korkuyordum acaba hep pure şeklindemi yiyecek diye cok sukur artik cigniyor bi kahvaltiyi arada karisim yapiyorum

Maşallah diş çıktı mi.sizde ne zaman

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum .
Biz iyiyiz ek gidali dönemin koşturmasi içindeyim yap yedir yika Şimdilik 6 disimiz var üst 4 alt 2 alt azilar sis uzun zamandır ama çıkmadı.
Ek gida donemimiz cok güzel gidiyor.Henuz geri geri emekliyoruz ileri gidemiyor. En son 11.050 kg boyumuz 77 cm di.Hamileligim zor geçti ama cok şükür hersey yolunda
Sizler nasılsınız bebekleriniz nasil iyice tatlandilar herseye tepkileri var artik sanirjm en güzel donemlerindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…