Ben tapper a koydum limanlayipKızlar avakado yu napiyorsunuz kalalinini malum hepsini veremiyoruz. Buzluğa atsam dilimleyip çıkarıp versem az az olur mu .
Erişteyi falan nasil yediriyorsun yapismiyormu damagina hamur sonucta birde salatalik gaz yapiyor diyorlar sizde yaptimiben bugün lorlu omlet yaptım sabah yumurta beyazını ayırmadım. çok şükür sıkıntı yaşamadık. öğlen de cacık ve aebzeli erişte yedirdim.
Ben takip ediyorum cok kaliteli bir dr.cok guzel anlatiyor.benim bebegim cıvıldıyo hecelemiyor kuş gibi sesler cikariyor.karınustu durmayi sevmiyor hic o yuzden dönmede yok.yüzustu koyunca totoyu kaldirip geri geri surunuyor kısa süre. tırtıl gibi.gecen kitapligini tuttu ayakta durdu bayagi gövdesini dayamadan sallana sallana.video cektim hemen.yani karin ustu durmuyor kas gelisimi icin onemli ama.kisa surede olsa tutabildigim kadar tutuyorum yinede.kollarinin altindan tutup yurutuyorum topa vuruyoruz.yurumeye hevesli.desteksiz oturuyor bir sure sonra dusuyor.bisikleti tutmasini ogrettim ilkzaman geriye dusuyordu simdi dengede duruyor evde odalarda geziyoruz birazda oyle oynuyoruz.yurutece koydum kendini geri atiyor onu yapamiyor daha.cokda sevmedi.böyle bizde durumlar.elleriyle ayaklariyla oynanmasini cok seviyor7. Ay olan var mı kızlar aramızda
Biraz evvel youtube da osman gönülal in 6. Ay videosunu izledim tavsiye ederim izlemenizi ek gıdayı da anlatmış ilk 1 yıl anne sütünün bebegin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını vermeye başladığımız ek gıdaların bir geçiş olduğunu doya doya emzirdikten sonra küçük az şeyler vermek gerektiğini anlatıyor güzeldi dayanamadım 8.9. Aylara kadar dinledim
7. Ayda dr a da gideceğiz sünneti de yaptırmayı planlıyordum hiç kıyamıyorum oğluma napcam bilmem
Bebeleriniz heceler sesler kelimeler neler söylüyor bir de kızlar Bnmki artık meme istediğinde mem mem mem mem diye ağlıyor ba ba ba ba diye söylüyor birde doğduğundan beri annnnn ne diye ağlıyor ağlama sesi doğal olarak hep öyle çıkıyordu
Maşallah size canm .kızım kuru ekmeği yemeyi çok seviyor veriyorum eline korkmadan verdiğim tek şey . Çorba felan verirken de yutamazsa diye korkuyorum muhallebi tam bizlik misBenimki kendini uyandırıyor trendyoldan beyorganikten karışık muhallebi aldım 1 kaşık ondan 1 su bardağı su kaynat sonra içine 1 dilim elma yada armut muz ne istersen cam rendeden geçir at içine soğudukta sonra pekmez 130-140 ml çıkıyor hepsinide yemedi yarısını yedi tok tuttu baya
Olmaz ya yavaş yavaş alışacaklar arada 1tane valla ben büyüklerime cicibebe bile verirdim biraz daha büyüklerdi 1 yaşında falandı lar buna da kemirsın diye arada 1 tane eline veriyorum o dediğinden migrostavardi alacağım daha güzel gibi içeriği hipp in kilerde organik pahalı biraz ama içeriği temiz onundaKızlar hünnap bebek biskuvisi kahvaltisina 1 tane koyuyorum bazen zararlimidir sizce.evde yapcam bir turlu firsat bulamiyorum birde bunun icinde keci sütu falan var evde yapsam icinde keci sutu falan olmicak.
hünnap kızımda kullanıyordum ama sonradan içeriği masum gelmedi. hipp alıcam oğlumaKızlar hünnap bebek biskuvisi kahvaltisina 1 tane koyuyorum bazen zararlimidir sizce.evde yapcam bir turlu firsat bulamiyorum birde bunun icinde keci sütu falan var evde yapsam icinde keci sutu falan olmicak.
blw için erken geliyor bana. az daha bilinçlenince vereceğim. şu an ben besliyorum arada eline birşeyler veriyorum.hanimlar blw yapan var mi varsa yazabilir mi nasil gidiyor? 3 gundur patates verdim ama sevmedi hiczorlamiyorum tabii. yarin da havuca gecicez
mama sandalyesinde mytfakta bazen yerde yatıyoruz bazen balkonda oturuyoruz. kendisi oturabildiği için yerde oturarak oyuncaklarıyla takılıyorBebeklerinizi gün içinde nasıl oyalıyorsunız artık uyanıklık süreleri uzadı
Ben yapıyorum canım resimlerimizi atabilsemde görsen el yüz kafa mama sandalyesinin tepsisi aman Allahım micik micik benim oğlum yemeyi seviyor kendim yedirsem tertemiz yer kalkar da çok hoşuma gidiyor onun bu halleri kendine veriyorum sac tellerine kadar bulastiriyorhanimlar blw yapan var mi varsa yazabilir mi nasil gidiyor? 3 gundur patates verdim ama sevmedi hiczorlamiyorum tabii. yarin da havuca gecicez
Yaa demek öyle bende hipp alıyım diyordum sonra o keçi sütlü keçi boynuzu pekmezli olanı gördüm hünnap o mu alsam dedim ikisini de almadım hipp organik kaşık mamasını aldım da bisküvi de 150 gr 30 tl bi sorayim dedim keçi sütlü bisküviyi de hep grup ta yediriyorlardi demek içeriği temiz değilhünnap kızımda kullanıyordum ama sonradan içeriği masum gelmedi. hipp alıcam oğluma
benimki patatesi hic sevmediBen yapıyorum canım resimlerimizi atabilsemde görsen el yüz kafa mama sandalyesinin tepsisi aman Allahım micik micik benim oğlum yemeyi seviyor kendim yedirsem tertemiz yer kalkar da çok hoşuma gidiyor onun bu halleri kendine veriyorum sac tellerine kadar bulastiriyor
Sabah yeni uyanınca 1 2 saat mutlu oluyor önce ben oynatıyorum kendi yanıma alıp epey sevdikten sonra beşiğine koyup yada abilere verip hızlıca evi topluyorum yataklar vs sonra mızmızlanma başlıyor o sırada kahvaltıyı hazır edip uyutuyorum kahvaltı yapmaya şarj olmuş bi şekilde uyanıyor yarim saat anca uyuyor sonra yeniden oynuyoruz oyuncaklarıyla bahçeye çıkarıyorum bazen bazen balkona arada yurutece koyuyorum şu sıralar yuruteci öyle kullanmaya başladı ki heryere gidiyor zigonlari deviriyor kendine yakın ne buldu kaldırıp atıyor çok seviniyor antreye çıkıyor aynada kendiyle konusuyor mutfağa patates soğan kutularını sürüklüyor deviriyor artik Allah ne verdiyse geçenlerde katlanmış çamaşırlar puf un üstündeydi gitmis tek tek açmış atmış yurutecle üstünden geçmiş didik didik olmuşBebeklerinizi gün içinde nasıl oyalıyorsunız artık uyanıklık süreleri uzadı
Canım ben buharda pişmiş sebzeleri verdikten sonra fırında pişmiş e geçtim az siviyagla patatesi harmanlayıp fırın kağıdı seriyorum büyüklere tuzlu baharatlı minnagima da kenarda sade yapıyorum minicik tuz atıyorum ama benimki ek gıdayı henüz çok yemediği için o kadar minik tuz bi sıkıntı olmaz mesela bugün hiç bisey yemedi sadece emzirdim bazı günler veriyorum bazen vermiyorum dün kıymalı pide yedirdimbenimki patatesi hic sevmedihavuctan umitliyim bakalim... masallah bebislerimize
benimki biraz tombul oldugu icin doktorumuz tuzu yasakladiCanım ben buharda pişmiş sebzeleri verdikten sonra fırında pişmiş e geçtim az siviyagla patatesi harmanlayıp fırın kağıdı seriyorum büyüklere tuzlu baharatlı minnagima da kenarda sade yapıyorum minicik tuz atıyorum ama benimki ek gıdayı henüz çok yemediği için o kadar minik tuz bi sıkıntı olmaz mesela bugün hiç bisey yemedi sadece emzirdim bazı günler veriyorum bazen vermiyorum dün kıymalı pide yedirdimama ne kadar dersen minik minik bölüp verdim toplamı çapı 3 cm olan bi daire kadar yani az
Ben bir gün biraz düzenli ek gıda verdim o gün bebeğim çok az emdi yani ek gıda ile doyunca emmesi çok azalıyor ama vermeyince sütümde çok oluyor emmesi de iyi oluyor bende öyle ona uygun birşeyler arada veriyorum önüne koyuyorum alas bulaş kendi yiyor