2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
benimki biraz tombul oldugu icin doktorumuz tuzu yasakladi 😂 ben agirlikli olarak emziriyorum. kalkinca mama sandalyesine koyup onune patatesini koyuyorum istiyorsa alip kemiriyor yoksa oyun oynuyor. yarin havuc deneyecegim umarim daha cok sever 😂
Maşallah canım ek gıdayı da tadımlık ver o zaman patates felan çok da gerekli değil nişasta zaten kilosu gelişimi iyiyse hem o senin sütünden herşeyi alıyor kac kilo kilosu canım

blw için erken geliyor bana. az daha bilinçlenince vereceğim. şu an ben besliyorum arada eline birşeyler veriyorum.
benimki zaten kilolu oldugu icin kendim vermek yerine kendisi kesfetsin istedim. hem doydugunu kendi anlayacak hem de damak tadi olusacak. ileriki donemlerde puturlu yememe, yemek secme huylarini engelledigini dusunuyorum

Canim bizimkilerin ayında 2 +1 gunduz uykusu olmalı. Sabah uykudan uyandıktan 2 saat sonra ilk gunduz uykusu ideali (1.5 saat surmeli) uyandıktan 2.15 dk sonra 2. Uyku ondan uyandıktan 2.5 saat sonra yarım saat bir şekerleme ondan 2.5 saat sonra da gece uykusu.. bizim kiz sekerlemeden sonra 4 saat bekliyor.. en erken 11 de uyuyor. O kısmı düzeltemiyorum ama uyanıklık sürelerine dikkat edersen gece de 10 saatten fazla uyumuyorsa toplamda gunduz 3 _ 3.5 saat uyumali
Canım doğruda bzmkinün uykuşar cok kısa sürüyor o yuzden hiç saat takip edemiyorm

Canim bizimkilerin ayında 2 +1 gunduz uykusu olmalı. Sabah uykudan uyandıktan 2 saat sonra ilk gunduz uykusu ideali (1.5 saat surmeli) uyandıktan 2.15 dk sonra 2. Uyku ondan uyandıktan 2.5 saat sonra yarım saat bir şekerleme ondan 2.5 saat sonra da gece uykusu.. bizim kiz sekerlemeden sonra 4 saat bekliyor.. en erken 11 de uyuyor. O kısmı düzeltemiyorum ama uyanıklık sürelerine dikkat edersen gece de 10 saatten fazla uyumuyorsa toplamda gunduz 3 _ 3.5 saat uyumali

Sabah yeni uyanınca 1 2 saat mutlu oluyor önce ben oynatıyorum kendi yanıma alıp epey sevdikten sonra beşiğine koyup yada abilere verip hızlıca evi topluyorum yataklar vs sonra mızmızlanma başlıyor o sırada kahvaltıyı hazır edip uyutuyorum kahvaltı yapmaya şarj olmuş bi şekilde uyanıyor yarim saat anca uyuyor sonra yeniden oynuyoruz oyuncaklarıyla bahçeye çıkarıyorum bazen bazen balkona arada yurutece koyuyorum şu sıralar yuruteci öyle kullanmaya başladı ki heryere gidiyor zigonlari deviriyor kendine yakın ne buldu kaldırıp atıyor çok seviniyor antreye çıkıyor aynada kendiyle konusuyor mutfağa patates soğan kutularını sürüklüyor deviriyor artik Allah ne verdiyse geçenlerde katlanmış çamaşırlar puf un üstündeydi gitmis tek tek açmış atmış yurutecle üstünden geçmiş didik didik olmuş
Sonra öğlen derin uykusu oluyor 2 3 saat bazen bazen daha kısa uyuyor sonrada akşama kadar yine oyunla abilerle akşam yemeğine bizle oturuyor kendine göre olanlardan yiyor
Arlarda beslenme emzirme bakımlar banyolar derken gün böyle geçiyor
Canım nasıl uyutuyorsun bebişi memedemi uyuyor
Şu uykuları nasıl uzatıcam ya birde gazımız hala bitmedi

Canım doğruda bzmkinün uykuşar cok kısa sürüyor o yuzden hiç saat takip
Gece uykusuna ne zaman geçiyor peki canım. Sabah kaçta uyaniyor. Oradan düzeltmeye başlamak gerekebilir canım. Bi de eskiden biraz daha iyi uyuyorsa belki şu anda dis yüzünden rahatsız olmuş olabilir. Benim bebegim de iyice huysuzlasti hem ek gıdadan hem disten hem aleejiden sanirim. 6 aydan sonra emzige alıştırdım bebeğimi 🥺

benimki zaten kilolu oldugu icin kendim vermek yerine kendisi kesfetsin istedim. hem doydugunu kendi anlayacak hem de damak tadi olusacak. ileriki donemlerde puturlu yememe, yemek secme huylarini engelledigini dusunuyorum
bizim de kilomuz aynı sizinle.bugün tam 7aylığız.büyüdükçe mideleri de büyüyor maalesef süt doyurmuyor. blw yi kızımda yaptım ama belirli bir süreye kadar kendim destekleyerek beraber ilerledik. ne zamanki ağzının yolunu tam bulabildi ve karnını doyurabilecek kıvama geldi o zaman tüm hakimiyeti kızıma bıraktım. şimdi aynı yolu oğlumda da deneyeceğim pütürlü olayına gelince ben zaten parçalı besliyorum sadece çorbalar boza kıvamında oluyor. makarna, cacık, patates, meyve, yumurta, hiçbirşeyi ezmiyorun parça parça yiyoruz

Sabah yeni uyanınca 1 2 saat mutlu oluyor önce ben oynatıyorum kendi yanıma alıp epey sevdikten sonra beşiğine koyup yada abilere verip hızlıca evi topluyorum yataklar vs sonra mızmızlanma başlıyor o sırada kahvaltıyı hazır edip uyutuyorum kahvaltı yapmaya şarj olmuş bi şekilde uyanıyor yarim saat anca uyuyor sonra yeniden oynuyoruz oyuncaklarıyla bahçeye çıkarıyorum bazen bazen balkona arada yurutece koyuyorum şu sıralar yuruteci öyle kullanmaya başladı ki heryere gidiyor zigonlari deviriyor kendine yakın ne buldu kaldırıp atıyor çok seviniyor antreye çıkıyor aynada kendiyle konusuyor mutfağa patates soğan kutularını sürüklüyor deviriyor artik Allah ne verdiyse geçenlerde katlanmış çamaşırlar puf un üstündeydi gitmis tek tek açmış atmış yurutecle üstünden geçmiş didik didik olmuş
Sonra öğlen derin uykusu oluyor 2 3 saat bazen bazen daha kısa uyuyor sonrada akşama kadar yine oyunla abilerle akşam yemeğine bizle oturuyor kendine göre olanlardan yiyor
Arlarda beslenme emzirme bakımlar banyolar derken gün böyle geçiyor
Çok ii bizimki hep kucak istiyor buda beni yoruyor bi hoppala aliyim bende bari bu ara gündüz uykular çok kötü bizim başı inda bekliyorum

bizim de kilomuz aynı sizinle.bugün tam 7aylığız.büyüdükçe mideleri de büyüyor maalesef süt doyurmuyor. blw yi kızımda yaptım ama belirli bir süreye kadar kendim destekleyerek beraber ilerledik. ne zamanki ağzının yolunu tam bulabildi ve karnını doyurabilecek kıvama geldi o zaman tüm hakimiyeti kızıma bıraktım. şimdi aynı yolu oğlumda da deneyeceğim pütürlü olayına gelince ben zaten parçalı besliyorum sadece çorbalar boza kıvamında oluyor. makarna, cacık, patates, meyve, yumurta, hiçbirşeyi ezmiyorun parça parça yiyoruz
biz yeni basladik sayilir, 4. gun bugun. 3 gun kuraliyla yapiyoruz simdilik, biz de 6 ay 10 gunluguz daha

Gece uykusuna ne zaman geçiyor peki canım. Sabah kaçta uyaniyor. Oradan düzeltmeye başlamak gerekebilir canım. Bi de eskiden biraz daha iyi uyuyorsa belki şu anda dis yüzünden rahatsız olmuş olabilir. Benim bebegim de iyice huysuzlasti hem ek gıdadan hem disten hem aleejiden sanirim. 6 aydan sonra emzige alıştırdım bebeğimi 🥺
Gece uykusu 8-9 gibi geçiyor sabah 7 de uyanıyor. Hamakta sallanarak uyuyor🥺. Hep böyle kötüydü uykular ua

Canım nasıl uyutuyorsun bebişi memedemi uyuyor
Şu uykuları nasıl uzatıcam ya birde gazımız hala bitmedi
Canım çok uykusu gelmişse memede mesela şu an uyudu meme ağzında derinleşmesini bekliyorum bazen memede dalamıyor kucağımda pispis eğer kucağımda da çırpınır uykuya geçemezse 2 dk dizimde bu şekilde genelde 9 da odaya geçiyoruz karanlık odada bu şekilde uyutuyorum çok sürmüyor

Emzik sanıldığı gibi kötü birşey değil bende istedim ama almadi geç kaldım emzik emme dürtüsünün gelecek nesillere aktarılması için faydalı imiş bile canım bnmki de alsa veririm yatırırken uyuyana kadar

Merhabalar hanımlar. Kızımin yedi aylık olmasına on gün kaldı ve son iki üç gündür çok huysuz..öncesinde hiç böyle değildi çok daha az uyanirdi ve gün içinde de böyle söylenmezdi. Sizlerde de benzer bir durum oluştu mu bu aralar?

hanimlar blw yapan var mi varsa yazabilir mi nasil gidiyor? 3 gundur patates verdim ama sevmedi hic 😂 zorlamiyorum tabii. yarin da havuca gecicez
En güzeli kuru ekmek korkmadan veriyorum eline döke saça yemeye çalışıyor . Ama eşimle biz ona bakmaktan gülmekten yemek yiyemiyoruz . Ay herşeyi çok güzel bu minnaklarin ya ❤️

X