Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Öyle tabi, deneyim oluyor her şey. Anaçlık bambaşka galiba ya, ne bomboş hayatını çocuklarınla doldurmaya çalışmak ne de benim kv gibi hiç emek vermeyip sonsuz beklentiye girmek. Evladın da olsa hem belli bir mesafede olup hem de elinin her zaman üstünde olduğunu hissettirmek gerekiyor bence, sen ne zaman istersen burdayım demek gibi işte. Ama söylemekle olmuyor, karşılıklı emek vermek gerekiyor. Bir de bir kase çorba yapmayıp her halta karışınca ekstra sinir ediyor beni, çünkü samimiyetsizsin bana göre. Anneme kahvaltıda şey demiş, durumları biliyorsun -tartışmayı söylüyor- ben neye ihtiyacı varsa burdayım, var mı bir eksiği vs. Annem de onlar karı koca her şeyi hallediyorlar demiş. İhtiyaç olmazsa çağrılmıyordu çünkü, artık olsa da çağırmıyoruz 😂 konuşmaya bahane aramasın diye instagramdan da sınırladım gözüme batmasın en azından. Sinirle karışık içerliyorum çünkü onu fark ettim.
En iyisini yapmışsın canım, en azından dediğin gibi gördükçe canın sıkılmaz. Bak maşallah senin eşin hep senin yanında, seni destekliyor. Kızın böyle bir aile ortamında büyüyecek 🧿🥰 Güzel şeyleri devam ettiren de olabilirdik elbette ama güzel şeyleri başlatan olmak da güzel 🤍

Nedir, kaç kişi ile nasıl yapılır her şeyi unuttuk biz ya 😃 bizim doktorumuz son ay olmasa daha iyi olur dedi normal doğumda düşünmüyoruz anca maymun gibi birbirimizin saçını sırtını kasıyıp masaj yapıyoruz 😂
Ya shahhahaha biz de biz de 😂 Yuvarlanmak ve kaşınmak 😂😂 Bize ilk günden bu yana ilişki ile alakalı bir şey demedi doktor ama akışta da pek yapabildiğimiz söylenemez 😂 2. Trimester fena değildi 5-7 ay arası diyeyim onda da eşim hastalığının derdine düştü hiç hiç istemedi yoksa o aralar iyi olabilirdi😂
Dün bu konu açıldı, şey dedi. Yanlış anlama da bu durumda birisine karşı cinsel anlamda bir istek duysam kendimi hayvan gibi hissederdim dedi 😂 Demek istek de duymuyorsun hiç zaten anlıyordum dedim 🥲 Out’cum kocaman bir karnın var ve sürekli canın acıyor gibi, sağdan sola dönemiyorsun, sırt üstü yatamıyorum diyorsun, çatım ağrıyor diyorsun. Seni incitmeden böyle bir şey yapabilmek mümkün mü sence dedi. Hm pk tm dedim 😂😂😂

Bence sütün olmadıgı için değil. Dünyaya adapte olmaya calışıyor miniş o yüzden hep memende seninle temas halinde olmak istiyor. Geldiği bu yeni ortama seninle alısacak cünkü. Ne zaman istese meme vermeye devam et sen ilk zamanlar aclıktan olmuyor her zaman emme ihtiyacı.
Hayırlı bir evlat olsun güzelliklerle büyüsün inş🦋
Çok teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için 🤲💙

benim kv nin ultra zeka dolu demecini vereyim size azcık gülün 🤣🤣 genelde bebek gece gelir sancı gece tutar diyo, çünkü gece yapıyomuşuz ya bebeği gününü gece olunca dolduruyormuş 🤣🤣🤣🤣 cahilliği de geçti artık bizimki 🤣🤣 geçen üni mezunu görümcem de şey diyo aa saçını mı kestirdin kestirmeyin diyolar ya gebelikte 🙄🙄🙄🤣🤣🤣 artık sinir olamıyorum valla sadece gülüyorum 🤣🤣🤣
Vaaaayyyy döngüyü gece tamamlıyor demek ki. Kız sancın gündüz gelirse de ki tüh bebeği ne zaman yaptığımız ortaya çıktı shshsh
Saç kestirmemek bilimsel olarak da ilk aylar için önerilen bir şey en azından çok kısa kestirmemek. Vücudun saçı uzatmak için ekstra çabalamaması, vitaminlerin vs bebeğe yoğunlaşması için. Ama son aylarda bebek zaten gelişimi tamamladığı için aşağı yukarı, kesilebilir bence de. Diğer türlü aklı eksik olur, ömrü kısa olur vs için diyorsa ona yorumum yok 😂😂

Kızlar ben oğluma kavuştum. Darısı tüm bekleyeerin basina.
Sütüm az sanki. Sürekli memede durmak istiyor. Sarılık olacak diye korkuyorum.
Sezeryan sonrası sütü artırmak için neler yapmalıyım? 36. haftadan beri sütüm geldi ama az sanki.
Hayırlı olsun canım, gözün aydın 🥰🌸🙏🏾Allah sağlıkla analı - babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🥰
Doğum tarihi, doğum haftası, doğduğu boyu / kilosu ve koyduğunuz ismi belirtmek istersen tabloya da ekleyelim ☺️

Hayırlı olsun canım, gözün aydın 🥰🌸🙏🏾Allah sağlıkla analı - babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🥰
Doğum tarihi, doğum haftası, doğduğu boyu / kilosu ve koyduğunuz ismi belirtmek istersen tabloya da ekleyelim ☺️
Allah razı olsun.
39+2 , boy 50 cm ,3 kilo 620 gram 🧿Adı Barış Yafes 💙

benim kv nin ultra zeka dolu demecini vereyim size azcık gülün 🤣🤣 genelde bebek gece gelir sancı gece tutar diyo, çünkü gece yapıyomuşuz ya bebeği gününü gece olunca dolduruyormuş 🤣🤣🤣🤣 cahilliği de geçti artık bizimki 🤣🤣 geçen üni mezunu görümcem de şey diyo aa saçını mı kestirdin kestirmeyin diyolar ya gebelikte 🙄🙄🙄🤣🤣🤣 artık sinir olamıyorum valla sadece gülüyorum 🤣🤣🤣
Djsldjsldjslsk biz öğlen yaptık bebeği inş öğlen gelir ya, çok sevdim bu fikri. Anacım benim kv de ünv mezunu, ultrasonda yüzünü kapatıyor diye yüzü öyle kalır mı, içine göçmez mi demişti biliyosun. Uzaktan eğitim mezunu herhalde bunlar sjfksksks

En iyisini yapmışsın canım, en azından dediğin gibi gördükçe canın sıkılmaz. Bak maşallah senin eşin hep senin yanında, seni destekliyor. Kızın böyle bir aile ortamında büyüyecek 🧿🥰 Güzel şeyleri devam ettiren de olabilirdik elbette ama güzel şeyleri başlatan olmak da güzel 🤍
Öyle tabi, amaan herkes iyi olsun kendi hayatına baksın yeter. Sen doktor işini ne yaptın, kaçırmadım di mi bir şey?

Kızlarrrr robot süpürge kullanıp memnun olanınız varsa bana marka model önerebilir misiniz ?
Ben 4-5 senedir kullanıyorum Xiaomi bizimki, moplu olanlardan ama çok eski segment tabi bu artık piyasada olmayabilir bile.
Sık sık kullanınca evin çok kirlenmesini önlüyor bence özellikle sürekli vileda yaptırınca. Bence her evde olmasında yarar var, kolaylık. Müthiş performansı var mı dersen normal süpürgeler gibi tabi değil bence hiçbiri.
Marka model size kalmış ama bence mopsuz alma özellikle bebekten sonra sık sık yer sildirmek çok daha işine gelir.

Ben 4-5 senedir kullanıyorum Xiaomi bizimki, moplu olanlardan ama çok eski segment tabi bu artık piyasada olmayabilir bile.
Sık sık kullanınca evin çok kirlenmesini önlüyor bence özellikle sürekli vileda yaptırınca. Bence her evde olmasında yarar var, kolaylık. Müthiş performansı var mı dersen normal süpürgeler gibi tabi değil bence hiçbiri.
Marka model size kalmış ama bence mopsuz alma özellikle bebekten sonra sık sık yer sildirmek çok daha işine gelir.
Teyzemde roborock var yeni bir segment o da çok memnun ve yine moplu. Ona bakabilirsiniz memnuniyeti yüksek galiba genel olarak. Xiaomi yenilerde bir şey ürettiyse de olabilir.

Ya shahhahaha biz de biz de 😂 Yuvarlanmak ve kaşınmak 😂😂 Bize ilk günden bu yana ilişki ile alakalı bir şey demedi doktor ama akışta da pek yapabildiğimiz söylenemez 😂 2. Trimester fena değildi 5-7 ay arası diyeyim onda da eşim hastalığının derdine düştü hiç hiç istemedi yoksa o aralar iyi olabilirdi😂
Dün bu konu açıldı, şey dedi. Yanlış anlama da bu durumda birisine karşı cinsel anlamda bir istek duysam kendimi hayvan gibi hissederdim dedi 😂 Demek istek de duymuyorsun hiç zaten anlıyordum dedim 🥲 Out’cum kocaman bir karnın var ve sürekli canın acıyor gibi, sağdan sola dönemiyorsun, sırt üstü yatamıyorum diyorsun, çatım ağrıyor diyorsun. Seni incitmeden böyle bir şey yapabilmek mümkün mü sence dedi. Hm pk tm dedim 😂😂😂
Bi benim kocam hiç sallamıyor galiba, bir de tüp bebek ulan milletin kocası korkuyor benimki 12.hafta bittiği gün yatak odasının kapısında beni bekliyordu hiç unutmuyorum o anı 😂 sadece bebek çok aşağıda dediğimde yanaşmıyor. Onun dışında hastalıkta ve sağlıkta her şey mümkün, hamile de seviyormuşum napayım diyor sjcksjsl

Bi benim kocam hiç sallamıyor galiba, bir de tüp bebek ulan milletin kocası korkuyor benimki 12.hafta bittiği gün yatak odasının kapısında beni bekliyordu hiç unutmuyorum o anı 😂 sadece bebek çok aşağıda dediğimde yanaşmıyor. Onun dışında hastalıkta ve sağlıkta her şey mümkün, hamile de seviyormuşum napayım diyor sjcksjsl
Erkek olsam ben de öyle olabilirdim ya ne olacak ki derdim kesin :KK70: Bizimki cidden çok minnoş, hastalığı zamanında da tutturmuştu bulaşır falan diye, sonra bunun saçma olduğuna ikna edince bu sefer de dedi ki senden bana enfeksiyon bulaşabilir. Fazla naif anacım ikna edemezsin böylesini dur bakalım doğumdan ne kadar sonra yanaşacak hiç ses etmeden beklicem xhsjcdj

Kızlar iyi geceler hepinize. Bende Elif güneşime kavuştum. Bugün 01.04 de yani yaklaşık 3 saat önce geldi bebeğim. Biraz ağrım vardı açılmam 3 cm olmuş doktor yatış verdi suni sancı bağladı 3 saat sonra kavuştum kuzuma. 2960 gram 38+5 de doğdu .
Yaaa ben bugün seni aklımdan çok geçirdim biliyor musun? Geçen şey dedin ya ben bu hareketleri yapınca ertesi gün doğuma gitmiştim oğluma diye oradan aklımda kaldın :) Mesajını şu an yeni gördüm, çok sevindim. Hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inşallah Elif Güneş 🧿

Erkek olsam ben de öyle olabilirdim ya ne olacak ki derdim kesin :KK70: Bizimki cidden çok minnoş, hastalığı zamanında da tutturmuştu bulaşır falan diye, sonra bunun saçma olduğuna ikna edince bu sefer de dedi ki senden bana enfeksiyon bulaşabilir. Fazla naif anacım ikna edemezsin böylesini dur bakalım doğumdan ne kadar sonra yanaşacak hiç ses etmeden beklicem xhsjcdj
Evet çok kasan bir tip olsa ben dinlenip dinlenip dalga geçerdim, iyi böyle ajdkssjsl hamile arkadaşlarımın eşleri kızın yemesine içmesine falan karışıyor abooovv ruhum sıkılıyor ben tokat atarım muhtemelen. Benim eşimin yorum yaptığı tek şey sen deli misin bi insan nasıl normal doğum ister, anestezi al doğur işte 1-2 gün ağrır ben sana bakarım diyor 😂 geçen gün de şey dedi, hamilelik kaç haftaydı 52 mi sjfksksk yok 82 dedim.

X