2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
la onerdi Dr bize bir de yerde beraber dönün yere uzanın ...karın üstü koyunca ben topları döküyorum etrafına daha uzun süre kalıyor.

Süper canım maşallah
Bende dana eti deneyecegim yarın
Gün içinde neler veriyorsn benimki emmesi azaldı ya.

Süper canım maşallah
Bende dana eti deneyecegim yarın
Gün içinde neler veriyorsn benimki emmesi azaldı ya.
Vermiyorum çünkü karnı doyunca emmiyor yani anne sütünü ek gibi olmuyor birşey yedirince memeyi istemiyor bende emziriyorum minik minik yediklerimizden veriyorum çok az az

Kahvaltida neler veriyorsunuz.hep ayni seyler .fikir olsun.bugün oglen havuc patates kabak ispanak kerevize kuzu kiyma 1 tatli kas princ 1 tatli kas bulgur koydum cok lezzetli oldu.yedi

Kızlar bebek çorbası tarifi alayım yaaa şaşırıyorum ne yapcm bugün diye

Kahvaltida neler veriyorsunuz.hep ayni seyler .fikir olsun.bugün oglen havuc patates kabak ispanak kerevize kuzu kiyma 1 tatli kas princ 1 tatli kas bulgur koydum cok lezzetli oldu.yedi
Kahvaltı da labne, peynir, yumurta sarısı bebe bisküvi si, yogurt, üzüm pekmez, henüz fazla türetemedim acele side yok zaten büyüdükçe artırırız

Bende bugün tarhana yaptim icine 1 buyuk misket kadar kuzu kiyma birazda ıspanak koydum.yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…