2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
canım yoğurdu suyuyla kaynatıyorsun.suyu azsa koyu ayran kıvamına getirebilirsin suyla. altını kısığa alıp suyunu çekmesini bekle. içine minicik tuz ve tereyağı koy sonra topaklanmaya başlıyor. topaklanma olunca süzüp tülbentte bekletiyorsun.
Canım ben olayı kaçırmışım bu beyin tarifi😜🤪
valla bebek tarhanası hiç kullanmadım. tahminim içinde tuz domates falan yoktur. bizim tarhanamızın da tuzu yok. domates zaten pişince alerjenliği azalıyor. ben verdim aıkıntı yaşamadım.

Ben bugün sütten yaptım da çok güzel mayalanmış sonrada süzmek için yoğurt torbasına koydum sabaha hazır bakalım nasıl olacak yarın da senin tarifle yapayım birde internette hep sütten mayaliyorlar dönüşmesi lazım demissin zaten peynirle mayalayınca kalıp gibi olmuş mayalanmış torbaya dökünce de suyu güzel süzüldü merak ediyorum senin tarif lor tarifi değil di mi labne tarifi topaklanacak yazınca lor mu bu acaba dedim
lor cnm sen labne mi sordun???

İnşallah canım ya kaşık maması hiç denemedim bende denemeyi düşünüyorum onlardan
birşey diyeyim mi alerjik bebeğin yoksa direk karışımla git. ben tek vermedim sebze falan. dün akşam keşkek yedi bizimle😁karıştır sebzeleri yap boza kıvamında çorba.kim olsa tek başına kabak haşlaması ya da havuç haşlaması yemez🤣

Cok sağol canim senin gönderdiğin bulent beyin listeleri 3 haftalik var bende. Ben biraz yavaş gidiyorum bir hafta bitti tatlı patatesi pirinci yeni deniyorum .. insaallah çatalla ezmeyi de kabul eder.. brokolili sevdi mi onu da çökerek ediyorum cocuklar sevmiyor ya genelde.. kuzu eti kiyma da girince artık çok güzel tarifler uretebilirsin.
Insaallah iştahlı a yer topaç gibi olurlar bebikler😍
Devamını atayım mı geçtinmi
Brokoli tepkime yaptı ya aşırı gaz kusma😣
Kuzu etindede kıyma çektirdik çift çekim ama yiyemiyoe nasıl vermeli kuzu etini?
Kızlar benim buharda pişirme aparatım paslandı ya trendyoşdan aldım ama gelmesine daha var ben azcık suda haşlasam olmaz mı bugün kabak vereyim diyorum başka nasıl halledebilirim o gelene kadar
Ben suda haşlıyorum ya

birşey diyeyim mi alerjik bebeğin yoksa direk karışımla git. ben tek vermedim sebze falan. dün akşam keşkek yedi bizimle😁karıştır sebzeleri yap boza kıvamında çorba.kim olsa tek başına kabak haşlaması ya da havuç haşlaması yemez🤣
Sırf bunun için herşeyi tek başına yemek diye değil alerji testi gibi bir çay kaşığı verdim hiç biri tepki vermeyince karışım yapmak sebze çorbası yapmak daha kolay diye

Kızlar benim bebeğim sağ elini istemsizce aşağı yukarı hareket ettiriyor hızlıca tekrar tekrar dr olabilir dedi ama yapan bebiş varmı

Benim bebeğim son zamanlarda iki gündür nerdeyse emerken dönüyor kafayı kaldırıyor etrafa bakıyor ama birakacak sanki emmeyi
Resmen zorla emdiriyorum
Gece uyanırken emiyor o da uyku sersemi ama gündüz pek emmiyor

Afiyet şifa olsun canim evet az az ama hepsi birlikte epey oluyor yinede sanki yada bana öyle geliyor daha yedirmedigim için ben bugün bisey vermedim sade emzirdim dün yoğurt sanki gaz yaptı gibi geldi
Sade yogurt bizdede gaz yapiyor icine meyve koyunca daha iyiymis gaz yapmiyormus birde öyle ver istersen.ben armut elma yenidünya koyup verdim sevdi.meyveleri tattitdirdan sonra tabi

Benim bebeğim son zamanlarda iki gündür nerdeyse emerken dönüyor kafayı kaldırıyor etrafa bakıyor ama birakacak sanki emmeyi
Resmen zorla emdiriyorum
Gece uyanırken emiyor o da uyku sersemi ama gündüz pek emmiyor
algıları açılıyor en ufak şey dikkatlerini dağıtıyor. emzirirken etrafta ses olmamasını sağla

X