Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰
Canım gözün aydın 🥰 zoru atlattın sen hiç merak etme yürüdükçe daha da acilacaksin. Bebek de emdikce süt artacak. Çok şükür kızın yanında gerisi çabucak hallolur 💜🌸

Lohusa tacı ve terliği alanlar nereden aldınız
Bunu aldım canım. Nikahımda da beyaz çiçekli bir taç kullanmıştım onu da koydum yine hangisini takarsam artık diyerek. Terlik almadım. Evden pofuduk açık renk bir terlik koydum.

Tahtakaledeyim Altın Renk Boncuklu Büyük Incili Beyaz Taç, Lohusa Tacı, Günlük Taç

Bende de öyle, düz yatınca sık ama yan yatınca saatte 1 falan geliyor. Ama doktor düz yatıp bakıyor nstye yine çıkarsa yarın :KK43:
Serum takarlar rahatlatırlar merak etme . Sancıyı hissetmiyorsun acı olarak zaten . Sadece o burulma hareketi oluyor . Senin açılman da yok çok şükür hiç korkma bence .

Ay o hangi hareket ki bilmiyorum, gerçi dönse bile bizimki koca kafalı yine zor gibi 😅

Benim de sezeryan de en çok düşündüğüm o. Yani vücutta hiçbir hazırlık yokken acaba adapte olmak zorlaşır mı korkuyorum. Ekstrem durumlar hariç tabi o gibi durumlarda artık hiçbir şey düşünmeye gerek yok. En olmadı bekleyip sezaryen düşünürüz 🥲 evet yani yan durmak nedir, bir de 30dan beri böyle hiç oynamıyor pozisyonundan😅

Ay senin de mi öyle🥲 bakayım da deneyeyim bu salı tekrar kontrol ettircem bakalım dönmüş mü bizim ki😅
Yok benimki kafa yukarda ya hatta var ya resmen midemin içinde o kadar yukarda 2 haftadır midemin agrısından batmasından yanmasından perişanım dönse mide de rahatlıcaktı ama paşam keyfine düşkün mıh gibi kaldı orda kıpırdamıyor😅 hareket şu

Eklentiler

• 0b6c275f-2b6c-4fe6-aebb-e1f70aae5e6b.jpeg
    0b6c275f-2b6c-4fe6-aebb-e1f70aae5e6b.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 15
Bunu aldım canım. Nikahımda da beyaz çiçekli bir taç kullanmıştım onu da koydum yine hangisini takarsam artık diyerek. Terlik almadım. Evden pofuduk açık renk bir terlik koydum.

Tahtakaledeyim Altın Renk Boncuklu Büyük Incili Beyaz Taç, Lohusa Tacı, Günlük Taç
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. Bir de şöyle tüylüler falan var onlardan alan var mı acaba

Bir şey sorucam 😂 tahminimce sen evde bu hareketi eşinin yardımıyla yapıyorsun değil mi? Çocukların yanında yapıyorsanız nasıl bir tepkileri oluyor 😂😂

Korkutma politikası maalesef o kadar hakim ki, karşısında durmak sağlam irade ve tecrübe gerektiriyor.
Bu hareketi kendi başına cok rahat yapıyorum da bemim doktorun istediği bu pozisyonda kocan da 30-40 sn totoyu sallıcak gercekten cok komik bir görüntü oluyor. Ufak kızım ben de sallıcam ben de yapıcam diye tutturuyor bazen 😅 büyügü hiç yadırgamadı. Artık o kadar cok yaptık ki haftalardır zaten alıştılar😂

Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰
Gözün aydın olsun 😻🙏🧿 çok şükür 🙏

Gözünaydın canım benim, çok sevindim. Sağlıkla büyüt kuzunu, her şey güzel olacak arada bize de haber ver 🖤🖤

Gözünüz aydın cnm. Hayırlı bir evlat olsun inşllah kızçen. Sen de bir an önce iyileşir agrılarından kurtulursun inşş 💜

Maşallah maşallah gözünaydin canim sağlıkla büyüsün inşallah darısı başımıza😊😊

Ay o hangi hareket ki bilmiyorum, gerçi dönse bile bizimki koca kafalı yine zor gibi 😅

Benim de sezeryan de en çok düşündüğüm o. Yani vücutta hiçbir hazırlık yokken acaba adapte olmak zorlaşır mı korkuyorum. Ekstrem durumlar hariç tabi o gibi durumlarda artık hiçbir şey düşünmeye gerek yok. En olmadı bekleyip sezaryen düşünürüz 🥲 evet yani yan durmak nedir, bir de 30dan beri böyle hiç oynamıyor pozisyonundan😅

Ay senin de mi öyle🥲 bakayım da deneyeyim bu salı tekrar kontrol ettircem bakalım dönmüş mü bizim ki😅

Evet evet baya bir iki hafta günde 4-5 defa baş aşağı durdum bence o işe yaradı D derya32 göndermişti öyle hatırlıyorum valla sayesinde dönmüş olabilir🙏🏻 YouTube a yazınca da çıkıyor hareketler.

kızlar benim de 35. hafta kontrolüm vardı, sancı olabilir 30 sn toplanma, 30 sn kasılı kalma, 30 sn de gevşeme olur dedi normalmiş. nst’ye bağlamadı daha hiç beni. sezaryen istiyorum ama ne tür olacağını seçemezsin en sağlıklısı belden yapılan uyuşturucu iğne ile olandır öyle yaparız dedi. genel anestezili vs önermiyorum dedi. 11-12 aralık gibi görünüyor şuan. sezaryenden sonra iyileşmem zor olur mu dedim hayır anlatılanları dinleme zor değil dedi. 2 hafta sonra çağırdı 37’de. he bide bebitom 2.5 kiloyu geçmiş düşük kilo olma olasılığı kalmadı dedi 🤗 3.5 u geçmesini öngörüyormuş.
bir de doğum ücretini de ödedik 36 bin. olur da orda doğum yapamazsak iade oluyormuş. aralıkta artarsa diye ödeyelim dedik şimdiden

genetik sanirim biraz catlama isi.. oyle cok kremlemiyorum aslinda dus alinca iki gunde bir bazen de aklima gelince gun ici bir kez.
benim sacim da beyaz doldu ya hic de boyamamistim bu zamana kadar beyazim yok gibiydi, nolduysa cogaldilar simdi. Biz ne zaman sac boyatiyorduk acep emzirirken oluyormuydu? herkesi baska yerden vuruyor bu gebelik 😄
Ay ben de hamile kalmadan önce platin sarı yapmıştım komple. Ortalık savaş alanına döndü 🤣 cilt bakımı ve saç bakımına girip kendime gelmem şart aynaya baktıkça bu kim oluyorum sürekli. Ha bi de göbek bakımı eklendi bakalım o ne olacak. Bi de gözlerimi çizdirmek istiyorum ama çok korkuyorum 🥲🥲🥲 son lensim kalmıştı bu bitince çizdircem dedim hamile kaldım resmen bütün planlar 9 ay durdu 🤣

Gözün aydın🌸🌸🌸 bizim için de bol bol kokla 😍😍😍

Yok benimki kafa yukarda ya hatta var ya resmen midemin içinde o kadar yukarda 2 haftadır midemin agrısından batmasından yanmasından perişanım dönse mide de rahatlıcaktı ama paşam keyfine düşkün mıh gibi kaldı orda kıpırdamıyor😅 hareket şu
yakında kontrole gittin mi ben de dönmedi sanmıştım gala ayakları solda çünkü hissediyorum ama kafa aşağıdaymış yok hala yanda dedim hatta doktora 😂

Ay ben de hamile kalmadan önce platin sarı yapmıştım komple. Ortalık savaş alanına döndü 🤣 cilt bakımı ve saç bakımına girip kendime gelmem şart aynaya baktıkça bu kim oluyorum sürekli. Ha bi de göbek bakımı eklendi bakalım o ne olacak. Bi de gözlerimi çizdirmek istiyorum ama çok korkuyorum 🥲🥲🥲 son lensim kalmıştı bu bitince çizdircem dedim hamile kaldım resmen bütün planlar 9 ay durdu 🤣
Kötü haber o planların cogu bir 2 sene daha ileri atıyor emzirme sonrasına 😅

X