Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
yakında kontrole gittin mi ben de dönmedi sanmıştım gala ayakları solda çünkü hissediyorum ama kafa aşağıdaymış yok hala yanda dedim hatta doktora 😂
Gttim gecen salı. Dönse cok net anlarım diyorum ya midemde resmen kafası ayakları gelse cok rahatlıcam eminim

Kızlar bir de can hastanesi İzmir de doğum yapacak olan var mı doğum fiyatlarını konuştuk saçma geldi. Tek fiyat 50 bin dediler. Sezaryen normal aynıymış. Normal olursa epidural ya da epiduralsiz de değişmiyormuş. Sezaryen de genel anestezi vs hep tek fiyat dedi değişik geldi. Oda süsleme var dediler ama nasıl sormadım

Gttim gecen salı. Dönse cok net anlarım diyorum ya midemde resmen kafası ayakları gelse cok rahatlıcam eminim

Döner bu hafta senin de plesanta aşağıdaydı di mi öncesinde resmen kader arkadaşımsın 😂😂 benimki döndü sıra sende 😁😁 bu arada kafa yerine poposu yerini aldığı için mide de hiç rahat etmiyorsun kesin bilgi😂 bir de ışık tutun diyorlar alt taraftan artık ışığa tepki verdikleri için. Tabi tıbbi olarak mı yoksa uydurmaca mı bilmiyorum ama ya tutarsa😁

Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻🩷 Şansı açık olsun 🤍 Sen de hızlıca iyileşirsin inşallah 🙏🏻

Döner bu hafta senin de plesanta aşağıdaydı di mi öncesinde resmen kader arkadaşımsın 😂😂 benimki döndü sıra sende 😁😁 bu arada kafa yerine poposu yerini aldığı için mide de hiç rahat etmiyorsun kesin bilgi😂 bir de ışık tutun diyorlar alt taraftan artık ışığa tepki verdikleri için. Tabi tıbbi olarak mı yoksa uydurmaca mı bilmiyorum ama ya tutarsa😁
Isık tutcakmışın yok asagıyı ısıtıp yukarıyı sogutcakmışsın sıcaga gidermiş höff bezdum onlarla ugrasamıcam artık😅 moksa cubugu yakıyorum sabah akşam 15 dk boyunca ayaklarıma tutuyorum bir de sonra bu kafa ğstü hareketi yapıyorum. Akupunktur noktasını uyarıyormuş ısı rahim de ısınıp gevşiyomuş ki cocuk rahat rahat dönsün ama yok anacım bana mısın demiyor. Bir de oyle kotü kokuyor ki balkonda yapıyorum ama mangal gibi kokuyorum resmen.😅 elimden geleni yapıyorum artık gerisi allaha kalmış napalım.
Plasentam asagıda diildi benim canım

Isık tutcakmışın yok asagıyı ısıtıp yukarıyı sogutcakmışsın sıcaga gidermiş höff bezdum onlarla ugrasamıcam artık😅 moksa cubugu yakıyorum sabah akşam 15 dk boyunca ayaklarıma tutuyorum bir de sonra bu kafa ğstü hareketi yapıyorum. Akupunktur noktasını uyarıyormuş ısı rahim de ısınıp gevşiyomuş ki cocuk rahat rahat dönsün ama yok anacım bana mısın demiyor. Bir de oyle kotü kokuyor ki balkonda yapıyorum ama mangal gibi kokuyorum resmen.😅 elimden geleni yapıyorum artık gerisi allaha kalmış napalım.
Plasentam asagıda diildi benim canım

Aaa yanlış hatırlamışım pardon. Aman zaten nasıl geleceklerse öyle gelsinler. Ben döndürdüm ne oldu plesanta engeli var bir de 😂 cahillik mutluluk belki de eskiden hiç bilmeden pata küte giriyordu doğuma 😁

Anladım canım. Evet onların vücutları da alışık dediğin gibi. Kuzenim var 15 yaşında tip1 diyabetli henüz üç aylık hamileyken memlekette denk geldik bayramda. Ben bir fenalaştım falan durmaksızın su içiyorum dayanamıyorum. Abla şekerine bakalım mı benim gibi oldun dedi aaa hadi bak dedim. 163tü hiç unutmuyorum, tepkisi şuydu 163 çıktı, çok iyi 😂 Pardon? Dedim. Çocuk 250 şekerle yaşamaya alışmış 4 doz insüline rağmen vücut bunu normalleştirmiş. 163e çok iyi dedi 😂 Gebelikte yükselmesini istememek doğru bir yaklaşım tabi vücudun normali bu değil sonuçta.
aynen yavrum bi de düşün bizi bu kadar etkileyen bebeğe ne yapmaz bi damla vücuduyla. Şurda 2-3 hafta kaldı zaten sıkmaya devam :)

Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰
Sağlıkla büyüsün minik kız😍🥹🥹

Kızlar bir de can hastanesi İzmir de doğum yapacak olan var mı doğum fiyatlarını konuştuk saçma geldi. Tek fiyat 50 bin dediler. Sezaryen normal aynıymış. Normal olursa epidural ya da epiduralsiz de değişmiyormuş. Sezaryen de genel anestezi vs hep tek fiyat dedi değişik geldi. Oda süsleme var dediler ama nasıl sormadım
canım ben de egepolde doğurucam 45 bin tek fiyat dediler bize de içinde oda süsleme ve 10 poz fotoğraf da varmış. sezaryenle normal değişmiyor dediler aynı şekilde.

gözün aydın canım çok geçmiş olsun. inşallah sorunsuz bi şekilde de evinize gidersiniz.

gözün aydın canım çok sevindim 🥰 bebeğini sağlıkla kucağına aldın ya gerisi hallolur. süt de çoğalır, ağrılar da geçer. Allah güzel ve uzun bir ömür versin ♥️

Aşırı uyur oldum şu ara ya 🥲gece 2ye doğru uyudum sabah eşim giderken kalktım 7de 1 saat telefona baktım yatakta, sonra tekrar uyudum 12de kalktım kahvaltı ettim az tv izledim 3.30 gibi geri uyudum 5.45te uyandım. Salaklaştım resmen🥲🥲nasıl bu kadar uykum gelebiliyor anlamış değilim günüm verimli geçsin yürüyüşe çıkayım falan diyorum böyle akşam ediyorum hep

Göztepe Medical Park doğum ücreti 55miş kızlar, artı 5 bin epidural farkı var, vajinal/sezaryen fark etmiyor. Ataşehir Medicana 70-80 bin arası.

Leydiyz biz küçük (kabin mi oluyor bilmiyorum) boy valiz + sırt çantasına sığdık sanırım. Az derli toplu birileri olsak belki komple valize de sığardık da djfj bebonun eşyaları valize benimkini çantaya koyduk. Şimdi bi göğüs pompasını da yıkıcam falan sonra hazır bi şekilde beklesin bunlar hep

iyi akşamlar hanımlar 34+2 olduk bebekleriniz kaç kg bize 14 gün sonra doktorumuz gün verecek bakalım hangi haftada gelicek

gözünüz aydınnnnnn 🥰 sağlıkla büyüt inci kızını 🌹 hayırlı evlat olsun inşallah ♥️

X