Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ben de dün kontrole gittim 36+2de sancı bende de çıktı. 25-30-40 düzenli şekilde ara sıra da 50-60-70. Ama doktorum normal olduğunu söyledi. Açıklık vs bakmadı haftaya bakacak.
Bebiş 3462 gramdı genel ölçüleri 38-39 arası görünüyor. Vajinal istiyorum ama bu hızla kilo almaya devam ederse zor dedi doktorum. Bir de yan duruyor şu an kafası doğum kanalına girmezse yine vajinal olmaz dedi. Ama dönme ihtimali varmış daha. Doktorum hep 40a göre hesap yapardı bu sefer iki hafta daha dursa çok iyi olacak dedi ilk defa. Sanırım sancı olması ve bebeğin büyüklüğünden ötürü. Gerçekten son düzlükteyiz artık 🥹

Ben de dün kontrole gittim 36+2de sancı bende de çıktı. 25-30-40 düzenli şekilde ara sıra da 50-60-70. Ama doktorum normal olduğunu söyledi. Açıklık vs bakmadı haftaya bakacak.
Bebiş 3462 gramdı genel ölçüleri 38-39 arası görünüyor. Vajinal istiyorum ama bu hızla kilo almaya devam ederse zor dedi doktorum. Bir de yan duruyor şu an kafası doğum kanalına girmezse yine vajinal olmaz dedi. Ama dönme ihtimali varmış daha. Doktorum hep 40a göre hesap yapardı bu sefer iki hafta daha dursa çok iyi olacak dedi ilk defa. Sanırım sancı olması ve bebeğin büyüklüğünden ötürü. Gerçekten son düzlükteyiz artık 🥹
Bu arada doğum kanalına girmesi için hareket yapmalı mıyım diye sordum. Yürüyüş ve basit esneme hareketleri hariç hiçbir şey yapma dedi. Çocuğu kanala döndüreceğim diye erken doğumu başlatırsın riskli şu an ben sana 37de vereceğim egzersiz dedi. O yüzden o hareketleri yapmadan mutlaka doktorunuza danışın.

Ahhahaha yüz yıllık pijamam 😂 Senin minikti di mi hala göbüş🥹 Benim zaten önde top gibi bir de bu kasılmalar da en az 3-5 cm daha öne gidiyor orada kalıyor öyle bir dk falan sonra gevşiyor 😂
Yok kiz buyudu benimkide bana gore buyuk ama bilemedim 🤣 bi ara cekip koyayim 🤣

Doktor da öyle diyor. Hatta şu meşhur ünlülerin doktoru var ya Furkanbilmemne o işte😅 mantıklı aslında söylediği şey, bu şekilde sanki sadece çıkışı rahimden değil de karından oluyormuş gibi oluyor geri kalan her şey aynı. Ama o zamana kadar kaç doktor bekler bilmiyorum🥲
Iste arkadasimin doktoru o furkan bilmem ne 🤣bende kendi doktoruma sorsam mi diyorum bazen ama bazen de erkenden kavusasim geliyor🥹

Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰

Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰
Ayy hayırlı olsun canım benim, sağlıkla mutlulukla dönün evinize inşallah 🥹 yanında mı bebo?

Ayy çok şükür 🥲🧿 Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete annesine babasına çok hayırlı bir evlat olsun . Sana da çok tez zamanda şifa versin. Çok erken iyileş 🥰

Kızlar sancınız varsa sağınıza ya da solunuza yatarak dinlenin . Beni 3 hafta beklettiler öyle hem de açıklıkla . Ve de suyunuzu ihmal etmeyin 🤍 kaç litre diyorsa doktor için . Doktor bana hep öyle yatmamı söylemişti . Gerçi düz çok yatamıyordum ama yine de düz yatınca sancı daha çok çıkıyordu nst de 🤍

gozun aydin, saglikla mutlulukla buyut kizini ❤️

Kızlar sancınız varsa sağınıza ya da solunuza yatarak dinlenin . Beni 3 hafta beklettiler öyle hem de açıklıkla . Ve de suyunuzu ihmal etmeyin 🤍 kaç litre diyorsa doktor için . Doktor bana hep öyle yatmamı söylemişti . Gerçi düz çok yatamıyordum ama yine de düz yatınca sancı daha çok çıkıyordu nst de 🤍
Bende de öyle, düz yatınca sık ama yan yatınca saatte 1 falan geliyor. Ama doktor düz yatıp bakıyor nstye yine çıkarsa yarın :KK43:

Gözün aydın canımm hoş gelmiş küçük kız 🥰 İkinizin de iyi olmasına çok sevindim, hiç indirme kucağından annesi mis mis kokla 😍

X