- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 40
Canım kurabiyeleri nasıl sakladınCanim ben en son şunu yaptım güzel.kivami oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kurabiyeleri nasıl sakladınCanim ben en son şunu yaptım güzel.kivami oldu.
Süzgece koydum bekliyorum olmazsa az suda haşlıcam ne yapayım mecburBen direkt az suda hasladim aparat benim de yok gayet güzel oldu
Kabagimda yumuşaktı çok sevdi
Aynen olur.Süzgece koydum bekliyorum olmazsa az suda haşlıcam ne yapayım mecbur
Pisti mi merak ettim..benim bahsettigim yuvarlak büyukler var metal süzgec gibi ama tel degil fotoda yükleyemiyorum ki telefondan olmuyor anlatabilmisimdir umarimYapıyorum valla ama sanki daha uzun sürede pişecek böyle
Sıkın ti olmaz canim yapabilirsinKızlar benim buharda pişirme aparatım paslandı ya trendyoşdan aldım ama gelmesine daha var ben azcık suda haşlasam olmaz mı bugün kabak vereyim diyorum başka nasıl halledebilirim o gelene kadar
Canim kabakları daha önce ve minik doğrarsan hızlı olurYapıyorum valla ama sanki daha uzun sürede pişecek böyle
Buz poşeti canimCanım bu peynir altı suyunu koyduğun poşetin adı ne heryerden görüyorum da
Buzdolabına koyuyorum canim, ikidir yaptım. 2. Side bitmek üzere hatta. Cam kavanozum kalmamış evde varsa cam kavanozuna da koyabilirsinCanım kurabiyeleri nasıl sakladın
Cnm kızımda ilk gun ogurdu yarın da yedir..zaten 1 çay kaşığı tadmasi yeterli.benim kızım küçük kase yiyor artık.Kızlar kabak verdim ilk defa yemiyor ögürdü agladı nasıl sevcek benimki ikizlerde yogurtla baslamistim hic seve seve ilerlemistik bunda alerji var diye veremiyorumda yarın mi denesem aksam mı denesem
Çatlak kanı mukusa bulaşır mukusu boyamış gibi görünür nokta şeklinde olmaz alerji kani daha kılcal yada nokta şeklinde kakanin içinde olur canımCanım senin bebsin kakasinda kan da var dı dimi..bende gördum catlak kanıydı galiba anestolla hamazic kullaniyorum iki gundür kan yoktu simdi tekrar kakasini ederken ikindi biraz nokta seklinde gelmis.ek gidayada baslicam simdi nasil ayirt edicem kan gelirse falan
Kemik suyunun histamin etkisi çok yüksek alerjik bebek anneleri dikkat etsinlerKızlar ilikli kemik suyu.Kapya biber salcasi tuzsuz birde peynir alti suyu yapip dolaba bu sekilde koydum bebisin corbalarina katiyorum pratik oluyor
Nerden aldin canım resim açılmadı içeriğine bi bakım tekrar deneyip içeriğini attın mı bende alsam kuşumaBebek tarhanasini ilkkez denedim oglum cok sevdi
Canım çay kaşığı ile başla zaten yarın iki çay kaşığı verirsin obur gün 1 tatlı kaşığı sende var mı bülent sekerel in listesi ona göre devam edebilirsinKızlar kabak verdim ilk defa yemiyor ögürdü agladı nasıl sevcek benimki ikizlerde yogurtla baslamistim hic seve seve ilerlemistik bunda alerji var diye veremiyorumda yarın mi denesem aksam mı denesem
2 gün önce öyleydi mukusun icindeydi boyamis gibiydi hatta facede resimnpaylastim orda da catlak kani dediler bugünkunude paylastim onada catlak kani dedi valla anladimÇatlak kanı mukusa bulaşır mukusu boyamış gibi görünür nokta şeklinde olmaz alerji kani daha kılcal yada nokta şeklinde kakanin içinde olur canım
kittenlyy nin paylastıgı demi var o bende of ya canım sıkıldı bak sen hangi face grubundasin acaba ordan baksaydım kakamızın durumunaCanım çay kaşığı ile başla zaten yarın iki çay kaşığı verirsin obur gün 1 tatlı kaşığı sende var mı bülent sekerel in listesi ona göre devam edebilirsin
Aşçı annenin sitesinden aldım hepsi bebekler icin bicok ürün var bebek irmigi falan aldım.Benim bebegim tarhanayı cok sevdi icine 1 küp kapya biber salcası 1 küp ilikli kemik suyu 1 diş sarimsaginda 1/3ini koyup pisirdim cok severek yedi.Icinde bugday unu.tam bugday unu.kirmizi tatli biber.keci yogurdu varmış.Tabi bebegimize verdigimiz herseyi dikkatli vermeliyiz alerjiye karsi ilikli kemik suyunu daha once vermistim skntı olmadı.Alerjik bebekler icin sitede ayri bir tarhana ve başka ürünlerde var.Bakmak isteyen olursa açşı annenin sitesinden aldım netten.Nerden aldin canım resim açılmadı içeriğine bi bakım tekrar deneyip içeriğini attın mı bende alsam kuşuma
Yunus markette bulabilirsin buz posetiCanım bu peynir altı suyunu koyduğun poşetin adı ne heryerden görüyorum da