• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Resmen vajinamda kafa var ya, hissediyorum yani. Herhangi bir kasılma sancı vs yok, sizde de oluyor mu? Çok bariz hissediyorum az önce sıçradım bildiğin. Baskı normal tabi biliyorum ama bu derece olması düşündürdü
Seni bebek aşağı dönmüşmüydü kumral? Benimki hala yan duruyor mesela baskıyı sağa sola yatınca hissediyorum ben, belki bebek kanala girmiştir

Resmen vajinamda kafa var ya, hissediyorum yani. Herhangi bir kasılma sancı vs yok, sizde de oluyor mu? Çok bariz hissediyorum az önce sıçradım bildiğin. Baskı normal tabi biliyorum ama bu derece olması düşündürdü
Bende hiç yok öyle bi hissiyat ya kanala mı girdi senin bebo ki

Acayip bir his ya kendimi kasıyorum resmen, makadımda da baskı oluyor aynı zamanda. Doğum kanalıma falan mı yerleşti acaba diye düşünüyorum, birden bire aşırı çişim geliyor gibi oluyor koşuyorum hiçbir şey yok. Yarın doktor kontrolüm var umarım bir sıkıntı yoktur
Kanala girmeye başlamış olabilir. Bence yoktur bi sıkıntı artık aşağı indiği için daha çok hissederiz gibi. Doktorum yüzünü göremedi bu hafta kanala girdiği için başı. Demek o kadar aşağı da kalıyor kafa

Seni bebek aşağı dönmüşmüydü kumral? Benimki hala yan duruyor mesela baskıyı sağa sola yatınca hissediyorum ben, belki bebek kanala girmiştir
Evet evet epeydir baş aşağı duruyor, bence kanala girdi dediğin gibi. Erken değil mi ya? 33+1 daha bebo. Hareket ettikçe çok net başını hissediyorum çıldırıciim 🥲

Bana öyle geliyor anam, yokluyor yani bildiğin. Erken değil mi yav? Tırstım ya bi jilet falan yapayım alttan muayene eder mi aceba sjdksdj
Sen yap yine ben de acaba mı derken şakırt diye parmaklandım snkff ne zaman randevun

Evet evet epeydir baş aşağı duruyor, bence kanala girdi dediğin gibi. Erken değil mi ya? 33+1 daha bebo. Hareket ettikçe çok net başını hissediyorum çıldırıciim 🥲
Aaa büyüdükçe ilerlemiştir belki zaten baş aşağıymış🥲 belki de baskı yapıyordur sadece, bilmiyorum ki kaçta kanala giriyorlar bizimkinin hiç niyeti olmadığı için😅

Sen yap yine ben de acaba mı derken şakırt diye parmaklandım snkff ne zaman randevun
Yarın sabah 9da anam, ilk nstye de girerim galiba 33teyim şu an. Tüp bebek sürecindeyken nst odasına girip çıkan hamileleri gördükçe aşırı üzülür özenirdim, acaba içerde napıyolar hepsi hamile diye. Çok heyecanlıyım o yüzden çocuk gibi 🥲 parmaklanırsam hayallerim suya düşebilirhajfjskdjsjs. Şimdi aerobik mi yapıcam evde nasıl alcam ya, kim çıkardı lan bu kıl tüy alma işini

32. hafta muayenemde doktor yerine yerleşmiş demişti, o günden sonra da bir daha yüzünü görmedik zaten. Ben baş olarak hissetmedim hiç ama bazı hareketleri alttaki organlarıma sürtünüyor, baskı yapıyor gibi hissettiriyor. Zaman zaman mesaneme herhalde cız eder gibi bir his geliyor, sızı gibi ama çok anlık.

Tüp bebek sürecindeyken nst odasına girip çıkan hamileleri gördükçe aşırı üzülür özenirdim, acaba içerde napıyolar hepsi hamile diye. Çok heyecanlıyım o yüzden çocuk gibi 🥲
Burada hepimiz yaşadığımız bazı böyle anları anlattıkça çok duygulanıyorum, hepimize aynı anda sarılıp, geçti diyesim geliyor 🤍 heyecanını seveyim 🥹❤️🧿

Herkes heves ettiği, içinin gittiği ne varsa hayatında sağlıkla, kolaylıkla bulsun 🙏🏻

32. hafta muayenemde doktor yerine yerleşmiş demişti, o günden sonra da bir daha yüzünü görmedik zaten. Ben baş olarak hissetmedim hiç ama bazı hareketleri alttaki organlarıma sürtünüyor, baskı yapıyor gibi hissettiriyor. Zaman zaman mesaneme herhalde cız eder gibi bir his geliyor, sızı gibi ama çok anlık.
Aaa yerine yerleşebiliyor demek bu haftalarda, doktor google 34-36 demiş 😂 son haftalardan ümitliydim yüzünü görebilmek için, hanımefendi sadece detaylı ultrasonda zar zor göstermişti yine ümitlerim yıkıldı. Sürprizlerle dolu biri ajfksks ya öyle bir baskı var ki oturuyorsam anında kalkmam gerekiyor

Burada hepimiz yaşadığımız bazı böyle anları anlattıkça çok duygulanıyorum, hepimize aynı anda sarılıp, geçti diyesim geliyor 🤍 heyecanını seveyim 🥹❤️🧿

Herkes heves ettiği, içinin gittiği ne varsa hayatında sağlıkla, kolaylıkla bulsun 🙏🏻
İnşallah çiçeğim, hepimiz için 🎈
Yarın kesin girer miyim sence nstye

Yarın sabah 9da anam, ilk nstye de girerim galiba 33teyim şu an. Tüp bebek sürecindeyken nst odasına girip çıkan hamileleri gördükçe aşırı üzülür özenirdim, acaba içerde napıyolar hepsi hamile diye. Çok heyecanlıyım o yüzden çocuk gibi 🥲 parmaklanırsam hayallerim suya düşebilirhajfjskdjsjs. Şimdi aerobik mi yapıcam evde nasıl alcam ya, kim çıkardı lan bu kıl tüy alma işini
Ben de gururluydum tıraşlanıp gittim diye. Eve gelince bi baktım sağ kasık full duruyo dngkkfkg Allah kahretmeye son Mohikan gibi açmışım doktorcuğuma

Back