2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim dogum kilosu neydi ? Bence kilosu gayet iyi, takma hic kafana kilosunu.
Üç kilo idi
Cnm normalde takmıyorum çünkü iyidi kilosu doktor iyi almış dedi ama verdiğimiz mama kabız yapıyordu kaka yapamiyordu
Ondan kilo alıyordu şimdi bu ishal yapıyor suan bana zayif geliyor bayağı düştü gibi

Tek göğüsten emzirmek mi sütü artırıyor? Ben de iki göğüsten olunca artar diye biliyordum. Hani çocuğu ikisi doyurunca beyin daha fazla süt salgılar mantığında .Kızım tek emince korkuyordum.
Bebege tek meme yeter zaten birini emzirip diğerini dinlendiriyorum dolu dolu oluyor edeceği zaman bi de sutun ağız kismi şekerli sulu ön sut arkasi yağlı doyurucu kilo aldırici o yuzden bi birini bi diğerini emziriyorum sutte bebeğin ihtiyacına göre artıyor. Sonra sonra ne olur bilmem ama su an tek meme ideal

Üç kilo idi
Cnm normalde takmıyorum çünkü iyidi kilosu doktor iyi almış dedi ama verdiğimiz mama kabız yapıyordu kaka yapamiyordu
Ondan kilo alıyordu şimdi bu ishal yapıyor suan bana zayif geliyor bayağı düştü gibi
bence senin bebeğinin kakası normal. bizim de ishal gibi ama ishal değil. sen kabızlığa alıştığın için öyle geliyor.

Kızlar aktivite olarak ne yapıyorsunuz bebeklerinizle
Canim bizim en buyuk aktivitemiz piyanolu oyun halisi ona bayılıyor onun disinda bu 3 boyutlu kitaplar var ondan aldim renkleri sekiller dikkatini cekiyor aguuuuu diyor dokunduruyorum ama dokunma işi sanirim biraz erken suan sadece sayfalarina bakmak istiyor onun disinda yuzustu yatirmalar dönme hareketleri oturtma calismalarina basladik tab biz 3.5 ayligiz 3 aylikken basladik suan aklina gelen bunlar hmm birde bol bol sarki soyluyorum en cok kirmizi valigi seviyor heyecanlaniyor🙈

Rota yaptırmadım doktora gidiyorum degsitirdm onun verdiği mama ile kaka yapıyor ama ishal şekilde kilo alımı yavaşladı bence tatlrtilmadi ama belli doktora gidince anlarim
Ama çözümü yok gibi
Bu mama hariic kabız yapıyor onları veremem
Bu ishalde olsa rahatlatıyor enaizndan
Allah yardımcınız olsun 🤲 hasas bi Vucudu var demek ki.

Kızlar bebek bezleri için özel poşet ve çöp kutusu kullanan var mı gerekli mi
Yorumlarınızı merak ediyorum

Amin cb
Allah yardımcınız olsun 🤲 hasas bi Vucudu var demek ki.
Amin cnm hemde ne hassas
Birde zaten ten rengi bembeyaz o bile hassas
Kızarıklar oluşuyor hemen
Dogduugndan beri alnının ortasinda ayriyeten kırmızı leke var birde kafasının arkasında ben doğum.lekesi düşündüm doktor gecer dedi ama gecmedi
Birdaha soracağım kafama takildi
Bizim yada esimin ailesinde yok böyle bir leke.
Emerkende ayrıca yüzü kipkirmizi oluyor tenide hassas

Ben e bebek deki corbel çöp kovası ve poşetini kullanıyorum . Hediye gelmişti. Çok memnunum koku sızdırmıyor. Birde ayrı çöp kullanmak iyi oluyor. Hediye gelmese almazdım ayrı bir çöp poşetiyle başkona koyardım sanırım

Canim bizim en buyuk aktivitemiz piyanolu oyun halisi ona bayılıyor onun disinda bu 3 boyutlu kitaplar var ondan aldim renkleri sekiller dikkatini cekiyor aguuuuu diyor dokunduruyorum ama dokunma işi sanirim biraz erken suan sadece sayfalarina bakmak istiyor onun disinda yuzustu yatirmalar dönme hareketleri oturtma calismalarina basladik tab biz 3.5 ayligiz 3 aylikken basladik suan aklina gelen bunlar hmm birde bol bol sarki soyluyorum en cok kirmizi valigi seviyor heyecanlaniyor🙈
Kırmızı balık bi 3 yıl hayatımızda olacak galiba benimki de tutamaz daha

Çıngırak ile oynuyoruz ben sallıyorum gözleriyle tajip ediyo. Eline veriyorum sallayıp ayıyo genelde cok tutmuyo. Sarkı söylüyorum agularıyla eslik ediyo. Arada masaj yapıyorum 😊
Bende çıngırak deneyeyim tutamaz ama daha otobüs geldiyi bile anlamıyor

gerek yok sonuçta günlerce beklemiyor bezler. balkona ayrı bir poşet ve kova al işini görür. evet ek gıda dönemi çok pis kokuyor bezler ama dediğim gibi bekletmediğimiz için sorun olmuyor

X