• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Oyyy hoşgelmiş sefa getirmiş Arda Tuna'mız. Maşallah kuzum size çok güzel olmuş herşey 🧿🧿🧿 darısı bize. Ped bilgisi de çok kıymetli. Ben hiç ped koymamıştım. Koyayım o zaman.
Bana geçen hemşire söyledi terlesin istemiyoruz özellikle sezaryende dedi. Ablam da 1-2 tane kullanmıştı çok değil hemem pede geçmişti. Hemşire de öyle dedi 1-2 tane belki ilk çıktığında falan kullanırsın ama ped de koy diye söyledi. Acaba büyüklerden mi almak lazım iyice şu hasta pedi gibi olanlar

Memurum canım, evet bilseydim keşke kullanırdım öncesinde ilk aylarda kaç kere iş yerinde kusup çalışmaya devam ettim , onun yerine evde dinlenirdim misler gibi .
Ben öğretmenim bizde yıllık izin yok ya öyle düşündüm bir an ama memurlukta var yıllık izin doğru 🤦‍♀️ ya çok muğlak bir konu belli bir yerde de yazmıyor ben de son haftalarımda hasta hasta gittim okula çok zor oldu 🙇‍♀️

Kızlar ben yine kilo vermişim ya. Tok karnına 63.95 geldim, doktor sağlı sollu çarpacak bana enerjim kalmayacak doğumdan sonra. Kayınvalidem de Egeli ama iç Egeli, tüm yemekleri hamur üzerine. Yiyorum ama şeker yükseltir korkusuyla çok da yiyemiyorum ondan mı verdim ki iyice

Kızlar ben yine kilo vermişim ya. Tok karnına 63.95 geldim, doktor sağlı sollu çarpacak bana enerjim kalmayacak doğumdan sonra. Kayınvalidem de Egeli ama iç Egeli, tüm yemekleri hamur üzerine. Yiyorum ama şeker yükseltir korkusuyla çok da yiyemiyorum ondan mı verdim ki iyice
Sana influencer ol diyoruz bekliyorsun daha 😂 Kan değerlerin idare eder seviyedeyse çok önemli değildir bence. Yani doktorun ne diyor bu konuda illa ki almak gerekiyor muymuş? Bence hamur işi yememen kötü değil bu arada ama çok az da yeme yine de ölçüm yaparak dikkatli ye çok ye biraz 😂

Şekerdendir anam ya, gerçekten almıyorsun dikkat edince. Ben durduğum yerde kilo alırım gebelikte de 15-20 kilo rahat alırım dedim ama almadım yani. Ama kan değerlerine dikkat et b12 ve demir çok düşüyormuş doğumdan sonra, serum falan alırsın gerekirse

Sana influencer ol diyoruz bekliyorsun daha 😂 Kan değerlerin idare eder seviyedeyse çok önemli değildir bence. Yani doktorun ne diyor bu konuda illa ki almak gerekiyor muymuş? Bence hamur işi yememen kötü değil bu arada ama çok az da yeme yine de ölçüm yaparak dikkatli ye çok ye biraz 😂
Almanı beklerim ilk aylar hadi verdin onlar sorun değildi ama artık alman gereken haftalardayız demişti teee kaç muayene öncesi. Hastanede yatarken hgb bakmışlar normalde düşüktü o normale dönmüş, diğer değerler de iyi gibiydi 1 ay kadar oldu galiba kan vereli

Şekerdendir anam ya, gerçekten almıyorsun dikkat edince. Ben durduğum yerde kilo alırım gebelikte de 15-20 kilo rahat alırım dedim ama almadım yani. Ama kan değerlerine dikkat et b12 ve demir çok düşüyormuş doğumdan sonra, serum falan alırsın gerekirse
Demirim iyi bence şu an B12 bilmiyorum bi ara baktırayım madem :/ ben de 48'le evlendim 65'e çıktım, belki maksimumum 65'tir yani üstüne çıkamıyorumdur pozitif düşünelim

Demirim iyi bence şu an B12 bilmiyorum bi ara baktırayım madem :/ ben de 48'le evlendim 65'e çıktım, belki maksimumum 65'tir yani üstüne çıkamıyorumdur pozitif düşünelim
Ben de 55le evlenip 65e çıktım, 2 senedir sabittim djdksjdk 7-8 kg aldım ama görüntüm birebir aynı. Doktor bebeğe almışsın dedi. Muhtemelen benim de kotam doldu

Almanı beklerim ilk aylar hadi verdin onlar sorun değildi ama artık alman gereken haftalardayız demişti teee kaç muayene öncesi. Hastanede yatarken hgb bakmışlar normalde düşüktü o normale dönmüş, diğer değerler de iyi gibiydi 1 ay kadar oldu galiba kan vereli
Çok da takıp üzme kendini. Sen de iyisin bebek de iyi onun kilosu yerinde önemli olan o. Hiç içine sinmiyorsa bi diyetisyenle görüş ama sorun yok derse doktor hiç kurcalama. Kilo iyi bişey mi sanki sonra bir de verme işi var bunları 🥲

Çok da takıp üzme kendini. Sen de iyisin bebek de iyi onun kilosu yerinde önemli olan o. Hiç içine sinmiyorsa bi diyetisyenle görüş ama sorun yok derse doktor hiç kurcalama. Kilo iyi bişey mi sanki sonra bir de verme işi var bunları 🥲
Aman diyetisyeni görünce bile tüylerim dikeliyo, hastanedeyken de geldi başıma bişi göndertmicem sana yemek olarak dedi bi sinirim bozuldu djfkfk

İş yerinde ekibimizden yarın 4 kişi işten çıkarılacak. Biri 7 biri 6 senelik çalışan, biri yeni evlenecek falan. Şunun stresine çat diye doğurasım var gerçekten çok üzülüyorum yav. Yarını atlatırsam daha da doğurmam kısa süre içinde 🥹

Ay hadi inşallah yaaa 🥹 Eşim o kadar çok heyecanlı ki. Geçen gece doktora gittik biz kasılmalar artınca. Normal zamanda olsa söylenirdi bana işte akşam eve geldim geleli doktora gidelim diyorum gitmiyorsun saat 11de gidiyoruz ben sabah işe gidicem falan derdi hani normal bir hastalık falan olsa. Bu sefer kendi ısrar etti hadi gidelim hadi bi gidip bakalım. Hastane de nst sınırsız istediğiniz zaman gelin çekeriz demişti ama evimiz çok uzak tabi ikide bir gidemeyiz 😂 Keşke diyor yakın olsaydık her gün gelirdik 😂 Hastaneye gittik iyi ki gelmişiz bak doğum katını görmüş olduk falan dedi. Orada kapılara baktı, isimlikleri balonları gördü bunları ben nereden alabilirim kim satıyor bunları falan diyor 😂 Baktım benden daha heyecanlı yani yarın doğsa mutlu olacak gibi hiç erken falan filan demeyecek 😂 Hadi zaman çabuk geçsin diye dua ediyoruz artık 😂

Amin canım, şeker konusunu inşallah bizim bebiş de sorunsuz atlatır 🙏
Ya ne kadar güzel maşallah eminim heyecanı daha çok artacaktır doğumdan sonra çokça ilgilenip bebekle güçlü bir bağ kuracaktır🙏

İş yerinde ekibimizden yarın 4 kişi işten çıkarılacak. Biri 7 biri 6 senelik çalışan, biri yeni evlenecek falan. Şunun stresine çat diye doğurasım var gerçekten çok üzülüyorum yav. Yarını atlatırsam daha da doğurmam kısa süre içinde 🥹
Aaaa neden 😕

Ya ne kadar güzel maşallah eminim heyecanı daha çok artacaktır doğumdan sonra çokça ilgilenip bebekle güçlü bir bağ kuracaktır🙏
İnşallah yaa kendimden çok onu merak ediyorum desem 🥹 Kucağına alabilecek mi, ağladığında sakinleştirebilecek mi, yorulur mu sıkılır mı heves gibi olur mu her şeyi düşünür oldum. Hisleri yoğun biridir normalde sevgisini çok belli eder ama hemen de yorulur. Yeğenini verdiklerinde çok çabuk geri veriyordu mesela yoruldum deyip acaba çocuğuna nasıl olur 😌

Küçülmeye gittiler kuzum hedefi tutturamadı şirket. :KK43: diğer ekiplerden de çıkacaklar var da en kalabalık bizdik en çok çıkacak olan da bizden oldu bu durumda. Valla bunun stresinden çatlicam
Ay çok üzücü olmuş yaa 😕 Hem de kaç senelik çalışanlarmış yani 🥺 İnşallah daha iyi işleri olur ne diyelim.. Stres yapma senlik bir durum yoksa doğurursun falan bir de cidden 😅

Back