• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Aaa yerine yerleşebiliyor demek bu haftalarda, doktor google 34-36 demiş 😂 son haftalardan ümitliydim yüzünü görebilmek için, hanımefendi sadece detaylı ultrasonda zar zor göstermişti yine ümitlerim yıkıldı. Sürprizlerle dolu biri ajfksks ya öyle bir baskı var ki oturuyorsam anında kalkmam gerekiyor
Aa evet özellikle dik oturmaya çalışınca cızır cızır hissettiriyor oralar, anında çiş geliyor.

Biz en son 20li haftaların başında görmüşüz, artık kısmetse doğunca 😀 Doktor 32. haftada söylemişti zaten yüzü sırta doğru baktığı için göremeyiz artık ama bu normal doğum için çok iyi bir şey diye. Ona seviniyoruz 😀

Çok şükür senin durumunu böyle güzel görünce o doktorun hastalarına çok üzüldüm Allah bilir kaç kişiyi öyle korkuttu erken doğuma sezeryana sürükledi. Allah her zaman her yerde iyi akıllı insanlar ile karşılaştırsın bizi 🙏 bende yarın 37 oluyorum bakalım doktorum bana sanki sen on gün erken doğurursun gibi geliyor dedi. Kırka kalmazsın dedi. Yani benim ki 2 /5 Aralık sularında olabilir seninle her türlü aynı zamana denk gelecek gibi 🥹🥰
Evet gerçekten hiçbir hamile kadının denk gelmesini istemem öyle hekimlerle. Arkadaşım nasıl oluyor da tahammül ediyor anlamadım, amcası diye herhalde. Ama ben öz amcam da olsa bu kadar ileri geri konuşunca kesin başka bir doktor daha arardım 😂 Benim kendi doktorum da bir hafta 10 gün erken bekliyor bebişi, cuma kontrolde durumlar ne olacak çok merak ediyorum 🥹 Kasılmalarım tam gaz devam ediyor hala sanki aralığa da kalmayacak gibi hissediyorum ama bilemedim 🥹 Senin bir sonraki kontrol ne zaman canım?

Ben de gururluydum tıraşlanıp gittim diye. Eve gelince bi baktım sağ kasık full duruyo dngkkfkg Allah kahretmeye son Mohikan gibi açmışım doktorcuğuma
Yemin ederim kesin üçgen peynir gibi gidicem ben de, zaten körüm aynadan bile zor görüyorum neymiş bu çile ya. Evrupada hiç yok böyle şeyler…

Ahahahhaha 😂😂 Adam da demiştir ne diyor bu 😂 Benim de rüyalarımın baş kahramanları sizsiniz valla artık neredeyse her gün tüm diyaloglarda buradan biri var 😂 tüm gün evde olup eşimden başka kimseyi görmeyince en çok takıldığımız yer de burası olunca kaçınılmaz galiba bu artık 😂
Kesinlikle 😄😄 benimki de aralık annelerinden doğuran var mı diye soruyor her gün. Ben burdan okuduklarımı anlatıyorum ☺️ sürekli bu grup hakkında konuşuyoruz 😄

Kızlar su gibi akıntısı olan var mı. Küçük tuvaletin peşine tam kalkacakken biraz su geldi sanki yaşayan var mı

Göz açıp kapayıncaya kadar geliyor o an 😍 ben de rüyada gibiyim nasıl oldu bitti anlamadım kendime yabancılaşıp bakıyorum arada bir ama manzara nasıl güzeell 🤩🤩

Şekerden korkuyordum çok şükür yokmuş darısı tüm bekleyenlerin başına 🌸
Ay hadi inşallah yaaa 🥹 Eşim o kadar çok heyecanlı ki. Geçen gece doktora gittik biz kasılmalar artınca. Normal zamanda olsa söylenirdi bana işte akşam eve geldim geleli doktora gidelim diyorum gitmiyorsun saat 11de gidiyoruz ben sabah işe gidicem falan derdi hani normal bir hastalık falan olsa. Bu sefer kendi ısrar etti hadi gidelim hadi bi gidip bakalım. Hastane de nst sınırsız istediğiniz zaman gelin çekeriz demişti ama evimiz çok uzak tabi ikide bir gidemeyiz 😂 Keşke diyor yakın olsaydık her gün gelirdik 😂 Hastaneye gittik iyi ki gelmişiz bak doğum katını görmüş olduk falan dedi. Orada kapılara baktı, isimlikleri balonları gördü bunları ben nereden alabilirim kim satıyor bunları falan diyor 😂 Baktım benden daha heyecanlı yani yarın doğsa mutlu olacak gibi hiç erken falan filan demeyecek 😂 Hadi zaman çabuk geçsin diye dua ediyoruz artık 😂

Amin canım, şeker konusunu inşallah bizim bebiş de sorunsuz atlatır 🙏

Kesinlikle 😄😄 benimki de aralık annelerinden doğuran var mı diye soruyor her gün. Ben burdan okuduklarımı anlatıyorum ☺️ sürekli bu grup hakkında konuşuyoruz 😄
Ahahah evet evet onu da soruyor kulüpte doğuran oldu mu sıra sana mı geldi yoksa falan diyor 😂 Sırayla ilerlemiyor bu işler diyorum 😂

Evet gerçekten hiçbir hamile kadının denk gelmesini istemem öyle hekimlerle. Arkadaşım nasıl oluyor da tahammül ediyor anlamadım, amcası diye herhalde. Ama ben öz amcam da olsa bu kadar ileri geri konuşunca kesin başka bir doktor daha arardım 😂 Benim kendi doktorum da bir hafta 10 gün erken bekliyor bebişi, cuma kontrolde durumlar ne olacak çok merak ediyorum 🥹 Kasılmalarım tam gaz devam ediyor hala sanki aralığa da kalmayacak gibi hissediyorum ama bilemedim 🥹 Senin bir sonraki kontrol ne zaman canım?
Pazartesi 37+4 de randevum benim de kasılma sancı geliyor devamlı. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar selam 🌸 Umarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım 🥳🥳 daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım 🤣🤣 gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar 🙃

outoffit outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna 🩵
Gözünüz aydın güzel bir ömrü olsun Arda Tuna’nın 🩵
Yarın da biz yatıyoruz bakalım darısı başımıza 🙏🏻

Back