Aventin hangi modeli canım oeki?? Alıcam aklımda ınsallahhBendede bibs vardi hic birturlu almadi 2 aylik oldugunda aventi aldik verir vermez tuttu bence denemelisin bibs kesin tutar diyorlardı ana sonuc husran oldu oyle kenarda duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aventin hangi modeli canım oeki?? Alıcam aklımda ınsallahhBendede bibs vardi hic birturlu almadi 2 aylik oldugunda aventi aldik verir vermez tuttu bence denemelisin bibs kesin tutar diyorlardı ana sonuc husran oldu oyle kenarda duruyor
Canım salıncak al ben aldım işe yarıyor ona koyuyorjm tv karsısına koy ızlesjn artık yapcsk nişi uok sakınlesmesi ıcınAyy bende oyleyim benimki iki yudum emip birakiyor biberona cok alisti gelmeyince hemen emmeyi birakiyor cok yorucu sagip vermek o cekse daha cok gelecek ama sagdigima razi oluyor boyle olunca emmeye biraksam daha ac kalacak
Benim avent cnm ilk onu tuttu baska emzikle ugrasmadim hic
ALLAH yardimcin olsun cnm aglayan bebek cok zor sabir insallah gececek bu gunler
Bende bips ilk tuttu diye sevınıp iki adet aldım bide. Baska nuke danaldım oda çöp tutmuyo . Aventin bir emziğiydi ama ismini unuttum kadın orda gosterdı e bebeğe gidip almayı dusunuyorum emzik cok iyiy ya emerken uyur kesın ama işte emmiyorBenim de evde bibsler var, bakkal emziği de aldık ucuzlardan wee baby hiç birini almıyor. Aventin hangi modeli acaba o emzik? Tutacağını bilsem feda olsun da kullanmayacağı şeyleri almaktan gına geldi
Ne güzel balgam atmıs işte . Bende her kustugunda bakıylrjm balgamlımk diye balgamlı olunca sevınıyorum yoksa gün ıcınde rahat uyuyamıyor hırıştı hepKızlar bebeğimin kusmuğunda balgam vardı, dün ve önceki gün birer kere çıktı. Ne anlama geliyor bilen var mı?
Evin sıcaklığına bağlı kalorifer kapalı olur aynı sıcaklık olur giydirilir bence2.5 tog nisan mayıs aylarında giydirilebilir mi peki kalın mı gelir o zaman
Kozlar mama niye verıyorsunuz emmiyor diyemi bebiş? Keçi sütü maması en iyisi anne sütüne en yakın o . Birde inek ozellıkle alerjik bebeekler ve kolıkler ıcın bırebirmamayı aptamil prosyneo denesene bir de
Canım tv için çok erken değil mi? Çocuklar şimdi etkiye tepki şeklinde iletişime geçiyor. Tv den tepki alamayacak iletişimini etkiler izletme benceCanım salıncak al ben aldım işe yarıyor ona koyuyorjm tv karsısına koy ızlesjn artık yapcsk nişi uok sakınlesmesi ıcın
İyi haberlerle dön inşallahAynen cnm büyük derdi var bugün gidecem bakalim birşey dokunuyor bnce
Canım kolık anlarında ancak o sekılde susuyor anlık sessızlık için bile yapılıyor pek sabırlı kalamıyorsunCanım tv için çok erken değil mi? Çocuklar şimdi etkiye tepki şeklinde iletişime geçiyor. Tv den tepki alamayacak iletişimini etkiler izletme bence
Canim kac numara killaniyorsun. 3 ay olmasına bir hafta kaldı 6kg civarında ben iki kullanıyorum ama sanki sızdırmazlık vallahi.. senin var mi böyle bir sorunun. Bebeğinin kilosu ne kadar..Prima kullanan arkadaşlar e bebekte indirim başladı. Ben 7 paket alıp depo ettim . Bilginize :)
Canım benimkide 6 kilo 3 numara kullanıyorum ama farkettim ikidir sızdırma yapıyor oda 3 numara sleepy birdeCanim kac numara killaniyorsun. 3 ay olmasına bir hafta kaldı 6kg civarında ben iki kullanıyorum ama sanki sızdırmazlık vallahi.. senin var mi böyle bir sorunun. Bebeğinin kilosu ne kadar..
Cok sukur. Sut olsun diye yemekten 1 kilo veremedim. Canı sagolsun sipanin.O zaman sütün var maşallah canim
Benim de eşim bıraksan 7/24 mac acik TV de bebeğin de ilgisini cekiyo yesil saha donup kaliyo aglarken bile. Her ne kadar TV izletmeyecem diye kudursam da yorulup babaya verince keyifle izliyo. Ne anliyo bu erkekler maçtan bilmiyorum .Canım tv için çok erken değil mi? Çocuklar şimdi etkiye tepki şeklinde iletişime geçiyor. Tv den tepki alamayacak iletişimini etkiler izletme bence
evet aptamil prosyneonun sindirimi çok rahat kullanan birkaç arkadaşım var çok memnun kaldılarmamayı aptamil prosyneo denesene bir de
ben vermiyorum mama emiyor şu an. Dasmeer için yazdım ben. doymuyor bebeğiKozlar mama niye verıyorsunuz emmiyor diyemi bebiş? Keçi sütü maması en iyisi anne sütüne en yakın o . Birde inek ozellıkle alerjik bebeekler ve kolıkler ıcın bırebir
gece gündüz ayrımını yaptırman lazım. gündüz aydınlık oda da gece karanlık odada uykuya geçmeli. bizde Allaha şükür sorun yok. başından beri bu düzene dikkat ettim ben.tv olayını yazmışsın o da etkiler bebeğini. algıları müthiş yoruyor bebeklerde çünküKızlar bebegını uyku düzenine sokan varmı?? Benımki gunduz uyuyor gece 2. -7 arası ımkansız uyumuyor artık cılkım cıktı hergun sabah 7lemek napmam lazım bılemedım gece gündüzü karıstırdı yavrum heralde
Doymyor benimki anne sütüyle baştan alsiti mamaya hem mama hem anne sutu veriyorumKozlar mama niye verıyorsunuz emmiyor diyemi bebiş? Keçi sütü maması en iyisi anne sütüne en yakın o . Birde inek ozellıkle alerjik bebeekler ve kolıkler ıcın bırebir