2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de 5.5 yaşında ve 2.5 aylık kızım var. Ben de aynı şeyi düşündüm, ama sanırım aynı odayı yapicam ikisine

Benim de 5.5 yaşında ve 2.5 aylık kızım var. Ben de aynı şeyi düşündüm, ama sanırım aynı odayı yapicam ikisine
Bende aradayım işte .. odalarını pek ayırma taraftarı değilim ama büyük kızım ortaokula başladığında küçüğü 3 yasında falan olacak , ders çalışması , uykusu , arkadaşları vs hepsini düşündüğümde ayrı odalar olması daha mantıklı sanki .. diğer annelerimiz nasıl yaptı ya da yapacak acaba ?

Ya emin misin ? Öyleyse benim 5150 günüm var , 7 yıldır da aynı yerde çalışıyorum .. Ama 25 yıllık SGK lı olma şartı aranıyor diye biliyorum ben
Bi tanidigim geçtiğimiz şubat ayında doğum izini bitti 3.çocuğu oldu bakacak kimse bulamadı işten cıktı patronu tazminat vermek istemedi. Tazminatını aldığını söyledi o dönem çok araştırıyordu 4500 günü old biliyorum yaşı var belki senin dediğin gibidir. Bana tazminatımı verdikleri için farklı yollara başvurmadim sağolsunlar 9 senedir aynı yerdeydim.

Büyüğü erkek çocuk olsa ayrı odalari olsa iyi olur derdim. Ikisi de kız çocuğu gelecekte en iyi arkadaş olacaklar. Küçük büyüğünün ders çalışma gece uyuma programını etkiler mi acaba

Onun işe giriş tarihi falan tutuyordur 25 yıla , o yüzden almıştır canım

İşte bende onu düşünüyorum , büyük kızıma sordum ayrı oda istediğini söyledi , uzmanlar da belli bi yastan sonra odalarının ayrılması görüşünde .. ama iki kız kardeşin aynı odayı paylaşma duygusu, fikri çok hoşuma gidiyor ..

Benim de oluyor hatta birtek ensem değil komple terliyorum sırılsıklam doğumdan beri geçmedi. Ateş basıyor vücuduma sürekli emzirriken de öyle terliyorum. Lohusayken saçımı kısacık kesmiştim fenalık basmıştı. Enseme değdiği için saçlar o ensemi terletiyor diye düşünmüştüm

Selam kizlar. Artık çoğumuz üç aylık oldu bebisler acaba aynada kendisine bakmasına izin verdiniz mi. Dr üçüncü ay öneriyor beyin gelişimi için bugün babasıyla bı denicez tabi videoya da alacağım napacak çok merak ediyorum . Bide göz muanesi yaptırdınız mi eşim ısrarla yaptıralım diyor ama herşeyi takip ediyor kızım .

Kızlar merhaba ya biz 2 buçuk aylık olduk ama gündüz uykumuz hiç yok sizinde böylemi. Uyutuyorum bırakınca açıyo gözlerini. Sallıyorum ayağımdan indirince hiç uyumamış gibi ayılıyor. Geceleri 2 3 saatten önce uykuya dalmıyor. Artık delirmek üzereyim

selam kızlar, evde sabah koşturmaca ile başlıyor gün işe gidene kadar toparlayım evi diye koşturuyorum, sonra işe geliyorum yine bi koşturmaca, eve gelincede teli büyük kızım kapıyor, yeni bir dönemdeyiz resmen ailecek

Yas farki baya var o yüzden eğer imkan varsa ayri oda yapmanızı öneririm benim arkadaşlarımda hep öyle yaptılar..

Biz gezerken evdeki tüm aynalara bakıyoruz nolucak ki konuşuyorum hatta aynaya bakıp

Neden istedi acaba iki kız kardeş için aynı odada kalmak çok zevkli .Kardeşimle 7 yaş var aramızda odalarımız hiç ayrılmadı yer old halde .Bazı konularda ben biraz geriden geliyorum canım uzmanları çok önemsemiyorum bazı konularda. Annesi olarak izlenim yaparak en doğru kararı sen verirsin.

Ders çalışırken rahatsız edermiş , eşyalarını karıştırırmış , arkadaşı geldiğinde rahat bırakmazmış sebep bunlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…