- 19 Ocak 2019
- 1.341
- 1.608
- 34
Kızlar bende tecrübeli annelere sormuş olayım bu göğüs ve göbekte kararma oldu benim. Bu ne zaman geçer ve geçer mi ?
Bir de oğlumun sırt ve kulaklarında tüyler var hala bunlar dökülecek diye biliyordum ne zaman dökülür ki bu?
[/QUOTE]
Canim benim 3.ay civari suanda hic kalmadi gobek kararmasi bu arada benim bebegiminde vardi kulaklarinda tuyler epey azaldi rengide acildi
Bir de oğlumun sırt ve kulaklarında tüyler var hala bunlar dökülecek diye biliyordum ne zaman dökülür ki bu?
[/QUOTE]
Canim benim 3.ay civari suanda hic kalmadi gobek kararmasi bu arada benim bebegiminde vardi kulaklarinda tuyler epey azaldi rengide acildi
Canim oncelikle simdiden bunlari kafana takma derim daha hamile kalicaksinda dogurucanda ohoo bu arada ben sezeryan olmustum meme degil heryerini gormeyen kalmiyor bende cekinirdim ama simdi kalmadi o cekince hastanede dogumda kv yanimda kaldi ama keske kalmasaymis cunku korkudan ne bebek alti degistirdi ne de ustunu dikisli halimle kendim yapmak zorunda kaldim onu aldigim icin cok pisman oldum eve geldigimde de epey bizde kaldi ama hicbir ise yaramadi kadini cok sevmeme ragmen bj logusalikta sogudum yeminle esim bile daha cok yardim etmisti yemek bile yapmadi kac gun esim hep disardan aldi aglamaktan helak olmustum sutum bile azaldi Allah guc verdi kendi basima baktim bebegime resmen ama sadece yemek ariyor insan gelsin yemek yapsin evine gitsin kalan herseyi hallediyor insan ama benimki 40gun esim isten gelene kadar bizdeydi ama sadece vardi yani bir ise yaramadi evimi bile 1haftalik logusayken ben supurdum cok dertliyim bu konudaSorun şu aslında kımseyı ıstemıyorum. Ki birileri olmadan olmaz dıyor herkes. Rahat edemeyeceğim ıcın ıstemıyorum. Eşim sen bakamazsın ilk cocugun dıyor.