- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.406
Hay ağzına sağlık, ayy içim şişti kalp kırmayım diye la havle dedim ama son raddeye gelmiştim çıkıveriyodu ağzımdan senin kadar kibar olur muydu bilmem.Bunları tüm arkadaşların dediği gibi hamile kalınca artık hangi yıl hangi ay doğum yapacaksanız o başlıkta konuşsanız yada siz yeni bir başlık açsanız bakın bir soru sordunuz birsürü kişi yanıt verdi ihtiyaç olur olmaz vs vs bizlerin küçüçük bebekleri var inşallah dizinde olur gecemiz gündüzümüze karışmış bir fırsat bulup buraya giriyoruz mesela ben uyandım emzirdim kustu altına yaptı üst değiştirdim şimdi uyutup bir sonraki seansa kasar bende biraz dinlenecem saat 3.30
Demem o ki şuraya giriyorum acaba gaz şikayeti göğüs ucu yarası hakkında ne öğrenebilirim yada benim bildiğim bir konuda başkalarına nasıl yardımcı olabilirim ama sizin kv muhabbetinden başka doğmamış çocuğa don biçmenizden başka birsey okuyamadım bu başlığa ara ara birileri gelip herkesin ban yemesini sağlayıp gidiyor sözüm meclisten dışarı o yüzden takmayın bu konuyu buradaki insanların da daha fazla zamanını almayın
Esen kalın