2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    278
Uyku gözunden akiyor elleriyle uyandiriyor ellerini sariyorum bu defa ona cildiriyo dalamadi gitti cok uykum geldiii 😴😴😴😴😴
10 dk once gitti bnm ki darisi basina ins😁 sabaha kdr uyur die umut ediyorum🙏🏻
Canım uyumadığı zamanlar duş aldır inanılmaz uyuyorlar
Asidan beri 3 gun olmadi dus aldırmam o yuzden ztn dus alinca daha cok aciliyo uykusu😁😁
 
Şükür benimki uyuyor geceleride ben uyuyamıyorum hiç uykum gelmiyor 😑ne olsa biraz uyku bazsa
 
yani bu değişiyor aslında. mesela az önce 20dk bir göğsü 12dk birini sağdım çıkan 50cc oldu. sabah bu rakam 100cc idi. dün gece de 100cc sağmıştım. ben tam boşaltmıyorım süreyi uzatsam daha sağar gibi.süre ve memeyi uyarma şekilleri etkiliyor. ben masaj ayarında başlıyorım. sağıma geçince kademeleri ile baya oynuyorum sağım yaparken. alışkanlık olmuş zorlanmıyorum sağımda
Anladım , o Zaman bana gelen bu makine sağlam , normal yani ... çünkü bende emdikten sonra sağdım.bide sabah göğüslerim şişken deneyeceğim tam emin olmak için.Onun dışında masaj ayarı nasıl oluyor ?
 
mochiyi bebeğim emerken diğer göğüse takıyorum. tek kullanmadım hiç. o da 10-15 dk oluyor. ben 2 gündür elektrikliye geçtim çok daha fazla sağıyor elektrikli.
Ben de hem elektrikliyi denedim hem de mochiyi sağarken Diğer göğsüme takıp denedim. Elektrikli mochiye göre bayağı hızlı ve daha cok çıkartıyor tabii. Ama mochinin tek parça oluşu cok rahat. Sterilize etmek açısından. Duruma göre ortaya karısık ilerlemeye karar verdim.
 
X