Kızlar selam nasılsınız? En son foruma ağustos sonu yazabilmişim
bazı problemler vardı elime teli bile alamadım. Şimdi yazmadan postların tümünü okumaya çalıştım valla hepinizi çok özlemişim. Duygulandım...bitmek bilmeyen mide bulantılarını konustugumuz günlerden konu nerelere gelmiş:)) Benim oğlum da 55 günlük oldu ikimizin de sağlığı yerinde, kendim bakıyorum kayınvalideyi falan fazla yaklaştırmadan:) ben de hepiniz gibi oğlumun gaz sancıları ile uğraşıyorum çok şükür aşırı gazlı bir bebek değil ama sancı bi kere girdimi de benim oğlan uzatıyor da uzatıyor pırtlasa bile. Kızlar bir de bir çoğunuzda okudum bebek memede kavga ediyor çekiştirip duruyor süt bittiğinden yapıyor diye, defalarca aynı şeyi yaşadım kendime ve sütüme olan güvenim kırıldı. Bebeğin çişli bezi fazla kilo alımı da bayağı önde gidiyordu ama sütümün yetmediğine o kdr inandırmıştım ki kendimi. O memede olay çıkardıkça sinirden ağladım meğerse memedeki o hareketin tek bir karşılığı varmış “GAZ”. Ben de tam bebek memede doymadı diye mamaya başlamak üzereydim ki eşim hadi acile gidelim dedi(çatlarcasına cok değişik ağlıyordu), gittik meğersem yavrum mide fesadı geçiriyormuş emmekten. Tecrübeli anneler bunu ayırt edebilirdi ama benim idrak etmem biraz zaman aldı. Bulantı arkadaşım
Dasmeer canım sen de bebek ağlarken ağzından taşan sütleri gördüm demişsin hep acaba sütün yeterliydi de sen de benim gibi gaz sancısını bebek doymuyor gibi mi yorumladın?