Kullaniyorum nurse harveys ile basladm. Basta ise yariyordu artk oda ise yaramuyor ek olarak relactaz a gectim. Bu dedigin gidalarn hicbirini yemiyorum. Nerdeyse tum gun ac geziyorum. Rezene ve kimyon tohumundan cay yapip onu iciyorm ama yok yok olmuyor yani baska derdi varda benmi anlamiyormCanim gaz damlası kullaniyor musun.. kullaniyorsan ve ise yaramadığını düşünüyorsan bilindik birkaç gaz damlasını dene.. cunku her bebekte farklı damla ise yarıyormuş. Ben san simplex momys bliss ve nurse harveys kullandım sanki en çok nurse harveys ise yarıyor.. aksam gal başlamadan önce mutlaka kullanki gaz başlamadan hafifletir başladıktan sonra zaten beynimiz donuyor.. bir de yediklerine cok dikkat et.. baklagiller turunçgiller gaz yapiyor onlari zaten yemiyorsa 3 gun sut ürünlerini kesip bi dene .sut yoğurt peynir tereyağı.. bunla da gecmediyse bi de yumurtayı dene.. bunlari doktora mutlaka ilk görüştüğümde danis.. ben de cok.cekiyorum gazdan.. bunlardan sonra benim.birazcjm hafifledi hangisi ise yarıyor bilmiyorum bi de ayaklarını ve bebisin ayaklarını hep sıcak tut.. son olarak bir arkadaş infacol önermişti onu da deneyeceğim alıp..