- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 36
Oyle ya ama benimkinin hic birinde midesi bulanmadi belki tutar umidiyle urasiyom artik ellerini agzina goturuyo bas parmagini emmeye calisiyo engellemem lazim buyuk oglum parmak emdi surekli intihap oldu parmagi bu seferde ememedigi icin agliyodu cok cektim parmaktanBende ilk bibs almıştım onu ilk doğduğunda emdi sonra ogurur gibi yaptı almadı ağzına bıraktı sonra nuk aldım damaklı onu hiç almadı beğenmedi. Avent aldım onu ağzına aldı ama pek emmek istemiyor süt gelmediği için boş boş emmek hoşuna gitmiyor ama alışacak mecbur
Yeminimi bozdum ve dun gece aldim bibsi mevbur tutucak aventi biraz tutuyo baska caresi yok tutmak zorundao inatsa ben daha inat bazen pes etmeme ramak kaliyo ama yok etmicemŞimdiki nesil ne kadar akıllı gerçekten ya ben folik asit bebeleri diyorum Ben pes ettim emzik konusunda aşırı sinirleniyor bisey gelmeyince tokken de veriyoruz yine aynı diliyle itiyor .dün akşam eşim biraz denedi önce oyuncağa daldı bi iki emdi sonra fırlattı. Bibs kaldı bi tek almadigim
Bir gun buzde duzene girenlerden olacagiz insallahNaptiniz kızlar . Gece uykuları galiba düzene girdi cogumuzda . Atak haftası bitti bizim gelsin ikinci modundaym gece uyudu şükür 3 30 gibi uyandı mız mız memede iki saat oyalanip uyudu . Bide bu meme tutma olayı bizde mi ters tek kızim azını açınca depiyorum hepsini kaşını catip atıyor kafayı arkaya . Sonra arana arana buluyor ucunu tutup bana ters ters bakıyor hanfendi çok nazik asla tam almıyor zarif zarif ucunu tutuyor bide sinirlenmesi yokmu görseniz kahkaha atarsınız kaşı çatıyor birini yukarı kaldırıp bide