2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Kızlar merhaba her emzirmeden sonra bebeğin gazini mutlaka çıkarıyor musunuz bazen öyle uyuya kalıyor ki şimdi gaz çıkarsam uyanacak diyorsun karar veremiyorsun 😔
Çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor bazen çıkmazsa çok az pıt pıtlayıp yatırıyorum öyle yapacağım da genelde kucağımda dik tutuyorum iyice dalıyor o arada

Buraya bebelerin sıkıntılarını yazıp gitmeyin anacım, iyileştiklerini de yazın rica ediyorum 😀

Güzel haberlerinizi alınca çok şükür daha iyi oluyoruz 🙏🏻 @blocked @BerryBlossom nursen6161 nursen6161 Hepimiz evlatlarımızın hep güzel haberlerini alalım, hep sağlıklı nefeslerine şahit olalım 🙏🏻🤍
Aminnn canım yazmıştım ben evdeyiz çok şükür yatış yapılmadı diye🤣

Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama biz yeğenlerime bakarken o ucundaki deliği iğneyi ısıtıp azıcık genişletmiştik. Özellikle bir yeğenim reflü maması aldığı için aşırı koyuydu mümkün değil geçmiyordu deliğinden o şekilde çözmüştük. Ağızlıkları aydan aya değiştirmek maliyetli olduğu için yengem yıpranmayan ağızlıklara ikinci üçüncü deliği açıyordu. He tavsiye midir değil. Sadece bizde işe yaramıştı yani.
Bende öyle yapıyodum yine yapicam ama büyük biberon alınca şuan küçük biberonda
Selam kızlar nasılsınız? Her şey yolundadır umarım. Bugün oğlum sünnet oldu. Çok heyecanlıydım biraz da korkuyordum ama çok şükür rahat gecti. Gecemiz de kolay olur umarim🙏 erkek bebek annelerine tavsiye erken dönemde yaptırmak 😍
Maşallah canım rabbim damatligini da göstersin🧿🧿🧿💓

Damla damla kullanacaksan bence direkt serum olarak al, eşime serum ve 30 tane şırınga al dedim bugün flakon alıp yine şırınga almış. Flakonları şırıngayla vericem sanki allam. Biz şu an damla damla kullanıyoruz burnuna, 1 flakonda 5 cc var boşa gidiyor hepsi.
Hee bi de şırıngayla sıkmalı var. Gidem de video bulam 😅 tembel öğrenci gibiyim, sizden kopya çekerek öğrenmeye çalışıom

Gerçekten öyle demek ki ya. Ben hastaneden çıkarken bandajları falan açtılar evde de bir şey sürme kapatma dediler. Duşu da böyle açıkken alacaksın su sabun aksın önemli değil, çıkınca kurula, sadece duştayken kese yapma dikişlere dediler. Sağ olun dedim söylemeseler hamam taşına yatar kese attırırdım 😂 Ben de alıcam o kremden ama biraz daha geç sürerim şu an öyle iyileşmiş gibi hissetmiyorum 🥲
Bana da aynen sana söylediklerini söyledi doktor. 4-5 gün sonra gittiğimde de artık batticon sürme krem sür dedi 😂

Kiz daha 4 gunluk kiyamam ben 10 gunluktu basladigimda. Baktigimda denedim guzel cekiyo . Benimki her daim ac oldugu icin cuk cuk bitiriyo ama 18 gunluk alisti artik oyuzden olabilir
Como tomo deniyorum şimdi bakalım. Serum aldığım için önce memeyi boşalttım taktırmadan, şimdi de boşa süt sağıyorum çöpe atıcam 😒

Öncelikle geçmiş olsun, serum iyi gelir inşallah 🌸 comotomo ben kullanıyorum. Meme reddi yasatmiyor o açıdan çok memnunum ama o da çok yavaş akış hatta bazen biz alt tarafından yumuşak yerinden hafif sıkarak destekliyoruz kullanmak zorunda kalınca.
Teşekkür ederim ❤️ ben çok aktif sağım yapıyorum da biberon meselesi önemli artık deneye yanıla bulacağız :)

Sezaryen olan arkadaşlar kanamanız ne alemde? Benim 21.gün oldu bugün halen koyu kırmızı şekilde devam ediyor. Bazen pıhtılı geliyor. Normal mi? Benim ameliyatta da sonrasında da çok olmuştu acaba onunla alakalı bir sıkıntı mı oluştu diye endişeleniyorum.

Bana da aynen sana söylediklerini söyledi doktor. 4-5 gün sonra gittiğimde de artık batticon sürme krem sür dedi 😂
Ay ne baticon ne krem hiçbir şey sürme dedi bana yaaa. Madecassol’u bile ne için yazdığını buradaki arkadaşlardan öğrendim 😂

Sezaryen olan arkadaşlar kanamanız ne alemde? Benim 21.gün oldu bugün halen koyu kırmızı şekilde devam ediyor. Bazen pıhtılı geliyor. Normal mi? Benim ameliyatta da sonrasında da çok olmuştu acaba onunla alakalı bir sıkıntı mı oluştu diye endişeleniyorum.
kanamam kesildi benim 14nde dogum yaptim 2-3 gundur kanama yok

Kızlar gümüş kapak kullanmaya başladım ama sızım sızım sızlıyor memeler taktığımdan beri. Böyle böyle mi iyileştiriyor? Normalde bu kadar sızlamazdı anlık olurdu? Ama şimdi bir saattir 10 saniyede biraz ince bir sızı giriyor mesela

X