2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Benimki de normal diyor hatta ishal olması için günde 3-6 bez dolusu sıvı kaka olması gerekirmiş. Bazı bebekler az az sık sık yapıyor bizimki biriktirip birden bez dolusu yapıyor sanırım. Benim bebeğimin hatta son zamanlarda kaka yapma sıklığı azaldı bugün 3. Günümüz kakasız. İnşallah geceye kadar yapar. gaz çıkarıyor kaka yok, çişli bez de var ama insan ister istemez sütüm az mı tribine giriyor
Ay kesinlikle bizim de her gun yaparken buun 2 gunu gecti oyle yapti bi de yapamamanin huzursuzluguyla uğraşıyoruz. Süt az olsa idrar da az olmaz mi ya? Ama cidden bu aralar azaldi gibi hissediyorum ustune bebegim de beş dk emdikten sonra mızırdamaya başlıyor memede. Sıkıyorum bi iki yerden fışkırıyor ama çocuk istemiyor anlamadim. Meme reddi boyle bisey mi 😢

Ay kesinlikle bizim de her gun yaparken buun 2 gunu gecti oyle yapti bi de yapamamanin huzursuzluguyla uğraşıyoruz. Süt az olsa idrar da az olmaz mi ya? Ama cidden bu aralar azaldi gibi hissediyorum ustune bebegim de beş dk emdikten sonra mızırdamaya başlıyor memede. Sıkıyorum bi iki yerden fışkırıyor ama çocuk istemiyor anlamadim. Meme reddi boyle bisey mi 😢
Evet benim de öyle bazen hemen bırakıyor memeyi bazen de savaş halinde çekiştiriyor falan. Doymasa cıyak cıyak ağlar diye de düşünüyorum 🤨 bilemiyorum gerçekten