2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Kızlar bebeğim eskiden pütürlü kaka yapıyordu artık daha sıvı formda rengi de hardal sarısı. O pütürler artık yok. Bu normal gelişimin bir parçası mı yoksa bizimki ishal falan da ben mi fark edemiyorum. Bunun bi doğrusu var mı. 2 aylık olduk bu hafta sonu bu arads

Bizim oğlan da 2 aylık aynı böyle yatırıyorum bir dakika geçmeden ağlamaya başlıyor. Başını da yatırıveriyor yana. Arkadaşların dediği gibi farklı yüzüstü pozisyonlar denemek lazım. Bir de ben fizyoterapistim oğlum bak böyle olmaz biraz çaba göster elalem ne der diyorum ama yok 😂😂 Şaka bir yana çok kasmamak lazım dik pozisyondayken baş kontrolü varsa o da gelişecektir zamanla. Biz instamom reelslerini gördükçe tribe giriyoruz ama daha küçükler. Çok hızlı büyüyorlar bir bakmışız bir hafta sonra bizimkiler de yüzüstü başını tutmuş tummy time yapıyor 😁
Başını tutuyor ya ondan yana sıkıntı yok ama insan heves ediyor işte 😂

Valla herkes protein ağırlıklı beslen diyip duruyor ama öyle beslensem de hala bir faydasını görmedim. Bebeğim yeterli kilo almıyor. Artık mama ile barıştım. Tıpış tıpış tekrar başladım mamaya bugün itibariyle. 😔😔
Bende omega kullanıyorum ama bence bünye meselesi. Bazıları da hiç takmaz verimli olur sütleri 🤷‍♀️

Valla herkes protein ağırlıklı beslen diyip duruyor ama öyle beslensem de hala bir faydasını görmedim. Bebeğim yeterli kilo almıyor. Artık mama ile barıştım. Tıpış tıpış tekrar başladım mamaya bugün itibariyle. 😔😔
Valla ben de öyle besleniyorum neler yiyorum ama bebeğim alt sınırdan kilo alıyor günde 20-22 gr olacak şekilde. Günde iki defa 80-90 cc mama da alıyor ama genelde bitirmiyor bile doyuyor yani. Ben de kilosuna takılmamaya çalışıyorum

Kızlar bebeğim eskiden pütürlü kaka yapıyordu artık daha sıvı formda rengi de hardal sarısı. O pütürler artık yok. Bu normal gelişimin bir parçası mı yoksa bizimki ishal falan da ben mi fark edemiyorum. Bunun bi doğrusu var mı. 2 aylık olduk bu hafta sonu bu arads
Yok ishal olsa anlarsın bir iki saatte çok kaka yapması lazım günde 5-6 kere yapması lazım vs ishal değildir

Valla ben de öyle besleniyorum neler yiyorum ama bebeğim alt sınırdan kilo alıyor günde 20-22 gr olacak şekilde. Günde iki defa 80-90 cc mama da alıyor ama genelde bitirmiyor bile doyuyor yani. Ben de kilosuna takılmamaya çalışıyorum
Benim de 15 gr sanırım. Yani mamayı bırakalı 10 gün olmuştu. Tarttık 150 gr almış. Ben de 90 veriyorum. Doktor senin oğlun 120 de alır. İsterse ver dedi. Ama bu sefer emmeyi bırakacak diye korkuyorum. Philips avent kullanıyordum. Dün lansinoh sipariş ettim o daha zor akıyormuş dediler. Umarım sütüm artar da bırakırız biberonu mamayı 😔

Ama bana zor geliyor bırakabilmek. Çünkü beni emiyor sonra + 90 cc daha içiyor. Yani benim sütümün en az 90 cc. Daha artması lazım ki mamayı bıraksın. O da birden olacak gibi değil galiba. E bu büyümeye devam ediyor yani ihtiyacı da günden güne artıyor belli ki. Nasıl yakalayacağım oğluşumun bilmiyorum 😔

Üst dudağım öyle bir hale geldi ki iyileşmesi imkansız gibi geliyor. Kuruluktan kabuk kabuk kalktı her yeri. Bebeği öpemiyorum canı acır diye o kadar kuru çünkü dudağım. Nasıl geçecek bir fikrim yok
Vitamin bisey eksikliginden mi acaba çokça su da iciyorum ama yok doktoruma danışacağım sizi de bilgilendiririm bi hal caresini bulursam

X