- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #2.321
Ben de geçen ay kullandım canım ama olmadıMerhaba evet ben klomenle hamile kaldım. 2.ayımdapolikistik over im... Bu 3. Çocuğum ve diğerlerinde de klomen kullandım.. Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim
Bende pcoyum bu ayin basında doktora gittim yumurtan hiç gelişmemiş dedi insulinn direnci için ilaç verdi akintim falan olmadi bende yumurtlamadim nasılsa dedim ole ilişkiye devam ettik sonuç gelişmeyen yumurtama ne oldi bilmiyorum iki gün önce hamileligimi öğrendimBen de geçen ay kullandım canım ama olmadıtek yumurtam vardı. Senin kaç taneydi günde kaç hap kullandın? Bir de eşinde sıkıntı var mıydı ? Çok soru sordum kusura bakma :/
Ay söylesem mi bilemedim evde tartıldığımda 90 kilo çıkıyordum doktorumun tartısında 93.5 çıktımmerhaba size birşey sormak istiyorumda kaç kilo ile hamile kaldınız acaba
Bende pcoyum bu ayin basında doktora gittim yumurtan hiç gelişmemiş dedi insulinn direnci için ilaç verdi akintim falan olmadi bende yumurtlamadim nasılsa dedim ole ilişkiye devam ettik sonuç gelişmeyen yumurtama ne oldi bilmiyorum iki gün önce hamileligimi öğrendim
[/QUOT
evet oluyor akıntı dün doktora gittiğimde onun için bi fitil verdi onu kullanacağım bugünAkıntınız oluyormu çok sık idrara çıkıyorum bide
doktorum dün mide bulantısı için ilaç verdi uyumadan önce 2 tane alacaksın dedi zararsız seni çok rahatlatır dedi bugün kullanacağım daha bakalım işe yarayacakmıBir çaresi var mıdır ki Canım
Sanmıyorum canım hamilelik belirtileri arasında zaten sindirim sistemi değişiklikleride var herkesinAyy aynı sorun bendede var 6+0 benim şuan kasık ağrısı adet sancısı desem değil gaz sancısıda var korkuyorum bende haftaya kontrolüm var ciddi birsey değildir dimi
İnşallah etki eder biter kanaman canımGunde 3 tane 200 mglik kullaniyorum
Yok canım hamilelik öncesi bir tek folik asit kullandım birde başım falan ağrırsa ağrı kesici bana da kontrolde tutalım diyebilir o zaman niye bu kadar merak ettiğimide söyleyim içki sigara kullanmıyorum aşırı sağlıklı beslenirim kilomda 52 yani ben iyi cıkar diye dusunmuştumCanım. ALT 39 benimde takipte kalıyoruz bu gün kan verdim yine durum normale dönene kdr takipte kalinacakmis şu an için çok bi önemi yok. Ilaç kullandın mi gebelik öncesi antidepresan ağrı kesici antibiyotik bunlar çok etkili hızla yükseltiyor. Eğer artış varsa dr seni ona gore yönlendirecektir.
Canım kucukse dinletmiyor dr genellikle neden bende bilmiyorum ama öyle yapıyorlarKızlae merhaba bende bugün kalp atışını gördüm ama dinlemedik 6+3 üm doktor sadece ultrasonda gösterdi bak bu kalp atışları diye çok şükür görmek bile yetti ama neden dinlemedik sormadımBende bulantı aşerme başlamadı ama arada kasıklarımda ağrı oluyo bide feeena gaz sancılarım geceleri özellikle dönüp duruoyurm uyutmuyo eşim bile uyanıyo dönmeme bişey mi oldu diye
Bende normalde evde 52 yim dr da 54 cıktım ama hemşire bi kilo fazla tartıyor dedi kıyafet yediklerimiz falan etkili tabi anlık artışlardaAy söylesem mi bilemedim evde tartıldığımda 90 kilo çıkıyordum doktorumun tartısında 93.5 çıktım
Aynı ilacı bende kullanıyorum iki tane alıyorum bi mebze daha iyiyim ama ağzımın içindeki kötü koku geçmiyor hic sankidoktorum dün mide bulantısı için ilaç verdi uyumadan önce 2 tane alacaksın dedi zararsız seni çok rahatlatır dedi bugün kullanacağım daha bakalım işe yarayacakmı
Canım aynı bende içki sigara kullanmıyorum ağrı kesici bile içmem gebelige bagli yağlanma diyor dr lar ve kilomda 53Yok canım hamilelik öncesi bir tek folik asit kullandım birde başım falan ağrırsa ağrı kesici bana da kontrolde tutalım diyebilir o zaman niye bu kadar merak ettiğimide söyleyim içki sigara kullanmıyorum aşırı sağlıklı beslenirim kilomda 52 yani ben iyi cıkar diye dusunmuştum
Ahaaa cidden aynıymış durumumuzCanım aynı bende içki sigara kullanmıyorum ağrı kesici bile içmem gebelige bagli yağlanma diyor dr lar ve kilomda 53ilk başta aynı tepkiyi bende verdim.
Amiin canım geçmiş olsun muhtemel doğum tarihimiiz aynı bulantı için doktorların zararsız bi ilaç verdiğini duymuştum sordun mu doktoruna veya bitkisel bişey sorabilirsin ilaç kullanmamaktan yanaysan allahım yardımcın olsungünaydın kızlar 2 gündür kabus gibi geçiyor gunlerim her saniye kalkan migdem fenalık geçirir gibi miğde yanmalari boş boş öğürüyorum kaç kere kusmamak için kendimi tuttum sürekli Ya şafi cektim bundan sonra tutabilirmiyim bilmiyorum 3. olacak ama bu çok zorluyor Rabbim hepimize sabır versin mucizesiyle mükafatlandırsın
aminAmiin canım geçmiş olsun muhtemel doğum tarihimiiz aynı bulantı için doktorların zararsız bi ilaç verdiğini duymuştum sordun mu doktoruna veya bitkisel bişey sorabilirsin ilaç kullanmamaktan yanaysan allahım yardımcın olsun
Bana doktorum prilam dr isimli ilacı verdi. Dün kullanmaya başadım. Akşam iki alıcaksın dedi. Galiba işe yarıyor. Daha iyi hissediyorum. İlaç zararsız dedi. Dozunu etki almadığım taktirde arttırabilirmişim.bulantı için yazılan ilaçlarınızı yazar mısınız bize de fikir olsun araştıralım arkadaşlar
Aminn canım insallah hemencecik iyi hissetmeye başlarız kendimizi cidden bu sefer beni de zorluyorgünaydın kızlar 2 gündür kabus gibi geçiyor gunlerim her saniye kalkan migdem fenalık geçirir gibi miğde yanmalari boş boş öğürüyorum kaç kere kusmamak için kendimi tuttum sürekli Ya şafi cektim bundan sonra tutabilirmiyim bilmiyorum 3. olacak ama bu çok zorluyor Rabbim hepimize sabır versin mucizesiyle mükafatlandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?