- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #2.301
Kese göründükten sonra beta önemli mi peki. Yani betama ocak 5 te baktım sadece 554 tü. 10 ocak kese gördü daha da bakmadım. Taki 4 gün önce ve 2 gün önce baktım. 1100 lerdeydi.Betaya yarin bi daha baktir düşüyorsa eger pek olumlu olmayabilir sonuç canim
13 ay sonraÇok geçmiş olsun. Bende Dr 1 haftaya kadar bekleyip bakalım dedi. Sonra kaç zaman sonra gebe kaldınız.
Boyle birsey yasayan olmadi hic kizlarKizlar lekelenmesi bitip tekrar baslayan varmi az once yine basladgini gordum moralim cok bozuldu. Olmicak sanirim
Ay darısı bize inşallah duyarız burdaki tüm arkadaşlarımızBende azcık duydum daha henüz acmamaliym dedi kendi bakti sonra kapattı. Midem çok kötü bir de sürekli karnım gurulduyor
Valla öyle iyi yapmışsın zaman geçmiyorÇok stresli şey beklemek ya puzzle aldım bugün evde onu yapıon yoksa geçmio vakit
Canım progestan kullanıyor musunBoyle birsey yasayan olmadi hic kizlar
Gunde 3 tane 200 mglik kullaniyorumAy darısı bize inşallah duyarız burdaki tüm arkadaşlarımız ❤ Benimde böyle sürekli midemde bişeyler var kıpır kıpır
Valla öyle iyi yapmışsın zaman geçmiyor
Canım progestan kullanıyor musun
Ben ilaç falan kullanmıyorum ama korkmayım o zaman dimiBenimde 90 cikti. Estrofem kullaniyorum oyuzden yukselmistir dedi dr.
Iki ay once rutin kontrolde 6 cikmisti. Birden firlamis iki ayda
Bana bir ay sonra gel dediKızlar şimdi size bir sorukalp atışı göründükten sonraki adım nedir, yani doktor bir sonraki randevuyu tekrar 10 gün sonraya mı veriyor?
Bana bir ay sonra gel dedi
[/QUOTE
Evet bana da 1 ay sonra dedi artık ayda bir olacak kontrollerimz dedi
Kızlar şimdi size bir sorukalp atışı göründükten sonraki adım nedir, yani doktor bir sonraki randevuyu tekrar 10 gün sonraya mı veriyor?
Biz 6+1 de kalbi duyduktan sonra gidişat kontrolü için 9. Haftada gitmemi istedi doktor.Büyük ihtimalle ayda 1 standart randevuya dönüyordur başka bekleyeceğimiz bişey yoksa
Gebelikte beklenen durumlar olusmazsa kese ilerleme , bebek olusma vs . Beta hcg onemli aksi durumlar oldugunda beta duzenli artmiyor. Benim ilk gebeligimde 614 cikmisti 1 hafta sonra 3000 di hastaneye kanama ile gittim meger bebek olusmamis kese gerilemeye baslamis . O yuzden sen yarin bi beta baktirKese göründükten sonra beta önemli mi peki. Yani betama ocak 5 te baktım sadece 554 tü. 10 ocak kese gördü daha da bakmadım. Taki 4 gün önce ve 2 gün önce baktım. 1100 lerdeydi.
Öyle yapim tmm teşekkür ederim cnmGebelikte beklenen durumlar olusmazsa kese ilerleme , bebek olusma vs . Beta hcg onemli aksi durumlar oldugunda beta duzenli artmiyor. Benim ilk gebeligimde 614 cikmisti 1 hafta sonra 3000 di hastaneye kanama ile gittim meger bebek olusmamis kese gerilemeye baslamis . O yuzden sen yarin bi beta baktir
Canım. ALT 39 benimde takipte kalıyoruz bu gün kan verdim yine durum normale dönene kdr takipte kalinacakmis şu an için çok bi önemi yok. Ilaç kullandın mi gebelik öncesi antidepresan ağrı kesici antibiyotik bunlar çok etkili hızla yükseltiyor. Eğer artış varsa dr seni ona gore yönlendirecektir.Kızlar benim kan sonuçları çıktı bugün dr ile Pazartesi görüşücem ama ALT yani karaciğer enzimlerim 7-35 olması gerekirken 75 çıkmış bu durumu yaşayan varmı internet her zamanki gibi kanser tanısı koydu
Benim de yok o kadar bulantimKızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor yadoktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü
Benim 6+0 olduğu gün başladı hala devam ediyor. Bulantı diyemem, anlık tiksinme ve mide huzursuzluğu diye tarif edebilirim.Kızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor yadoktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü
Merhaba evet ben klomenle hamile kaldım. 2.ayımdaMerhaba kızlar öncelikle sağlıklı gebelikler yaşayıp hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi. Ben bi şey merak ettiğim için geldimklomenle hamile kalan var mı aranızda? Kaçıncı denemede kaç yumurtayla kaldınız acaba? Ya da aşılamayla kalan var mı ? Bu tedavilerden umut etmek istiyorum
Bende de var.. Bendd cuma günü doktora gidecektim bunuda soracaktımAkıntı çok oluyor ya sürekli bir ıslaklık korkarak bakıyorum artık. Bumudur yani oluyormu böyle
Ayy aynı sorun bendede var 6+0 benim şuan kasık ağrısı adet sancısı desem değil gaz sancısıda var korkuyorum bende haftaya kontrolüm var ciddi birsey değildir dimiKızlae merhaba bende bugün kalp atışını gördüm ama dinlemedik 6+3 üm doktor sadece ultrasonda gösterdi bak bu kalp atışları diye çok şükür görmek bile yetti ama neden dinlemedik sormadımBende bulantı aşerme başlamadı ama arada kasıklarımda ağrı oluyo bide feeena gaz sancılarım geceleri özellikle dönüp duruoyurm uyutmuyo eşim bile uyanıyo dönmeme bişey mi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?