- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.281
Cok yeni canim ben suan 6+4 um . Herkeste olmayabiliyor bulanti. Ve bebek olustuktan sonra bulanti artiyor gercektenNe zaman başlamıştı mide bulantılarınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok yeni canim ben suan 6+4 um . Herkeste olmayabiliyor bulanti. Ve bebek olustuktan sonra bulanti artiyor gercektenNe zaman başlamıştı mide bulantılarınız acaba
Benim göğsüm hassaslasirdi adet doneminden once vs ama hamilelikte yeni basladi hassasiyet mesela . Bu belirtiler kisiden kisiye gore degisiyorAyrıca gögüslerim büyüdü ama hassas değil ağrı sızı yok adet dönemi de olmazdı hiç gerçi de bnm gibi olan var mı ya bel ve kasık ağrım oluyor ara ara doktor normal dedi uyku hali kafa bulanıklığı yorgunluk fln var olanlara noraml dedi olmayanları sormayı unutmuşum heyecNdan
Yok canım 1 şubatta gideceğim büyük ihtimalle randevuya kalp atışı içinBenim de aynıydı bugün oldu ilk defa. Sen duydun mu kalp atışını
Hmm tmm o zaman haftaya başlar anca bi hafta var aramızda geçen hafta sizde yoktu yani di mi? Bu arada keseyi gördünüz mü siz? Bnm adete göre 6 gafta ama usgde 5 hafta drfi dotkorCok yeni canim ben suan 6+4 um . Herkeste olmayabiliyor bulanti. Ve bebek olustuktan sonra bulanti artiyor gercekten
Cok yeni canim ben suan 6+4 um . Herkeste olmayabiliyor bulanti. Ve bebek olustuktan sonra bulanti artiyor gercekten
Hmm tmm o zaman haftaya başlar anca bi hafta var aramızda geçen hafta sizde yoktu yani di mi? Bu arada keseyi gördünüz mü siz? Bnm adete göre 6 gafta ama usgde 5 hafta drfi dotkor
Büyük ihtimalle ayda 1 standart randevuya dönüyordur başka bekleyeceğimiz bişey yoksaKızlar şimdi size bir soru kalp atışı göründükten sonraki adım nedir, yani doktor bir sonraki randevuyu tekrar 10 gün sonraya mı veriyor?
benim de bugün 6+4 oldu kızlar 6+3 te dün itibariyle başladı bulantılar hayırlısı olsun dün çok kötüydüm bugün ara ara yokluyor yine
Benomoglumda bir kere bile bulanmadi. Bu sefer biraz var gibi ama yine de cok degil. Yani bulanmamasi tam bir nimet ve kotu bir seye delalet değil icin rahat olsunKızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor ya doktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü
Yok canım 1 şubatta gideceğim büyük ihtimalle randevuya kalp atışı için
6+5 gibi başladı bende, 1 haftaya başlar seninki de muhtemelenKızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor ya doktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü
Ayrıca gögüslerim büyüdü ama hassas değil ağrı sızı yok adet dönemi de olmazdı hiç gerçi de bnm gibi olan var mı ya bel ve kasık ağrım oluyor ara ara doktor normal dedi uyku hali kafa bulanıklığı yorgunluk fln var olanlara noraml dedi olmayanları sormayı unutmuşum heyecNdan
benim de bugün 6+4 oldu kızlar 6+3 te dün itibariyle başladı bulantılar hayırlısı olsun dün çok kötüydüm bugün ara ara yokluyor yine
Çok stresli şey beklemek ya puzzle aldım bugün evde onu yapıon yoksa geçmio vakitBenomoglumda bir kere bile bulanmadi. Bu sefer biraz var gibi ama yine de cok degil. Yani bulanmamasi tam bir nimet ve kotu bir seye delalet değil icin rahat olsun
Bende de 7. Haftada başladı6+5 gibi başladı bende, 1 haftaya başlar seninki de muhtemelen
Benimde 90 cikti. Estrofem kullaniyorum oyuzden yukselmistir dedi dr.Kızlar benim kan sonuçları çıktı bugün dr ile Pazartesi görüşücem ama ALT yani karaciğer enzimlerim 7-35 olması gerekirken 75 çıkmış bu durumu yaşayan varmı internet her zamanki gibi kanser tanısı koydu
Kaçıncı haftanıız beta hcg kese görüldükten sonra bakılmıyor die biliyorum bi sorun olmuşmadığı takdirdeBana yapılan kan tahlilinde beta hcg bile bakılmadı
Çok geçmiş olsun. Bende Dr 1 haftaya kadar bekleyip bakalım dedi. Sonra kaç zaman sonra gebe kaldınız.Bide progesteron değerime bakildi 6. Haftayi gecmesine ragmen 10 cikmisti. Dr en az 25 olmasi gerekirdi dedi.
Kese göründü geçen hafta evet. Zaten bizi rahatlatan ds o oldu yoksa takardım ben neden hcg bakılmadı diyeKaçıncı haftanıız beta hcg kese görüldükten sonra bakılmıyor die biliyorum bi sorun olmuşmadığı takdirde