• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayrıca gögüslerim büyüdü ama hassas değil ağrı sızı yok adet dönemi de olmazdı hiç gerçi de bnm gibi olan var mı ya bel ve kasık ağrım oluyor ara ara doktor normal dedi uyku hali kafa bulanıklığı yorgunluk fln var olanlara noraml dedi olmayanları sormayı unutmuşum heyecNdan
Benim göğsüm hassaslasirdi adet doneminden once vs ama hamilelikte yeni basladi hassasiyet mesela . Bu belirtiler kisiden kisiye gore degisiyor

Cok yeni canim ben suan 6+4 um . Herkeste olmayabiliyor bulanti. Ve bebek olustuktan sonra bulanti artiyor gercekten
Hmm tmm o zaman haftaya başlar anca bi hafta var aramızda geçen hafta sizde yoktu yani di mi? Bu arada keseyi gördünüz mü siz? Bnm adete göre 6 gafta ama usgde 5 hafta drfi dotkor

Kızlar şimdi size bir soru 😛 kalp atışı göründükten sonraki adım nedir, yani doktor bir sonraki randevuyu tekrar 10 gün sonraya mı veriyor?

Cok yeni canim ben suan 6+4 um . Herkeste olmayabiliyor bulanti. Ve bebek olustuktan sonra bulanti artiyor gercekten
Hmm tmm o zaman haftaya başlar anca bi hafta var aramızda geçen hafta sizde yoktu yani di mi? Bu arada keseyi gördünüz mü siz? Bnm adete göre 6 gafta ama usgde 5 hafta drfi dotkor

benim de bugün 6+4 oldu kızlar 6+3 te dün itibariyle başladı bulantılar hayırlısı olsun dün çok kötüydüm bugün ara ara yokluyor yine

Kızlar şimdi size bir soru 😛 kalp atışı göründükten sonraki adım nedir, yani doktor bir sonraki randevuyu tekrar 10 gün sonraya mı veriyor?
Büyük ihtimalle ayda 1 standart randevuya dönüyordur başka bekleyeceğimiz bişey yoksa 😂😂

benim de bugün 6+4 oldu kızlar 6+3 te dün itibariyle başladı bulantılar hayırlısı olsun dün çok kötüydüm bugün ara ara yokluyor yine

limon çiğne canım en çabuk o keser ☹

Kızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor ya 😔 doktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü
Benomoglumda bir kere bile bulanmadi. Bu sefer biraz var gibi ama yine de cok degil. Yani bulanmamasi tam bir nimet ve kotu bir seye delalet değil icin rahat olsun

Kızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor ya 😔 doktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü
6+5 gibi başladı bende, 1 haftaya başlar seninki de muhtemelen

Ayrıca gögüslerim büyüdü ama hassas değil ağrı sızı yok adet dönemi de olmazdı hiç gerçi de bnm gibi olan var mı ya bel ve kasık ağrım oluyor ara ara doktor normal dedi uyku hali kafa bulanıklığı yorgunluk fln var olanlara noraml dedi olmayanları sormayı unutmuşum heyecNdan

Hepsi bende de var canım

Benomoglumda bir kere bile bulanmadi. Bu sefer biraz var gibi ama yine de cok degil. Yani bulanmamasi tam bir nimet ve kotu bir seye delalet değil icin rahat olsun
Çok stresli şey beklemek ya puzzle aldım bugün evde onu yapıon yoksa geçmio vakit 😂

Kızlar benim kan sonuçları çıktı bugün dr ile Pazartesi görüşücem ama ALT yani karaciğer enzimlerim 7-35 olması gerekirken 75 çıkmış bu durumu yaşayan varmı internet her zamanki gibi kanser tanısı koydu 🙈😂
Benimde 90 cikti. Estrofem kullaniyorum oyuzden yukselmistir dedi dr.
Iki ay once rutin kontrolde 6 cikmisti. Birden firlamis iki ayda

Bana yapılan kan tahlilinde beta hcg bile bakılmadı🤔

Yani hcg kaçtı, kaç oldu hiç bir fikrim yok. He umursamıyorum o ayrı 🤪

Kaçıncı haftanıız beta hcg kese görüldükten sonra bakılmıyor die biliyorum bi sorun olmuşmadığı takdirde
Kese göründü geçen hafta evet. Zaten bizi rahatlatan ds o oldu yoksa takardım ben neden hcg bakılmadı diye

Back