• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Betaya yarin bi daha baktir düşüyorsa eger pek olumlu olmayabilir sonuç canim
Kese göründükten sonra beta önemli mi peki. Yani betama ocak 5 te baktım sadece 554 tü. 10 ocak kese gördü daha da bakmadım. Taki 4 gün önce ve 2 gün önce baktım. 1100 lerdeydi.

Bende azcık duydum daha henüz acmamaliym dedi kendi bakti sonra kapattı. Midem çok kötü bir de sürekli karnım gurulduyor 😀😀😀
Ay darısı bize inşallah duyarız burdaki tüm arkadaşlarımız ❤️ Benimde böyle sürekli midemde bişeyler var kıpır kıpır
Çok stresli şey beklemek ya puzzle aldım bugün evde onu yapıon yoksa geçmio vakit 😂
Valla öyle iyi yapmışsın zaman geçmiyor 😂😂
Boyle birsey yasayan olmadi hic kizlar
Canım progestan kullanıyor musun 😔

Kızlar şimdi size bir soru 😛 kalp atışı göründükten sonraki adım nedir, yani doktor bir sonraki randevuyu tekrar 10 gün sonraya mı veriyor?
Büyük ihtimalle ayda 1 standart randevuya dönüyordur başka bekleyeceğimiz bişey yoksa 😂😂
Biz 6+1 de kalbi duyduktan sonra gidişat kontrolü için 9. Haftada gitmemi istedi doktor.

Kese göründükten sonra beta önemli mi peki. Yani betama ocak 5 te baktım sadece 554 tü. 10 ocak kese gördü daha da bakmadım. Taki 4 gün önce ve 2 gün önce baktım. 1100 lerdeydi.
Gebelikte beklenen durumlar olusmazsa kese ilerleme , bebek olusma vs . Beta hcg onemli aksi durumlar oldugunda beta duzenli artmiyor. Benim ilk gebeligimde 614 cikmisti 1 hafta sonra 3000 di hastaneye kanama ile gittim meger bebek olusmamis kese gerilemeye baslamis . O yuzden sen yarin bi beta baktir

Gebelikte beklenen durumlar olusmazsa kese ilerleme , bebek olusma vs . Beta hcg onemli aksi durumlar oldugunda beta duzenli artmiyor. Benim ilk gebeligimde 614 cikmisti 1 hafta sonra 3000 di hastaneye kanama ile gittim meger bebek olusmamis kese gerilemeye baslamis . O yuzden sen yarin bi beta baktir
Öyle yapim tmm teşekkür ederim cnm

Kızlar benim kan sonuçları çıktı bugün dr ile Pazartesi görüşücem ama ALT yani karaciğer enzimlerim 7-35 olması gerekirken 75 çıkmış bu durumu yaşayan varmı internet her zamanki gibi kanser tanısı koydu 🙈😂
Canım. ALT 39 benimde takipte kalıyoruz bu gün kan verdim yine durum normale dönene kdr takipte kalinacakmis şu an için çok bi önemi yok. Ilaç kullandın mi gebelik öncesi antidepresan ağrı kesici antibiyotik bunlar çok etkili hızla yükseltiyor. Eğer artış varsa dr seni ona gore yönlendirecektir.

Kızlae merhaba bende bugün kalp atışını gördüm ama dinlemedik 6+3 üm doktor sadece ultrasonda gösterdi bak bu kalp atışları diye çok şükür görmek bile yetti ama neden dinlemedik sormadım🤷🏼‍♀️ Bende bulantı aşerme başlamadı ama arada kasıklarımda ağrı oluyo bide feeena gaz sancılarım geceleri özellikle dönüp duruoyurm uyutmuyo eşim bile uyanıyo dönmeme bişey mi oldu diye:emir_bebek:

Kızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor ya 😔 doktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü
Benim 6+0 olduğu gün başladı hala devam ediyor. Bulantı diyemem, anlık tiksinme ve mide huzursuzluğu diye tarif edebilirim.

Merhaba kızlar öncelikle sağlıklı gebelikler yaşayıp hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi. Ben bi şey merak ettiğim için geldim😊 klomenle hamile kalan var mı aranızda? Kaçıncı denemede kaç yumurtayla kaldınız acaba? Ya da aşılamayla kalan var mı ? Bu tedavilerden umut etmek istiyorum ☺️
Merhaba evet ben klomenle hamile kaldım. 2.ayımda 🙂 polikistik over im... Bu 3. Çocuğum ve diğerlerinde de klomen kullandım.. Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim

Bende Cuma gidicem ama zaten adet ağrısj gibi ağrı sıkıştırıyor diken üstündeyim. Bide hamile kalınca yırttık diyodum daha yolun başına bile çıkmamışız😃

Kızlae merhaba bende bugün kalp atışını gördüm ama dinlemedik 6+3 üm doktor sadece ultrasonda gösterdi bak bu kalp atışları diye çok şükür görmek bile yetti ama neden dinlemedik sormadım🤷🏼‍♀️ Bende bulantı aşerme başlamadı ama arada kasıklarımda ağrı oluyo bide feeena gaz sancılarım geceleri özellikle dönüp duruoyurm uyutmuyo eşim bile uyanıyo dönmeme bişey mi oldu diye:emir_bebek:
Ayy aynı sorun bendede var 6+0 benim şuan kasık ağrısı adet sancısı desem değil gaz sancısıda var korkuyorum bende haftaya kontrolüm var ciddi birsey değildir dimi

Back