- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.341
Canım bana prilam dr verdi doktor günde iki kere yatarken alıyorumbulantı için yazılan ilaçlarınızı yazar mısınız bize de fikir olsun araştıralım arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana prilam dr verdi doktor günde iki kere yatarken alıyorumbulantı için yazılan ilaçlarınızı yazar mısınız bize de fikir olsun araştıralım arkadaşlar
Dün gece ilk kez istifra ettim kızlar, çok kötüydü.
Cumartesi kontrolüm var ve kesinlikle ilaç soracağım dra.
Hayat böyle çok kötü. Allah hepimize yardım etsin ve bebeklerimizi korusun
Hayır hayır öyle düşünme, benimde iki gündür miğdem çok kötüydü. Dün akşam pat diye bulantım geçti. Hatta bu sabah gittim Gamze Hanım'a korka korka çok şükür kalp atışlarını duyduk. Bana da 15 Şubat'a randevu verdi. Hiç korkma miğde bulantıları gelir gider dedi.aldım canım randevu 14 şubata en erken alabildim evime de yakın inşallah onunla devam etmeyi düşünüyorum bir terslik olmazsa ya benim bulantım bu sabah çok hafif oldu ve geçti acaba kötü bişey mi bu hamilelikte bulantılar sürekli devam etmeli sanki belli bir zamana kadar acaba neden böyle oldu ki önceki günlerde olan bulantılarım gripten miydi acaba ama koku hassasiyetim de çok vardı
Canım benim doktorum miğde bulantısı için zencefil önerdi. Zencefili sıcak suyu bir parça rendele süz, bi kaşık balla iç Miğdeni çok rahatlatacaktır. Birde yeşil ekşi elma çok rahatlatıyor.Dün gece ilk kez istifra ettim kızlar, çok kötüydü.
Cumartesi kontrolüm var ve kesinlikle ilaç soracağım dra.
Hayat böyle çok kötü. Allah hepimize yardım etsin ve bebeklerimizi korusun
Canım sen yedinci haftadaysan kalp atışını bile duyarsın...Ben.de cuma günü gidicem 2 guncuk kaldi insallah goruruz keseyi
Kesinlikle başka bir doktora gitmelisin...İyi günler ben 6 haftalık hamileyim hamile oldugumu ögrendiyimden beridir kahverengi ve açık kırmızı akıntım oluyor dün gecede kanamam oldu çok agrılı dr eve git dedi düşük yaparsanda evde yap dedi dün gece kordon gibi bişey geldi ve çok şiddetli agrım var ne yapmalıyı m
Kaç defa gittim hepsi aynı şeyi diyorKesinlikle başka bir doktora gitmelisin...
Ve aşırı derecede bel ve kasık agrılarım kanamalar varKesinlikle başka bir doktora gitmelisin...
Maalesef düşükte çok ağrı oluyor. Allah kolaylık versin. Parol içebilirsin demedi mi doktor. Ben de 6 haftalık düşük yaptım. Kanamanın 2. günü kese düşmüştüVe aşırı derecede bel ve kasık agrılarım kanamalar var
Maşallah ne güzel. Benim de hiç bulantım olmamıştı ilk hamilelikte. Senin de öyle geçer inşallahKizlar ben gibi olan varmı hoc hamile degilim gibi migdem bulanmıyor herşey ayni gidiyor doktor degistirdim 7+3 haftalik olmam lazimken 6+5 cikti hersey gayet normal dedi 6+2 kalp atisini duydum ama bi belirti olmamasi beni korkutuyor
Insallah kuzum sende 2. Cocuk istiyorsun galiba hakkinda hayirlisi olsunMaşallah ne güzel. Benim de hiç bulantım olmamıştı ilk hamilelikte. Senin de öyle geçer inşallah
Evet inşallah Allah nasip eder. Ocak 2019 da düşük yaptım. Tekrar olmayınca zaman kaybetmek istemedim, tüp bebeğe başladım. Haftaya test yapacağım :)Insallah kuzum sende 2. Cocuk istiyorsun galiba hakkinda hayirlisi olsun
Bende Ocak 2019 da kimyasal yaşadım. Aralık 2019 da tekrar hamile kaldım hamd olsun. İnşallah seninde pozitif sonuçlanır.Evet inşallah Allah nasip eder. Ocak 2019 da düşük yaptım. Tekrar olmayınca zaman kaybetmek istemedim, tüp bebeğe başladım. Haftaya test yapacağım :)
Kese düştügünü nasıl anladınız pekiMaalesef düşükte çok ağrı oluyor. Allah kolaylık versin. Parol içebilirsin demedi mi doktor. Ben de 6 haftalık düşük yaptım. Kanamanın 2. günü kese düşmüştü
Ins guzel sonuclar alirsin bende mayis ekim kasim da dusuk yaptim aralikta gene hamile kaldim vazgecmedimEvet inşallah Allah nasip eder. Ocak 2019 da düşük yaptım. Tekrar olmayınca zaman kaybetmek istemedim, tüp bebeğe başladım. Haftaya test yapacağım :)