2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dün gece ilk kez istifra ettim kızlar, çok kötüydü.
Cumartesi kontrolüm var ve kesinlikle ilaç soracağım dra.
Hayat böyle çok kötü. Allah hepimize yardım etsin ve bebeklerimizi korusun

Amin inşallah
Geçmiş olsun
Kesinlikle doktora ilaç sor bence de daha iyi olur

Hayır hayır öyle düşünme, benimde iki gündür miğdem çok kötüydü. Dün akşam pat diye bulantım geçti. Hatta bu sabah gittim Gamze Hanım'a korka korka çok şükür kalp atışlarını duyduk. Bana da 15 Şubat'a randevu verdi. Hiç korkma miğde bulantıları gelir gider dedi.

Dün gece ilk kez istifra ettim kızlar, çok kötüydü.
Cumartesi kontrolüm var ve kesinlikle ilaç soracağım dra.
Hayat böyle çok kötü. Allah hepimize yardım etsin ve bebeklerimizi korusun
Canım benim doktorum miğde bulantısı için zencefil önerdi. Zencefili sıcak suyu bir parça rendele süz, bi kaşık balla iç Miğdeni çok rahatlatacaktır. Birde yeşil ekşi elma çok rahatlatıyor.

İyi günler ben 6 haftalık hamileyim hamile oldugumu ögrendiyimden beridir kahverengi ve açık kırmızı akıntım oluyor dün gecede kanamam oldu çok agrılı dr eve git dedi düşük yaparsanda evde yap dedi dün gece kordon gibi bişey geldi ve çok şiddetli agrım var ne yapmalıyı m

Kesinlikle başka bir doktora gitmelisin...

Kizlar ben gibi olan varmı hoc hamile degilim gibi migdem bulanmıyor herşey ayni gidiyor doktor degistirdim 7+3 haftalik olmam lazimken 6+5 cikti hersey gayet normal dedi 6+2 kalp atisini duydum ama bi belirti olmamasi beni korkutuyor

Kizlar ben gibi olan varmı hoc hamile degilim gibi migdem bulanmıyor herşey ayni gidiyor doktor degistirdim 7+3 haftalik olmam lazimken 6+5 cikti hersey gayet normal dedi 6+2 kalp atisini duydum ama bi belirti olmamasi beni korkutuyor
Maşallah ne güzel. Benim de hiç bulantım olmamıştı ilk hamilelikte. Senin de öyle geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…