• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba evet ben klomenle hamile kaldım. 2.ayımda 🙂 polikistik over im... Bu 3. Çocuğum ve diğerlerinde de klomen kullandım.. Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim
Ben de geçen ay kullandım canım ama olmadı :( tek yumurtam vardı. Senin kaç taneydi günde kaç hap kullandın? Bir de eşinde sıkıntı var mıydı ? Çok soru sordum kusura bakma :/

Ben de geçen ay kullandım canım ama olmadı :KK43: tek yumurtam vardı. Senin kaç taneydi günde kaç hap kullandın? Bir de eşinde sıkıntı var mıydı ? Çok soru sordum kusura bakma :/
Bende pcoyum bu ayin basında doktora gittim yumurtan hiç gelişmemiş dedi insulinn direnci için ilaç verdi akintim falan olmadi bende yumurtlamadim nasılsa dedim ole ilişkiye devam ettik sonuç gelişmeyen yumurtama ne oldi bilmiyorum iki gün önce hamileligimi öğrendim

Hadi ya ne büyük sürpriz olmus 😊😄 hayırlı olsun canım. Sonradan gelişmiş demek ki
Bende pcoyum bu ayin basında doktora gittim yumurtan hiç gelişmemiş dedi insulinn direnci için ilaç verdi akintim falan olmadi bende yumurtlamadim nasılsa dedim ole ilişkiye devam ettik sonuç gelişmeyen yumurtama ne oldi bilmiyorum iki gün önce hamileligimi öğrendim
[/QUOT

Ayy aynı sorun bendede var 6+0 benim şuan kasık ağrısı adet sancısı desem değil gaz sancısıda var korkuyorum bende haftaya kontrolüm var ciddi birsey değildir dimi
Sanmıyorum canım hamilelik belirtileri arasında zaten sindirim sistemi değişiklikleride var herkesin
Belirtisi bir olmuyo bizede gaz sancısı düşmüş😅 Allah beteerlerinden korusun çok şükür bulantım yok benim şahsen doktorumda kasık ağrılarımın normal olduğunu söyledi rahmin büyümesinden dolayıymış booolca dinlenmemiz lazım ilk üç ay öneemli

Canım. ALT 39 benimde takipte kalıyoruz bu gün kan verdim yine durum normale dönene kdr takipte kalinacakmis şu an için çok bi önemi yok. Ilaç kullandın mi gebelik öncesi antidepresan ağrı kesici antibiyotik bunlar çok etkili hızla yükseltiyor. Eğer artış varsa dr seni ona gore yönlendirecektir.
Yok canım hamilelik öncesi bir tek folik asit kullandım birde başım falan ağrırsa ağrı kesici bana da kontrolde tutalım diyebilir o zaman niye bu kadar merak ettiğimide söyleyim içki sigara kullanmıyorum aşırı sağlıklı beslenirim kilomda 52 yani ben iyi cıkar diye dusunmuştum 🙈😂

Kızlae merhaba bende bugün kalp atışını gördüm ama dinlemedik 6+3 üm doktor sadece ultrasonda gösterdi bak bu kalp atışları diye çok şükür görmek bile yetti ama neden dinlemedik sormadım🤷🏼‍♀️ Bende bulantı aşerme başlamadı ama arada kasıklarımda ağrı oluyo bide feeena gaz sancılarım geceleri özellikle dönüp duruoyurm uyutmuyo eşim bile uyanıyo dönmeme bişey mi oldu diye:emir_bebek:
Canım kucukse dinletmiyor dr genellikle neden bende bilmiyorum ama öyle yapıyorlar ☺️ Herkesin hamilelik belirtileri farklı inan ki ☺️

doktorum dün mide bulantısı için ilaç verdi uyumadan önce 2 tane alacaksın dedi zararsız seni çok rahatlatır dedi bugün kullanacağım daha bakalım işe yarayacakmı
Aynı ilacı bende kullanıyorum iki tane alıyorum bi mebze daha iyiyim ama ağzımın içindeki kötü koku geçmiyor hic sanki 😂

Yok canım hamilelik öncesi bir tek folik asit kullandım birde başım falan ağrırsa ağrı kesici bana da kontrolde tutalım diyebilir o zaman niye bu kadar merak ettiğimide söyleyim içki sigara kullanmıyorum aşırı sağlıklı beslenirim kilomda 52 yani ben iyi cıkar diye dusunmuştum 🙈😂
Canım aynı bende içki sigara kullanmıyorum ağrı kesici bile içmem gebelige bagli yağlanma diyor dr lar ve kilomda 53 😂 ilk başta aynı tepkiyi bende verdim.

günaydın kızlar 2 gündür kabus gibi geçiyor gunlerim her saniye kalkan migdem fenalık geçirir gibi miğde yanmalari boş boş öğürüyorum kaç kere kusmamak için kendimi tuttum sürekli Ya şafi cektim bundan sonra tutabilirmiyim bilmiyorum 3. olacak ama bu çok zorluyor Rabbim hepimize sabır versin mucizesiyle mükafatlandırsın🤲🤲😔

günaydın kızlar 2 gündür kabus gibi geçiyor gunlerim her saniye kalkan migdem fenalık geçirir gibi miğde yanmalari boş boş öğürüyorum kaç kere kusmamak için kendimi tuttum sürekli Ya şafi cektim bundan sonra tutabilirmiyim bilmiyorum 3. olacak ama bu çok zorluyor Rabbim hepimize sabır versin mucizesiyle mükafatlandırsın🤲🤲😔
Amiin canım geçmiş olsun muhtemel doğum tarihimiiz aynı bulantı için doktorların zararsız bi ilaç verdiğini duymuştum sordun mu doktoruna veya bitkisel bişey sorabilirsin ilaç kullanmamaktan yanaysan allahım yardımcın olsun

Amiin canım geçmiş olsun muhtemel doğum tarihimiiz aynı bulantı için doktorların zararsız bi ilaç verdiğini duymuştum sordun mu doktoruna veya bitkisel bişey sorabilirsin ilaç kullanmamaktan yanaysan allahım yardımcın olsun
amin 🤲yarın gidicem doktoruma sorucam canım inşallah verir birşeyler

bulantı için yazılan ilaçlarınızı yazar mısınız bize de fikir olsun araştıralım arkadaşlar

bulantı için yazılan ilaçlarınızı yazar mısınız bize de fikir olsun araştıralım arkadaşlar
Bana doktorum prilam dr isimli ilacı verdi. Dün kullanmaya başadım. Akşam iki alıcaksın dedi. Galiba işe yarıyor. Daha iyi hissediyorum. İlaç zararsız dedi. Dozunu etki almadığım taktirde arttırabilirmişim.

Aminn canım insallah hemencecik iyi hissetmeye başlarız kendimizi cidden bu sefer beni de zorluyor

Back