• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim dr yorumu ne oldu bilemiyorum ama senin keseyi bi dr görüyor bi dr görmüyor bu nasil is ya bu doktorlar insani ne kadar yoruyor. O zaman bekle suan zaten sana bi zarari olmaz kesenin
Bakan 2 Dr asistandı göremeyenler. Ruh halim berbat sancılarım gelip gidiyor. Beta düşmüştü kese var bebek yok 1 hafta geriden geliyor zaten. Delircem

Kızlar benim kan sonuçları çıktı bugün dr ile Pazartesi görüşücem ama ALT yani karaciğer enzimlerim 7-35 olması gerekirken 75 çıkmış bu durumu yaşayan varmı internet her zamanki gibi kanser tanısı koydu 🙈😂

Yemek yiyemiyorum tikaniyorum kızlar, o kadar da açtım ki :KK43:
Oturdum çorbayı zor içtim, yemek hak getire çok moralim bozuk. Benim akşam saatleri oluyor bulantım, herkes sabah bulantılarından şikayetçidir, gündüz çok şükür iyiyim, bu saatlerde başka biri oluyorum sanki :KK43:
Rabbim sen yardim et🙏
Bende canım kahvaltıyı güzel yapıyorum öğlen eh işte akşamları bir tek çorba aşırı yemeğe düşkünümdür aslında ama rağmen içim istemiyor

Hanımlar merhaba. Başka doktora göründüm içim rahat etmedi. Doppler ultrason baktı orda 9mm kese 6 haftalık dedi. Bebek görünmüyor. Betam 2 gğn önce 1011 deydi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Fikri olan yda yaşayan oldu mu böyle bişey. Umutlanmak istemiyorum beta değeri düşük diye. Bi yandan da başka dr 5 hafta gelişim olmamış 5mm demişti ama bu Dr ve ultrason 6 hafta 9mm diyince umutlandım da biraz. Ne yapcam bilmiyorum bana dua edin 🙏😑
Benim basima geldi canim. 5 haftalik kaldi. Kese milim milim cok cok az buyudu ama Kalp atisi duyamadık. 9. Haftaya kadar bekledik sonra kurtaj olmak zorunda kaldim.

Hanımlar merhaba. Başka doktora göründüm içim rahat etmedi. Doppler ultrason baktı orda 9mm kese 6 haftalık dedi. Bebek görünmüyor. Betam 2 gğn önce 1011 deydi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Fikri olan yda yaşayan oldu mu böyle bişey. Umutlanmak istemiyorum beta değeri düşük diye. Bi yandan da başka dr 5 hafta gelişim olmamış 5mm demişti ama bu Dr ve ultrason 6 hafta 9mm diyince umutlandım da biraz. Ne yapcam bilmiyorum bana dua edin 🙏😑
Bide progesteron değerime bakildi 6. Haftayi gecmesine ragmen 10 cikmisti. Dr en az 25 olmasi gerekirdi dedi.

Kizlar bulantı demeyin bana🤦‍♀️ ne yedigim seylerden zevk aliyorum ne de dogru duzgun bisey yiyebiliyorum . Bu normal bulanti gibi degil cok garip bisey cok nadir çıkarıyorum ama midem bogazimda sanki

Kızlar bugün dr a gittik şükürler olsun ki kalp atısını duyduk bebeğimin ☺️ Sormak istediğim bir sey var 4 aralık sat a gore bebeğim bugün tam 7 haftalık ama dr 6+2 dedi bu normal mi acaba?? Mide bulantım da cok fazla dr zofer adlı ilacı verdi kullanıyorum sordum zararı yok dedi kullanan var mı?

Kızlar çoğunuzun midesi bulanıyor kaçıncı hafta başladı acaba ben 5.haftadayım canım pek bişi istemio tiksinme var ara ara midem de yanıo ama aman aman midem bulanmıyor ya 😔 doktor da sordu mide bulantısı var mı die acaba olması mı gerekiyor içime şüphe düştü

Oturdum çorbayı zor içtim, yemek hak getire çok moralim bozuk. Benim akşam saatleri oluyor bulantım, herkes sabah bulantılarından şikayetçidir, gündüz çok şükür iyiyim, bu saatlerde başka biri oluyorum sanki :KK43:
Rabbim sen yardim et🙏
Benim.mode
Rabbim sen yardim et🙏
Benim midem 24 saat bulanıyor bugünle tam 12 gündür.Sinirden ağlıyorum bazen nefes alamayacak mıyım diye 😥

Ayrıca gögüslerim büyüdü ama hassas değil ağrı sızı yok adet dönemi de olmazdı hiç gerçi de bnm gibi olan var mı ya bel ve kasık ağrım oluyor ara ara doktor normal dedi uyku hali kafa bulanıklığı yorgunluk fln var olanlara noraml dedi olmayanları sormayı unutmuşum heyecNdan

Back