- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.261
Akıntınız oluyormu çok sık idrara çıkıyorum bide
Ben de öyleydim sonra sonu maalesef İdrar yolu enfeksiyonu oldu canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntınız oluyormu çok sık idrara çıkıyorum bide
Bakan 2 Dr asistandı göremeyenler. Ruh halim berbat sancılarım gelip gidiyor. Beta düşmüştü kese var bebek yok 1 hafta geriden geliyor zaten. DelircemCanim dr yorumu ne oldu bilemiyorum ama senin keseyi bi dr görüyor bi dr görmüyor bu nasil is ya bu doktorlar insani ne kadar yoruyor. O zaman bekle suan zaten sana bi zarari olmaz kesenin
Ondan vermiş olabilir cnmYa acaba bana da mı onun için verdi. Hayırlısı bakim
Canım beklemek en iyi yol gibi duruyor aklımın erdiği kadarıyla emin olursun yaniBakan 2 Dr asistandı göremeyenler. Ruh halim berbat sancılarım gelip gidiyor. Beta düşmüştü kese var bebek yok 1 hafta geriden geliyor zaten. Delircem
Bende canım kahvaltıyı güzel yapıyorum öğlen eh işte akşamları bir tek çorba aşırı yemeğe düşkünümdür aslında ama rağmen içim istemiyorYemek yiyemiyorum tikaniyorum kızlar, o kadar da açtım ki
Oturdum çorbayı zor içtim, yemek hak getire çok moralim bozuk. Benim akşam saatleri oluyor bulantım, herkes sabah bulantılarından şikayetçidir, gündüz çok şükür iyiyim, bu saatlerde başka biri oluyorum sanki
Rabbim sen yardim et![]()
Benim basima geldi canim. 5 haftalik kaldi. Kese milim milim cok cok az buyudu ama Kalp atisi duyamadık. 9. Haftaya kadar bekledik sonra kurtaj olmak zorunda kaldim.Hanımlar merhaba. Başka doktora göründüm içim rahat etmedi. Doppler ultrason baktı orda 9mm kese 6 haftalık dedi. Bebek görünmüyor. Betam 2 gğn önce 1011 deydi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Fikri olan yda yaşayan oldu mu böyle bişey. Umutlanmak istemiyorum beta değeri düşük diye. Bi yandan da başka dr 5 hafta gelişim olmamış 5mm demişti ama bu Dr ve ultrason 6 hafta 9mm diyince umutlandım da biraz. Ne yapcam bilmiyorum bana dua edin![]()
Ben bekledim canım ilk kontrole 7+4 de gittim duydum çok şükürKızlar bebeğinizin kalp atışını ne zaman duydunuz acaba![]()
Bide progesteron değerime bakildi 6. Haftayi gecmesine ragmen 10 cikmisti. Dr en az 25 olmasi gerekirdi dedi.Hanımlar merhaba. Başka doktora göründüm içim rahat etmedi. Doppler ultrason baktı orda 9mm kese 6 haftalık dedi. Bebek görünmüyor. Betam 2 gğn önce 1011 deydi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Fikri olan yda yaşayan oldu mu böyle bişey. Umutlanmak istemiyorum beta değeri düşük diye. Bi yandan da başka dr 5 hafta gelişim olmamış 5mm demişti ama bu Dr ve ultrason 6 hafta 9mm diyince umutlandım da biraz. Ne yapcam bilmiyorum bana dua edin![]()
Betaya yarin bi daha baktir düşüyorsa eger pek olumlu olmayabilir sonuç canimBakan 2 Dr asistandı göremeyenler. Ruh halim berbat sancılarım gelip gidiyor. Beta düşmüştü kese var bebek yok 1 hafta geriden geliyor zaten. Delircem
Ben bekledim canım ilk kontrole 7+4 de gittim duydum çok şükür![]()
Bende de birden oldu canım valla, dün çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim çok şükür
Ne zaman başlamıştı mide bulantılarınız acabaKizlar bulantı demeyin banane yedigim seylerden zevk aliyorum ne de dogru duzgun bisey yiyebiliyorum . Bu normal bulanti gibi degil cok garip bisey cok nadir çıkarıyorum ama midem bogazimda sanki
Benim.modeYemek yiyemiyorum tikaniyorum kızlar, o kadar da açtım ki
Oturdum çorbayı zor içtim, yemek hak getire çok moralim bozuk. Benim akşam saatleri oluyor bulantım, herkes sabah bulantılarından şikayetçidir, gündüz çok şükür iyiyim, bu saatlerde başka biri oluyorum sanki
Benim midem 24 saat bulanıyor bugünle tam 12 gündür.Sinirden ağlıyorum bazen nefes alamayacak mıyım diyeYemek yiyemiyorum tikaniyorum kızlar, o kadar da açtım ki