2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen öyle..ama sadece mamayla beslenen çocuklarda kilo malesef kalıcı oluyor bununda örneğini yeğenimde gördüm hiç anne sütü almadı kuzucum
Benim yeğenim de hiç anne sütü almadı bebekken çok tombuldu büyüdü şimdi 4 e girdi gayet normal kiloda. O hiç belli olmuyor

Yaa kıymalı şehriye çorbası yapmayı düşünüyodum ben de kimyon atıp o da mı gaz yapyo Fırında sebze ben çok yapıyorum gaz yapmaması lazım sebzeler iyi pişmişse. Benimki ondan gazı olmuyor çok da baharatsız tatsız olduğu için çok yiyemiyorum. Gazlı bebeklere domates de çok gaz yapıyomuş ablamın öyleydi. 4 ay sadece reçel çay yedi çok gazlı bi bebekti her şey gaz yapyodu diğer kahvaltılıklar bile

Kızlar sütü az olanlar için bişe dicem de değişik bi tavsiye tabi. Mama çok süt yapyo geçen ilk zamanlar için aldığımız sma bebek maması vardı. Baktım açıldıktan 3 hafta içinde tüketiniz yazyodu daha geçmemişti ama son günlerdi sıcak suya 6 kaşık mama attım, içtim. Tadı güzel değil ağır bi kokusu var ama sütüm dolup taştı o gece. Bebeğe verirken az bişe siz de için bi test edelim bakalım ondan mı arttı benim o gece

O kadar bıktım ki hastanelerden inan 2.5 yıl süren tedavi ameliyatlar hamilelikte 10 günde bir muayene illallah geldi yani gitmek lazım 40 i çıkınca bebeğin kalça ultrasonu ve kontrolu var bende onu hallettikten sonra giderim artık

Pırasa lahana brokoli karnabahar bunlarda gaz yapıyor canım aklında bulunsun sanırım sadece et ve tavukla beslenmek gerek bende yarı ac geziyorum bu yüzden

Iki memeden 3 saat sonra sagdogimda 40 cc civarı toplamda süt yok gibi bird3y sadece 1 gece sagimda 50 cc gördüm canım

Maden suyuda mı gaz yapıyor ?

Bilmiyorum o gün onları yemiştim içlerinden biri yaptı ama hangisi bilmiyorum
Maden suyu gaz yapmıyor gazı alıyor diye biliyorum ben. Hatta 1 2 damla bebeğe de verin diyolar. Yanlışım varsa düzeltin lütfen benim bebik çok gazlı değildi ama 3 gündür gece ıkınıp ağlıyor. Maden suyunu denicem hatta bugün. Kaç gündür aklımda içicem diyorum. Bi de zeytinyağı veriyordum kabızlık için devam edicem dr günde 3 kez çay kaşığıyla verebilirsin dedi

Iki memeden 3 saat sonra sagdogimda 40 cc civarı toplamda süt yok gibi bird3y sadece 1 gece sagimda 50 cc gördüm canım
Bi de bebenin kilosu da onemli canim kilosuna gore de ayarlaniyor mama miktari. Hep karisik isler iste. Bende yarin 2 aylik kontrolde bakicam kilosu ne alemde doktoru azaltip veya arttircak mi

Aynen öyle..ama sadece mamayla beslenen çocuklarda kilo malesef kalıcı oluyor bununda örneğini yeğenimde gördüm hiç anne sütü almadı kuzucum
Benim yeğenim de hiç anne sütü almadı bebekken çok tombuldu büyüdü şimdi 4 e girdi gayet normal kiloda. O hiç belli olmuyor
Bnmde kızım mamayla büyüdü cokta tombul degildi asırı mamada içti 4yasında 17kilo suan yasıtlarıyla aynı bünye birazda herkes mama kof kilo yapıyor şişiriyor diyor ama bizde olmadı

Ben şokk ciddenmi suan sma içiyor tadı kötü elimde aptamil var kalan denicem canm olabilirde mama gaz yapmasın bizde

Benim oglumdada sakral gamze var ilk doğduğunda muayene eden doktor kapanmış dedi daha sonra o doktora randevu bulamadım başka birine aldim genel cerraha randevu alın dedi baktı mi yoksa doğum defterinde mi okudu bilmiyorum. Kalçada bakışta bisey gözükmüyor şuan bizim

Sebzeler iyi pişmişti ama en üstüne konserve domatesten sos yapmıştım belki de suçlu oydu

Bende içerken asitli gaz yaparmı diye düşündüm ama gaz çıkarmaya da yardımcı oluyo sonuçta belki bişey olmaz diyip içiverdim

Bi bunu denememiştim Bi biberon yapıp içeyim bari

Ben şokk ciddenmi suan sma içiyor tadı kötü elimde aptamil var kalan denicem canm olabilirde mama gaz yapmasın bizde
Dene bi bakalım sen de ben sıcak bişey içmek istedim nerden geldiyse aklıma içtim işte. Yaptım öyle bi delilik Gaz yapıyor olabilir bi keresinde çok gaz oldu bende ama o gün müydü hatırlamıyorum. Bize yaparsa da yapsın ya çıkartırız gazımızı ne var süt için her şey mübah

Kızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek

Bende içerken asitli gaz yaparmı diye düşündüm ama gaz çıkarmaya da yardımcı oluyo sonuçta belki bişey olmaz diyip içiverdim
O gaz yapmamıştır bence canım diğer yediklerin yapmıştır. Pırasa mesela soğangillerden nasıl yedin kuzu büyük cesaret valla

Kızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek
düzenli almadım ama bestlak kullandım 2-3kere çok aman aman etkisini göremedim.belki sürekli kullansam etkisini tam söyleyebilirdim.

Bi de bebenin kilosu da onemli canim kilosuna gore de ayarlaniyor mama miktari. Hep karisik isler iste. Bende yarin 2 aylik kontrolde bakicam kilosu ne alemde doktoru azaltip veya arttircak mi
3 kg doğdu canım 24 ekimde hast çıkarken 2900 dü. Ilk kontrol 31 ekim yine 2900 du 7 kasım da 3030 kilodu doktor az almış dedi ben tabi tıpış tıpış mamaya başladım 12 kasimdaki kontrolde 3330 kiloydu. Iyi almış dedi ama şuan ne bilmiyorum 40 in da evime yakın bi hast doktor buldum oraya başlıcaz. Doktor bakkaldan hassas tartıda tartabilirsiniz dedi şaka gibi bu devirde kim tartışını varır bide virüs de verse de kim evine sokar. Eşim de mutfak tartisinin üstüne leğen koyuyor önce tarisini alıyor sonra bebeği öyle tartiyor tabi çok doğru sonuç vermez 26 günlükken 3550 cıktı. Umarım iyidir kafam allak bullak oldu doğum yaltigimdan beri hep bi tahlil doktor gidip gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…