Evet ona gidecektik prof sanırım ama gitmişken aşılarıda yaptıralım diyoruz o da sadece akşamları oluyormuşAkşamları da aydın yüce var bak o da iyi. Zaten çocukta bir problem olmadığı sürece en iyi hastane yakın hastane
Sancısı vardır bizimkide öle meme cok seviyor ama bi anda bagırmaya baslıyor ıkınıyor hatta o gaz cıkmayınca deliriyor cocuk sankiBiri benim kızımı mı tarif etti
Kolik değiller gibi. Benimki de kucaktayken ağlamıyo. Sürekli şarkı söylememi istiyo.
Şu an emiyo. Ortada hiçbir şey yok bir anda ağlamaya başlıyo
Aşıları sağlık ocağınız yapmıyor mu?Evet ona gidecektik prof sanırım ama gitmişken aşılarıda yaptıralım diyoruz o da sadece akşamları oluyormuş
Hemde ne gaz. Çocuğun karnı taş yutmuş gibi.Sancısı vardır bizimkide öle meme cok seviyor ama bi anda bagırmaya baslıyor ıkınıyor hatta o gaz cıkmayınca deliriyor cocuk sanki
Ilk banyidan sonra benim oglumun vucudu da boyle oldu. Doktor normal, deriyi dokup bastan yapacak demisti. Ben zeytinyagi surdum. Zamanla gecti. Kalca usg de 40indan sonra dedi bir doktor. Baska bir doktor da 7. Hafta bitince dedi.Eki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
Ben kullandim ama gobegimi korse kucultmedi. Zaten doktor da karnima destek olsun, rahat hareket edeyim, dikis yeri sabit kalsin diye onermisti ve ilk 3 hafta tak demisti. Bu acilardan gercekten memnun kaldim.Sezaryen sonrası korse kullananlar göbekte toparlanma oldu mu? Memnun musunuz?
Bende tekrar damla vermeyi düşünüyorum farklı Bi damlaHemde ne gaz. Çocuğun karnı taş yutmuş gibi.
İlacını gün içinde vermeyi kesmiştim artık vericem
ben garmastanı hiç silmedim valla emzirirken. gerek olmadığı yazdığı için bende önemsemedim. hiç birşey olmaz merak etmefermante gece emzirirken bebeğimin ağzında hafif mavilik vardı belli ki kremi iyi silememişim. Sorun olur mu acaba ya
Aa sen de mi kullandın? Yaradi mi peki sana? Kac güne geçirdi.ben garmastanı hiç silmedim valla emzirirken. gerek olmadığı yazdığı için bende önemsemedim. hiç birşey olmaz merak etme
Yediklerimiz 33 saat sonra etki ediyor diyorlar Inşallah olmaz Tabi ama yine de erken sevinme derim :)ben dün yürek yemiş gibi kuru fasülye yedim pilavın üzerinde. bir kaç gündür zaten ıkınmalar sancılar vardı dün gece de aynısı oldu. ekstra gaz yapmadı sanki. ama yine de iyice gazını almak lazım fasülyenin
Tammacanm sagol iyi gunlerde kullanBen boyattım bide rengini actırdım amonyaksız kullandım bi zararı yok diyolar ama bilmiyorum
yaradı 1 haftaya toparladım. şimdi sol meme yine acıyor yine sürüyorum mustela ile dönüşümlü. ama gümüş kapak da kapatıyorum.Aa sen de mi kullandın? Yaradi mi peki sana? Kac güne geçirdi.
Bu arada cerrah anne paylaşmış senin doktorun sanırım işine geri dönmüş.
Madecasol almak için eczaneye gittim daha etkili bir ilaç var sırf meme yarası için diye garmastan pomad verdi. Sürüyorum her emzirmeden sonra birakabildigim kadar da açık bırakıyorum. Ama sanki her emzirmede iyileşmesi geri gidiyor gibi geliyor.
62 ile doğuma gittim 51-52 arasında değişiyorum47 kiloyla hamile kalmıştım 4-5 kilo daha var gözüküyor ama nerede anlamadım cok az göbek kaldı cok cok az da basen hamile kalmadan önceki Halime geri döndüm neredeyse inşallah kızımın iştahı bana değil de babaya benzer maşallah adam benim doğum kilolarını kendi üstüne aldı sanki aldıkça alıyor
yapiyin nolmus esim diyi benim icin yapiyosan yapma dedim sn ne alaka bn kendim icin yapiyorm Yani bn ona kendimi guzel gostermek icin yapiyomusum Hıhhhbence olmaz. çooookk boyatan var
Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
O sure boyunca aktif emiyorsa memeyi bosaltiyordur. Keyfi yerindeyse sorun yok bence.Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?