2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biri benim kızımı mı tarif etti
Kolik değiller gibi. Benimki de kucaktayken ağlamıyo. Sürekli şarkı söylememi istiyo.

Şu an emiyo. Ortada hiçbir şey yok bir anda ağlamaya başlıyo
Sancısı vardır bizimkide öle meme cok seviyor ama bi anda bagırmaya baslıyor ıkınıyor hatta o gaz cıkmayınca deliriyor cocuk sanki

Eki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
Ilk banyidan sonra benim oglumun vucudu da boyle oldu. Doktor normal, deriyi dokup bastan yapacak demisti. Ben zeytinyagi surdum. Zamanla gecti. Kalca usg de 40indan sonra dedi bir doktor. Baska bir doktor da 7. Hafta bitince dedi.
Sezaryen sonrası korse kullananlar göbekte toparlanma oldu mu? Memnun musunuz?
Ben kullandim ama gobegimi korse kucultmedi. Zaten doktor da karnima destek olsun, rahat hareket edeyim, dikis yeri sabit kalsin diye onermisti ve ilk 3 hafta tak demisti. Bu acilardan gercekten memnun kaldim.

fermante gece emzirirken bebeğimin ağzında hafif mavilik vardı belli ki kremi iyi silememişim. Sorun olur mu acaba ya

ben dün yürek yemiş gibi kuru fasülye yedim pilavın üzerinde. bir kaç gündür zaten ıkınmalar sancılar vardı dün gece de aynısı oldu. ekstra gaz yapmadı sanki. ama yine de iyice gazını almak lazım fasülyenin

ben garmastanı hiç silmedim valla emzirirken. gerek olmadığı yazdığı için bende önemsemedim. hiç birşey olmaz merak etme
Aa sen de mi kullandın? Yaradi mi peki sana? Kac güne geçirdi.
Bu arada cerrah anne paylaşmış senin doktorun sanırım işine geri dönmüş.

Yediklerimiz 33 saat sonra etki ediyor diyorlar Inşallah olmaz Tabi ama yine de erken sevinme derim :)

Aa sen de mi kullandın? Yaradi mi peki sana? Kac güne geçirdi.
Bu arada cerrah anne paylaşmış senin doktorun sanırım işine geri dönmüş.
yaradı 1 haftaya toparladım. şimdi sol meme yine acıyor yine sürüyorum mustela ile dönüşümlü. ama gümüş kapak da kapatıyorum.
yok cnm o değil benim doktorumhastanenin kendi doktoru değil sadece işlemlerini orda yapıyor.

Valla canim garmastan bende bir ise yaramadi o kadar oara verdigime uzuldum en son doktor madecasol verdi bu dedi dokuyu onarir benim gogsum yarildi ve kan akiyordu resmen cocugumda kanda yutuyordu 1 gunde toparladi ama o gun o gogsumu vermedim dinlendirdim sagdim birtek rahatsiz edince

Kızlar merhaba. Benim oğlumda reflü var. Gazi da. Çok oluyor. Doktor maflor+ gaviscon toz ve nurse gazz damlası verdi. Çok fayda göremiyorum fiskirarak kusuyor. Bu durumda olan var mı ne zaman geçer ne siz ne kullanıyorsunuz gaz için.

Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil

Vala bizim adamalda aldikca aliyor Bnimde degidin gibi azcik gobek ve basen var o kadar insallah aliriz biraz daha

Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil

Doyuyodr bnimki oncedeb en fazla 5 dk cunku sutum cok hizli geliyordu simdi sutum de azaldi bebkte buyudu 10 dk 15 dk falan emiyi yani iyi o kadar ememsi Bide dilinin ustunu temizle pamukcuk olabilir

O sure boyunca aktif emiyorsa memeyi bosaltiyordur. Keyfi yerindeyse sorun yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…