- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bir haftaya kadar kaka yapmamaları normal eğer çişli bez sayısı yeterli ise doyuyordur doymayan bebek birde hep ağlar doymasa bukadar dayanamazdı sizi acillik yapmıştı şimdiye..Kızlar yeni farkettim bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor yazmıştım burayada ben en son 5 gün önce gece yatarken mama verdim ondan sonra mamanın tarihi gecti ve bi daha almadım sadece geceleri cok az veriyordum ama mama yiyince kaka yapıyordu bebeğim. Şimdi yapamaması doyamadığı için mi acaba off hala doktor bulamadım bulsam doktora soracağım ama iyi bir doktor arıyorum ankarada olan varsa yardımcı olabilir mi
Ay ne güzel kızlar yemek yapanlar dışarı çıkanlar uyuyanlar var ya Allahım biz de düzene gireriz inşallah.
Ben eşim sabah işe giderse tuvalete girmek için annemin gelmesini bekliyorum kucak devri yapmadan ne yemek ne tuvalet ne başka şey mümkün
Ben yakınımYakın olsaydık sana da yollardım
Ben anlamıyorum gazını çıkarıyor ıkınıyor ağlıyor iki gündür kaka yapmadı gözler kulak çubuğu denedim diyorum ama sizin bebeklerde kulak çubuğu icine giriyor mu makat darlığı falan mı var acaba
Buyur gel canım sana yapayımikinci çocuğun olduğunda film şeridi gibi bu vakitler gözünün önünden geçecekne kadar çoook zamanım varmış diyeceksin . İki çocukla heryere yetiştiğinde ilkinden farklı olarak mecburiyetten ikinciyi biraz kenara bıraktığını ilk zamanlar ağlayıp sonrasında ağlamadığını farkedeceksin ve keşke ilkinde de yapsaydım bunu diyeceksin .
hepimiz ilk çocuğumuzda senin gibiydik . Ne yemek yiyebiliyor ne tuvalete gidebiliyorduk . Bununda anneden kaynaklandığını çocuk sayısı arttığında anlıyorsuneğer karnı tok , altı temiz ise koy pusete/ beşiğe tuvalete de git , yapacağınıda yap . Gerçekten daha ilk günden anneleri kullanmayı biliyor veletler İlk ağlar bakar anne gelmiyor , bir iki daha yapar sonradan bırakır
Ben yakınım
Kayınvalidem ve kendi annem var ikiside müsait bakmak için.Ben normal istiyorum tabi ama belli olmaz ekstra bir durum olurda sezeryana girmek durumunda kalırım diye sizin tecrübelerinizi merak ettim.Sizi uyuttular mı belden aşağı uyuşturdukları halde.O an heyecan falan mı yaptınız?Yoksa bildiğin uykuya mı daldınız
pilates canım. ben baharda pilatese başlayacağım corona biterseSezaryen anneleri bu ilk başta çıkmayan göbeğim pörtlemeye başladı nasıl gidecek bu göbek yaaaaaa
yok cnm daha birşey olmaz. rahat ol5 e düşünce bitmiş oluyor mu risk? Geri yükselirmiki?
Valla hiç bilmiom ama bazen koltukta uyuyor kusmasın dye kafasını yüksekte tutuyorum altına koyim diye düşündüm sağ sol yatırıyorum normalde düzde yatırıyorum arada ama düz yatarken kullanırım diye düşündüm kullanan varsa yazsa çok iyi olur
yok cnm daha birşey olmaz. rahat ol5 e düşünce bitmiş oluyor mu risk? Geri yükselirmiki?
kafa yastığı var evet. bende kızdan kalan var da benimki sağa sola döndüğü için üstüne çıkıyor çukurunKızlar bebeğin kafa şekli için yastıklar var ufak ufak ortası çukur bunlardan e bebekteki biri emzirme yastığı ortası çukur diğeri kafa şekillendirici diye geçiyor aynı şeymi farklı mı ikisi bileniniz varmı
Ne kadar sürede geçer acaba? Eczaneye gittim garmastan pomad diye bir krem verdi. Sürüyorum şimdi. Kızarık yara, beyazlaşmış. Acaba iyileşecek demek mi oluyor? Bir de ben gümüş kapak kullanıyorum acaba hava almasını engeller mi ki?
@tugba0634 @Kitapkurdu20 @Never_give_up_123
Diş çektirmedemi 2 sat emziremiyormusuz benmde dişim agrıyo cekilmesi lazım idare ediyorum halaDoktorum 2 saat kesinlikle emzireöezsin dediği için ağrıdan duramayacak noktaya gelene kadar erteledim
Sedasyon yapmışlardır canım ondan uyumuşundur ..banada yaptılar doğduktan sonra uyandım dikerlerkenBelden aşağı uyuşturdular ama ben dana gibi uyumuşum
Sezaryende zor olan benim için dikişlerden dolayı yatıp kalkmak oldu. Yan dönmek filan bi süre imkansızlaştı. Acısı azalınca korse taktığımda dana rahat hissettim. Arabada giderken bile hafif kasistte acıyordu. Normalde hissetmryeceğim sarsıntılarda bile canım Acıdı. Resmen gmbeğim lömbür lömbür.
Ya gerçekten kullanıyor mu dersin ben bunun ikileminde çok fazla kalıyorumikinci çocuğun olduğunda film şeridi gibi bu vakitler gözünün önünden geçecekne kadar çoook zamanım varmış diyeceksin . İki çocukla heryere yetiştiğinde ilkinden farklı olarak mecburiyetten ikinciyi biraz kenara bıraktığını ilk zamanlar ağlayıp sonrasında ağlamadığını farkedeceksin ve keşke ilkinde de yapsaydım bunu diyeceksin .
hepimiz ilk çocuğumuzda senin gibiydik . Ne yemek yiyebiliyor ne tuvalete gidebiliyorduk . Bununda anneden kaynaklandığını çocuk sayısı arttığında anlıyorsuneğer karnı tok , altı temiz ise koy pusete/ beşiğe tuvalete de git , yapacağınıda yap . Gerçekten daha ilk günden anneleri kullanmayı biliyor veletler İlk ağlar bakar anne gelmiyor , bir iki daha yapar sonradan bırakır
Ben yakınım
Bizimkide öle birileri olmasa wc ye gidemiyorum sürekli ağlamaklı sürekli gazlı en basından kucaga alıstı bende ağlamaya dayanamıyorum artık kafamda gaipten ağlama sesleri duyuyorum o yüzden bırakmak pek mümkün olmuyor aşırı bagırıyor gercektenYa gerçekten kullanıyor mu dersin ben bunun ikileminde çok fazla kalıyorum
Okuyorum araştırıyorum ilk 3 ay için çok kesin çizgiler yok ben de belki ihtiyacı vardır diye her ağlamada yapışıyorum iyice
Ağlamasına zaten tahammülüm yok bunu aşarsam zaten daha rahat edeceğiz gerçekten zormuş ya ama doğru olan biraz da benden kaynaklı zor
Ya gerçekten kullanıyor mu dersin ben bunun ikileminde çok fazla kalıyorum
Okuyorum araştırıyorum ilk 3 ay için çok kesin çizgiler yok ben de belki ihtiyacı vardır diye her ağlamada yapışıyorum iyice
Ağlamasına zaten tahammülüm yok bunu aşarsam zaten daha rahat edeceğiz gerçekten zormuş ya ama doğru olan biraz da benden kaynaklı zor
Arkadaşlar boza süt yapıtor diyen oldu eşime aldırdım ama biz daha önce hiç boza içmedik. Kokusu biraz kötü. Normal mi yoksa bozuk falan mı
Süt yapalım derken zehirlenmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?