2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bir haftaya kadar kaka yapmamaları normal eğer çişli bez sayısı yeterli ise doyuyordur doymayan bebek birde hep ağlar doymasa bukadar dayanamazdı sizi acillik yapmıştı şimdiye..

ikinci çocuğun olduğunda film şeridi gibi bu vakitler gözünün önünden geçecek ne kadar çoook zamanım varmış diyeceksin . İki çocukla heryere yetiştiğinde ilkinden farklı olarak mecburiyetten ikinciyi biraz kenara bıraktığını ilk zamanlar ağlayıp sonrasında ağlamadığını farkedeceksin ve keşke ilkinde de yapsaydım bunu diyeceksin .
hepimiz ilk çocuğumuzda senin gibiydik . Ne yemek yiyebiliyor ne tuvalete gidebiliyorduk . Bununda anneden kaynaklandığını çocuk sayısı arttığında anlıyorsun eğer karnı tok , altı temiz ise koy pusete/ beşiğe tuvalete de git , yapacağınıda yap . Gerçekten daha ilk günden anneleri kullanmayı biliyor veletler İlk ağlar bakar anne gelmiyor , bir iki daha yapar sonradan bırakır
Yakın olsaydık sana da yollardım
Ben yakınım

Biz popişine zeytinyağı sürmüştük. Yaptı. Ama onun sayesinde mi bilemiyorum. Ama burdaki arkadaşlarda demişti üç dört gün yapmayabilir diye.

Buyur gel canım sana yapayım

Belden aşağı uyuşturdular ama ben dana gibi uyumuşum

Sezaryende zor olan benim için dikişlerden dolayı yatıp kalkmak oldu. Yan dönmek filan bi süre imkansızlaştı. Acısı azalınca korse taktığımda dana rahat hissettim. Arabada giderken bile hafif kasistte acıyordu. Normalde hissetmryeceğim sarsıntılarda bile canım Acıdı. Resmen gmbeğim lömbür lömbür.

Bana da yazsınlar ya. Arads kaçırmıyım

5 e düşünce bitmiş oluyor mu risk? Geri yükselirmiki?
yok cnm daha birşey olmaz. rahat ol
kafa yastığı var evet. bende kızdan kalan var da benimki sağa sola döndüğü için üstüne çıkıyor çukurun

Gümüş kapağı doğum yaptığım hastanedeki emzirme tavsiye etmemişti hava almıyor, nemli bırakıyor daha kötü diye. Ama netten baktığıma göre çoğu kişide beğenmiş.
Madecasol kaç günde iyi eder, yarasına göre değişir sanırım. Benim yaramda kırmızı et görünüyordu artık. Dört beş günde Bana iyileşti. Onu sürdüğünde temizlemen gerekiyor bebeği rmzirmeden önce, ona dikkat et kullanırsan

Sedasyon yapmışlardır canım ondan uyumuşundur ..banada yaptılar doğduktan sonra uyandım dikerlerken

Ya gerçekten kullanıyor mu dersin ben bunun ikileminde çok fazla kalıyorum
Okuyorum araştırıyorum ilk 3 ay için çok kesin çizgiler yok ben de belki ihtiyacı vardır diye her ağlamada yapışıyorum iyice
Ağlamasına zaten tahammülüm yok bunu aşarsam zaten daha rahat edeceğiz gerçekten zormuş ya ama doğru olan biraz da benden kaynaklı zor

Bizimkide öle birileri olmasa wc ye gidemiyorum sürekli ağlamaklı sürekli gazlı en basından kucaga alıstı bende ağlamaya dayanamıyorum artık kafamda gaipten ağlama sesleri duyuyorum o yüzden bırakmak pek mümkün olmuyor aşırı bagırıyor gercekten

gerçekten kullanıyorlar içgüdüsel mi genetik kodlarına mı işlenmiş bilemiyorum karnı tok altı temiz biliyorsan mavi ekrana bağlayacaksın insanın yapmak isteyip yapamadığı şeyler olduğunda da gerginliği artıyor . Bu defa bebeğe de geçiyor huzursuzluk , kısır döngü hadi uyusun hadi uyusun dediğinde de uyumaz zaten hep öyle olur Deneyebilirsin ağladığında stres yapmadan teskin edici bir ses tonuyla “oğlum/ kızım geliyorum , şimdi bitti işim seni kucağıma alacağım .. “ böyle konuş ,ağlamasını duyma bir/iki düzene girer. Bir adım atmadan ondan düzen bekleme evet onunda düzene katkısı olacak ama sınırları sen çizmeye çalış . Diyorum ya gerçekten aynılarını yaşadım/ yaşadık .
Eşimin iş yeri 500 mt idi. Sabah eşim işe giderken uyanırdı bir dk bırakamazdım kucağımdan öğle arası bazen gelir bazen gelemez, gelemediğinde akşama kadar tuvalete gidemiyordum

Üçüncü çocuk bu yüzden tatlı geliyor anneliği tam yaşıyorsun. Biliyorsun bu dönem geçeçi ( daha önce yaşadın ) . Ağladığında bırakıyorsun ( ikincide tecrübe ettin) bırakabildğin için işlerini yapıyorsun az veya çok , düzenin bozulmadığı için stres seviyen az oluyor ve bebeğe yansımıyor dolayısıyla bebekte seni çok germemiş oluyor o yüzden bebiş daha tatlı geliyor

Arkadaşlar boza süt yapıtor diyen oldu eşime aldırdım ama biz daha önce hiç boza içmedik. Kokusu biraz kötü. Normal mi yoksa bozuk falan mı
Süt yapalım derken zehirlenmeyeyim

Boza bende almak istiyorum ama her bozaya da güvenmiyorum. Geçen vefa bozacısının fabrikasını aradım. Evet fabrikasını dedim ben gelip alamıyorum sizin satışınız var mı, carrefourlarda ve bazı kuruyemişçi aktarlarda vs var dedi. Bende baktım bikaç yere bi yere buldum vefa bozacısı diye. Sonra kontrol etmeden almıyım dedim. Birde baktım geçen vefa bozası ile alaksı yok. Resmen sahtekarlık. Alırken dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…