• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ilk haftalarda seviyorum diye cok yemistim ama fazladan bi artis yapmadi bende. Yine de enerji ve kalsiyum destegi icin cok iyi oluyor.

Evet dogru diyorsun. Bizim doktor da kefir ic dedi. O da ayni mantik sanirim. Ama onu ye bunu ic midem almiyor artik. Malt tabletini deneyecegim.

Dumani cikana kadar isitip sonra sogutup kullanabilirsin. Boylece asiti gidiyor. Market urunleri de zehirli degil, cok takilmamak lazim bence 😊

Bebegin kac gunluk? Bizim doktor 1 aydan sonra gece 5 saate kadar uyuyabilir dedi. Hatta 6. Haftadan sonra 6-7 saat uyuyabilir dedi. Ac kaldi diye endiselenme.
22 günlük daha küçük 3 saati geçirmemeye çalışıyorum ama oldu işte.

Eki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
:nazar: maaşallah oğluşa.kalça ultrasonunu 40 günlükken çektirdim.
Benimkinin kafasındada vardı aynı seninki gibi kaş bölgesindede.ben kafasınada sürdüğüm için 4 yemek kaşığı zeytinyağına yarım çay kaşığı karbonat koyup sürdüm yarım saat bekletip tarayıp yıkadım sonra tekrar taradım.kaş bölgesindekileri tarayamadım haliyle onları elimle ovaladım çıktılar.sen sırf kaşlarına yapacaksan 1 yemek kaşığı zeytinyağına çay kaşığının ucuyla koy karbonatı.benimkinin kaş bölgesi geçti saçlarında biraz kaldı 1 kez daha yapıcam.

Eki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
bizim de kaş bölgemiz böyle. konakndeğil de derileri yenileniyor.bende öustelanın kremini sürüyorum. banyo sonrası da mustelanın yağını.

Eki Görüntüle 2725096

Benim bebegimin iki kasinda ve kas ortasinda vardi.Bugun bepanthol pisik kremi surdum.amac yumusatmak. on dk sonra yumusak bebek sac fircasiyla yarim saat kadar yavas yavas bastirmadan saga sola asagiya yukariya dogru taradim. Firca zaten yumusak. Baya da vardi. Sari sari kabuk gibi olmuslardi. Cok hafif davrandim kizarmadi bile. En son islak mendili yikadim hafif siktim.sildim. Suan hic yok keske daha once yapsaymisim.
Sonunda uyuyakaldi.hosuna bile gitti :)

Sezaryen anneleri bu ilk başta çıkmayan göbeğim pörtlemeye başladı nasıl gidecek bu göbek yaaaaaa 😭😭

Kızlar bebeğin kafa şekli için yastıklar var ufak ufak ortası çukur bunlardan e bebekteki biri emzirme yastığı ortası çukur diğeri kafa şekillendirici diye geçiyor aynı şeymi farklı mı ikisi bileniniz varmı

Biz hiç özel başvuru yapmadık. Iş yerinden evrak verdiler doldurduk verdik. Sanırım onlar başvurdu

Kızlar bebeğin kafa şekli için yastıklar var ufak ufak ortası çukur bunlardan e bebekteki biri emzirme yastığı ortası çukur diğeri kafa şekillendirici diye geçiyor aynı şeymi farklı mı ikisi bileniniz varmı

Ys onlar iyi mi ki. Bende alıcaktım. Sanki onlar iyi değil değiştirerek yatır daha iyi demişlerdi.

Ben adama uyuz oluyodum resmen yaa duzelir insallah seninki de

Kiyicaksin valla ben bazen gece gazini almak icin uyandiriyorum cok rahata alistirmamak lazim

Esimde ayni sekilde gozukuyor sizin kurum mu basvurdu odeme icin
Biz hiç özel başvuru yapmadık. Iş yerinden evrak verdiler doldurduk verdik. Sanırım onlar başvurdu

Ys onlar iyi mi ki. Bende alıcaktım. Sanki onlar iyi değil değiştirerek yatır daha iyi demişlerdi.
Valla hiç bilmiom ama bazen koltukta uyuyor kusmasın dye kafasını yüksekte tutuyorum altına koyim diye düşündüm sağ sol yatırıyorum normalde düzde yatırıyorum arada ama düz yatarken kullanırım diye düşündüm kullanan varsa yazsa çok iyi olur 🙄

Kızlar yeni farkettim bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor yazmıştım burayada ben en son 5 gün önce gece yatarken mama verdim ondan sonra mamanın tarihi gecti ve bi daha almadım sadece geceleri cok az veriyordum ama mama yiyince kaka yapıyordu bebeğim. Şimdi yapamaması doyamadığı için mi acaba off hala doktor bulamadım bulsam doktora soracağım ama iyi bir doktor arıyorum ankarada olan varsa yardımcı olabilir mi 😔

Kızlar yeni farkettim bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor yazmıştım burayada ben en son 5 gün önce gece yatarken mama verdim ondan sonra mamanın tarihi gecti ve bi daha almadım sadece geceleri cok az veriyordum ama mama yiyince kaka yapıyordu bebeğim. Şimdi yapamaması doyamadığı için mi acaba off hala doktor bulamadım bulsam doktora soracağım ama iyi bir doktor arıyorum ankarada olan varsa yardımcı olabilir mi 😔
Mamasına zeytin yağı kat canım bizim ki bi ara 4gün yapmamıştı doktor poposunu zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarın dedi öyle yaptı şimdi 2-3günde bir yapıyor bazen her gün değişiyor hergün zeytinyağı koyuyoz

Back