- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
Isıtıp soğutmak gerekiyor sanırımOnun asistini kendin alıp deneyebilirsin aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isıtıp soğutmak gerekiyor sanırımOnun asistini kendin alıp deneyebilirsin aslında
Benim de bi ara öyleydi sonra düzeldiBenim iki göğüs ucum da acayip bir sekil aldı ikisi de birbirine benzemiyor![]()
22 günlük daha küçük 3 saati geçirmemeye çalışıyorum ama oldu işte.Ilk haftalarda seviyorum diye cok yemistim ama fazladan bi artis yapmadi bende. Yine de enerji ve kalsiyum destegi icin cok iyi oluyor.
Evet dogru diyorsun. Bizim doktor da kefir ic dedi. O da ayni mantik sanirim. Ama onu ye bunu ic midem almiyor artik. Malt tabletini deneyecegim.
Dumani cikana kadar isitip sonra sogutup kullanabilirsin. Boylece asiti gidiyor. Market urunleri de zehirli degil, cok takilmamak lazim bence
Bebegin kac gunluk? Bizim doktor 1 aydan sonra gece 5 saate kadar uyuyabilir dedi. Hatta 6. Haftadan sonra 6-7 saat uyuyabilir dedi. Ac kaldi diye endiselenme.
Eki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
bizim de kaş bölgemiz böyle. konakndeğil de derileri yenileniyor.bende öustelanın kremini sürüyorum. banyo sonrası da mustelanın yağını.Eki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
bence hiç sıkıntı değil uyu artık sarılık riski de bitti. ben hiç alarm kurmadım risk geçtikten sonra. kendisi uyanıyor zaten.22 günlük daha küçük 3 saati geçirmemeye çalışıyorum ama oldu işte.
ne bakıyorsun canım sweat falan mı pijamamıKızlar selam bildiğiniz güvendiğiniz anne bebek kombinleri olan bi sayfa var mı arıyorum kaç gündür bulamadım
Eki Görüntüle 2725096
5 e düşünce bitmiş oluyor mu risk? Geri yükselirmiki?bence hiç sıkıntı değil uyu artık sarılık riski de bitti. ben hiç alarm kurmadım risk geçtikten sonra. kendisi uyanıyor zaten.
Kızlar bebeğin kafa şekli için yastıklar var ufak ufak ortası çukur bunlardan e bebekteki biri emzirme yastığı ortası çukur diğeri kafa şekillendirici diye geçiyor aynı şeymi farklı mı ikisi bileniniz varmı
Biz hiç özel başvuru yapmadık. Iş yerinden evrak verdiler doldurduk verdik. Sanırım onlar başvurduBen adama uyuz oluyodum resmen yaa duzelir insallah seninki de
Kiyicaksin valla ben bazen gece gazini almak icin uyandiriyorum cok rahata alistirmamak lazim
Esimde ayni sekilde gozukuyor sizin kurum mu basvurdu odeme icin
Emzirmeden sonra spor ve diyet ileSezaryen anneleri bu ilk başta çıkmayan göbeğim pörtlemeye başladı nasıl gidecek bu göbek yaaaaaa![]()
Valla hiç bilmiom ama bazen koltukta uyuyor kusmasın dye kafasını yüksekte tutuyorum altına koyim diye düşündüm sağ sol yatırıyorum normalde düzde yatırıyorum arada ama düz yatarken kullanırım diye düşündüm kullanan varsa yazsa çok iyi olurYs onlar iyi mi ki. Bende alıcaktım. Sanki onlar iyi değil değiştirerek yatır daha iyi demişlerdi.
Offf offff işimiz var deseneEmzirmeden sonra spor ve diyet ile![]()
Ne doktoruDoktorunuz kim acaba
Mamasına zeytin yağı kat canım bizim ki bi ara 4gün yapmamıştı doktor poposunu zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarın dedi öyle yaptı şimdi 2-3günde bir yapıyor bazen her gün değişiyor hergün zeytinyağı koyuyozKızlar yeni farkettim bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor yazmıştım burayada ben en son 5 gün önce gece yatarken mama verdim ondan sonra mamanın tarihi gecti ve bi daha almadım sadece geceleri cok az veriyordum ama mama yiyince kaka yapıyordu bebeğim. Şimdi yapamaması doyamadığı için mi acaba off hala doktor bulamadım bulsam doktora soracağım ama iyi bir doktor arıyorum ankarada olan varsa yardımcı olabilir mi![]()