• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gümüş kapağı doğum yaptığım hastanedeki emzirme tavsiye etmemişti hava almıyor, nemli bırakıyor daha kötü diye. Ama netten baktığıma göre çoğu kişide beğenmiş.
Madecasol kaç günde iyi eder, yarasına göre değişir sanırım. Benim yaramda kırmızı et görünüyordu artık. Dört beş günde Bana iyileşti. Onu sürdüğünde temizlemen gerekiyor bebeği rmzirmeden önce, ona dikkat et kullanırsan 😘
Madecasol almak için eczaneye gittim daha etkili bir ilaç var sırf meme yarası için diye garmastan pomad verdi. Sürüyorum her emzirmeden sonra birakabildigim kadar da açık bırakıyorum. Ama sanki her emzirmede iyileşmesi geri gidiyor gibi geliyor. 🙄

R rnp06 canim merhaba Bnim ablamda hamileyken virus oldu simdi dogum yapti bebegini kuveze aldirlar kaninda enfeskiyon cikti cok hzili nefes alip veriyormua bnimde alima sen geldin ne tur bi yol izlednz Bana ozelden yazaemisn lutfen cok acil 😭😑😑

Evet başta böyle bi iştah yoktu neden sonradan geldi bu ara tatlı çekiyor canım sürekli daha vermem gereken kilolar vardı 😣 evde eliptik var doktora gidince sorup yavaştan başlamam lazım
Evet özellikle tatlı yeme isteği artıyor, bir an önce önlem almak gerek yoksa işimiz fena

Madecasol almak için eczaneye gittim daha etkili bir ilaç var sırf meme yarası için diye garmastan pomad verdi. Sürüyorum her emzirmeden sonra birakabildigim kadar da açık bırakıyorum. Ama sanki her emzirmede iyileşmesi geri gidiyor gibi geliyor. 🙄
[/QUOTE. Bence bir an önce madacassol al arkadaşım, ben ilk çocuğumda çok fena olmuştum denemediğim kalmamıştı tek madacassol iyi gelmişti o geçirmişti yaralarımı

Bana niye onu vermediler okadar çarpıntım oldu ölecem sandım😭
Bende bir görsen kusmaktan içim dışıma çıktı perişan oldum dayanamadım uyutmuş doktorum daha fazla dayanamayınca ben... güzel oldu ama dinlendim azcık..çünkü dayanamazdım o şekilde sonuna kadar eminim çok kötü Yaptı beni bu sefer kombine olduğum içinmiydi neden bilmiyorum ama ilk doğumumda böyle olmamıştım

Kızlar yeni farkettim bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor yazmıştım burayada ben en son 5 gün önce gece yatarken mama verdim ondan sonra mamanın tarihi gecti ve bi daha almadım sadece geceleri cok az veriyordum ama mama yiyince kaka yapıyordu bebeğim. Şimdi yapamaması doyamadığı için mi acaba off hala doktor bulamadım bulsam doktora soracağım ama iyi bir doktor arıyorum ankarada olan varsa yardımcı olabilir mi 😔
Kaka nın doymasıyla alakası yok gunde 10 da normal diyolar haftada 1 de çiş sayısı onemli doymasında birde benimki 2 aya girmek uzere doktor azalacak dedi kaka sayısı gunlerce yapmayabilir garipseme dedi

Bir haftaya kadar kaka yapmamaları normal eğer çişli bez sayısı yeterli ise doyuyordur doymayan bebek birde hep ağlar doymasa bukadar dayanamazdı sizi acillik yapmıştı şimdiye..
Çok ağladı durmadı bugün 40ımız vardı annem zeytinyagiyla uyardı ben becerememişim 🙄 yaptı bikaç saat rahatladı sonra baştan devam 🤣 ne gazları bitiyo ne kakaları 🤦🏼‍♀️

Kaka nın doymasıyla alakası yok gunde 10 da normal diyolar haftada 1 de çiş sayısı onemli doymasında birde benimki 2 aya girmek uzere doktor azalacak dedi kaka sayısı gunlerce yapmayabilir garipseme dedi
Çişli bezi oluyor hatta üzerime işiyor genelde 🤣 ama mama yiyince kaka yapıp anne sütünde neden yapmıyor anlamadım

Çok ağladı durmadı bugün 40ımız vardı annem zeytinyagiyla uyardı ben becerememişim 🙄 yaptı bikaç saat rahatladı sonra baştan devam 🤣 ne gazları bitiyo ne kakaları 🤦🏼‍♀️
Bizim gaz sorununa aci elma yagi ile masaj cok iyi geldi.youtube ta gaz masajlari var onlari uyguluyoruz cok rahatlatiyor.Deneyin isterseniz

Bizim gaz sorununa aci elma yagi ile masaj cok iyi geldi.youtube ta gaz masajlari var onlari uyguluyoruz cok rahatlatiyor.Deneyin isterseniz
Evet bende yapıyorum biraz zeytinyagi bi iki damla aci elma yagiyla denedim masajları gazına yardımcı oluyor

Garmastan bende de etki etmedi hiç doğal içerikli olduğu için genelde tavsiye ediliyor ama bana faydası olmadı 😓 tahinin üzerindeki yağ ve evicap e vitamini kapsülünün içindeki yağ iyi geldi bana her vücutta herşey farklı işliyor canım ben bunların iyi geldiğini bulana kadar onlarca şey denedim 😔

Back