- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Dokunamam ben suannnnnn canim.cok narimnnn vallaa nasil yapacam benSabah kalkinca kotu oluyor sanki kopacaklar gibi oluyo ama gun icinde azaliyor yalniz bugun fark ettim ucuna dokundugumda sanki aci biber surmusler gibi bi aci var
Insalllaaah guzel haberler ile gel canisi dualarim seninleinşallah canımmm, bekleyim bakalım bi kaç güne gelen giden olmazsa kan vermeye çıkarımmm
Güzel olmuş işte Bizde açarız watsaap Grubu bazen siteye giremiyoruzBende kkdan bir arkadaş edindim iyikide arkadaşım. Sırdaş olduk resmen. Yıllar önce hamile kalmak için çabalıyorduk dertleşiyorduk çok şükür şimdi onun minnak bebişi var bende hamileyimWhatsApp ta konuşuyoruz ama mesafe dolayısıyla görüşmedik hiç.
Canim ben biraz gaddarim sanirim kendimi oyle hissetimDokunamam ben suannnnnn canim.cok narimnnn vallaa nasil yapacam ben
Ben çit kirildimCanim ben biraz gaddarim sanirim kendimi oyle hissetim
Ben hcgyi değil de idrar testinde kopkoyu çift çizgiyi görmeyi arzu ediyordum hep çok şükür gördümDoktora gidince kontrolden sonra diycem benim hgc bakin o yuksek degeri gormek istiyorum 3 sene sonra bu benim hakkim
Ayy vallahi cok iyi akil ettin cnm hakkaten bir grup kursak super olurduGüzel olmuş işte Bizde açarız watsaap Grubu bazen siteye giremiyoruz
Burda mesaj grubu acsak yaaaa nadil açılıyor bilen varmiGüzel olmuş işte Bizde açarız watsaap Grubu bazen siteye giremiyoruz
Cok canim yanmaz kolay kolay canim ben kizimi 12 saate dogurdum suni sanciyla sen dusun artikBen çit kirildim
Alllaah yardimcimiz olsun valla yaaaCok canim yanmaz kolay kolay canim ben kizimi 12 saate dogurdum suni sanciyla sen dusun artik
İnşallah canım hepimiz güzel sağlıklı hamilelik yaşarız sağ salim doğururuzGüzel olmuş işte Bizde açarız watsaap Grubu bazen siteye giremiyoruz
Aynen biri açsın bende açarım herkes özeleden msj atabilir numarasıniAyy vallahi cok iyi akil ettin cnm hakkaten bir grup kursak super olurdu
Neler gordum neler anlatamam sana bu 12 saate ama bu sefer erken gitmeyi dusunmuyorum dayanabilecegim yere kadar sancimi evde cekmek istiyorumAlllaah yardimcimiz olsun valla yaaa❤ bi avazda doğuralım
İnşaallah cnm Rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımız kucağımiza almayı nasip etsinİnşallah canım hepimiz güzel sağlıklı hamilelik yaşarız sağ salim doğururuz
Yaaa ben normalde cok whtsap kullanan biri değilim instagram kullaniyorum surekli irdan eklessek.ordan baksakAynen biri açsın bende açarım herkes özeleden msj atabilir numarasıni
Canim cokmu hareket ettin biraz yat dinlen gecer endiselenme rahim hizla buyudugu icin oluyor benimde ara ara oluyorÇok sancım.var bu gün ya kaşıklarimda