Valla daha uyuyordum baktım kapı çalıyor binadan biri bazlama yapmış herkese birer tane dağıtıyor Allah ondan razı olsunOfff sorma yaaaa millet 2 gun acliktan olcekmisti abi 2 gun makarna ye yabi ne bu neee ya saka gbiyiz
Hayırlı olsun Allah sağ saglim kucağına da almayı nasip etsin insallahhhhSelam kizlar bende qaliba aralik annesi olucam
Yaş 25dogim 10.12.2020.kilom52.birinci bebeğim olucak.brnbrr
Kizlar whats app değilde Telegram diye bir uygulama var aynı whats app gibi ama kimse kimsenin numarasını göremiyor öyle birsey daha mantıklı bence
TesekkurlerNeguzel hoşgeldin aramıza canim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤
InşaAllahHoşgeldin insalllah olacaz bakalim canisi bende umarim olacam
Tesekkur ederimHayırlı olsun Allah sağ saglim kucağına da almayı nasip etsin insallahhhh
Ben de henüz kalp atışı duymadığım için gebelik takvimi bile eklemedim. Daha önce kaybı olanlar temkinli yaklaşıyor haklı olarak
Oda olabilir aynen amca beraber olmak numara paylaşmak istemeyen olabilirBenimde aklıma direk telegram gelmişti insta-whatsapp muhabbetinş okuyunca.
İki gün kimse çıkmasın hava güzel ayağınada biraz anı oldu Hersek akşam sokak taydi daha çok bulaştıGünaydınlar sevgili hamişler
Öncelikle şu WhatsApp konusunda yorumumu yapıyım. Pek fazla kullanmıyorum WhatsAppı. En çok burayı kullanıyorum o yüzden grup kurarsanız katılmaya bilirim.
Şu sokağa çıkma yasağınız niye çıktı kızlar ben fransız kaldım olaya. Bizde izin mesajıyla çıkabiliniyor ama sizde niye öyle oldu ki?