2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Offf sorma yaaaa millet 2 gun acliktan olcekmisti abi 2 gun makarna ye yabi ne bu neee ya saka gbiyiz
Valla daha uyuyordum baktım kapı çalıyor binadan biri bazlama yapmış herkese birer tane dağıtıyor Allah ondan razı olsun zaten benim eşim markette çalışıyor yasak çıkınca marketlerin gidip orda kalan ekmekleri alıp getirdiler herkes Bi panik oldu 2 gün için zaten fırınlar açık o kadar kişi birbirine girdi hastalık dün yayılmıştır

Kizlar whats app değilde Telegram diye bir uygulama var aynı whats app gibi ama kimse kimsenin numarasını göremiyor öyle birsey daha mantıklı bence

brnbrr canım listeye beni de ekler misin..yas 33, tahmini doğum 7 aralık, ilk bebek, kilo 63. Aslında kalp atışı duymadan, daha önce yaşadıklarımdan dolayı çok korkuyorum ama hayırlısı inşaallah, çok teşekkürler

Günaydın herkese naptıniz WhatsApp açan oldu mu ben dün gece biraz rahatsızdim bu gün iyim oglanda hiç durmadin ağladı durdu kalk yat yap dur

Günaydınlar sevgili hamişler
Öncelikle şu WhatsApp konusunda yorumumu yapıyım. Pek fazla kullanmıyorum WhatsAppı. En çok burayı kullanıyorum o yüzden grup kurarsanız katılmaya bilirim.
Şu sokağa çıkma yasağınız niye çıktı kızlar ben fransız kaldım olaya. Bizde izin mesajıyla çıkabiliniyor ama sizde niye öyle oldu ki?

İki gün kimse çıkmasın hava güzel ayağınada biraz anı oldu Hersek akşam sokak taydi daha çok bulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…