2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaaa amminnn aminnn aminnn canim

Benim kasık ağrım başladı yine. Normal dediler ama benim acı eşiğim çok düşük ve tedirgin oluyorum. Doktor da jel verince. Uyuyayım bari biraz kafamdan uzaklaşsın

Aminn

Benim kasık ağrım başladı yine. Normal dediler ama benim acı eşiğim çok düşük ve tedirgin oluyorum. Doktor da jel verince. Uyuyayım bari biraz kafamdan uzaklaşsın

Yatınca da mı oluyor canım? Benim yatınca hiç kasık ağrım olmuyor. Ayaktayken ya da otururken oluyor yatınca geçiyor. Benim de senin aksine acı eşiyim çok yüksek. Yatınca bel ağrım oluyor onu da çözdüm sırtüstü yatınca oluyormuş yan yatınca o da geçiyor.

Benim belli bir rutini de yok bugün sağ kasıkta mesela. Dün heryerimde vardı bütün gün. Bugün 1 saattir var. Aile hekimimin ebesine sordum çok normal dedi. Hatta bende çol olmuşru dedi. Ama doktor normal değil dedi dün bana. Ben de stres yaptım galiba

Bu bazı doktorlar niye böyle ya sıkıntıya sokuyorlar insanı.normal değil de ne? Benim doktorum ağrın ola bilir mide bulanması kusman ola bilir. Bu dönemlerde rahimde bissürü olaylar oluyor rahmin geriliyor bi fitil yazdı ağrın olursa kullan rahmi gevşetecek ağrın azalcak diye. Ama kutuyu açmadım bile. Çok şükür kullanacak ağrım olmadı. Doktorum lekelenme görmeden şiddetli ağrın olmadan evham yapma hiçbişeye dedi lekelenmen bile olsa korkmadan beni ara dedi. Ağrımızın olması gayet normal yani canım. İş falan yapıyormusun evde? Benim belki çoğunlukla yattığım için ağrım çok olmuyordur

Nisan anneleri topigine bende goz attimda cok heyecanlandim hele son kalan gunleri gorunce herkez birbirini tebrik edince falan dedim acaba bizde boyle olacakmiyiz

Bak biraz rahatlattın beni. Yok evdeyim hiçbişey yapmadım eşime yaptırdım hep. Benim doktor biraz pinpirikli galiba. Ben stres yapmayayım akışına bırakayım. Saol canım rahatladım biraz

Nisan anneleri topigine bende goz attimda cok heyecanlandim hele son kalan gunleri gorunce herkez birbirini tebrik edince falan dedim acaba bizde boyle olacakmiyiz
Ben ilk gebeligimde de kadınlar kulübü deydim orda Ekim kasim gurubumuz vardı hata WhatsApp kurduk. 4 senedir beraberiz buluştuk 5 kez falan güzel dostluklar oldu

Hepimizde ara ara agrilar oluyor normal benim doktorum da kanaman olursa dayanamicak agrin olursa hic bekleme hemen gel dedi. Normal daha 8 ay boyunca agri cekecegiz kimi zaman ufak tefek kanamalarimiz olacak hazirlikli olmaliyiz hepsine

Bizde umarim sag salim o gunlere kavusuruz cok heyecanli yaa okuyunca sanki bebim son zamanlarim gibi geliyor daha bi heyecanlaniyorum

Bitti sayilir bugun 6 dogum birden oldu ya bebisleriniñ fotolarini falan attilar. Masallah bizde bole olalim hic kaybimiz olmasin hepimiz birbirimizi tebrik edelim destek olalim

Listeye bi goz atayim benimle ayni gun olan yada birgun once birgun sonra kim var tahmini dogumda merak ettim simdi

Ben hala hamile olduguma inanamiyorum cok tuhaf bir duygu elim hep karnimda uyurken bile heralde 10 lerede dogursan ayni heyecan hep kaliyor kizimdada boyle cok heyecanliydim o gunleri bizde bir an once gorelim xaman cabuk gecsin virus bitsin hepimiz bi avazda firtt diye firtlatalim

kızlar merhaba, öncelikle hepiniz bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Allah'ım doğum kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. hepiniz hamile olduğunuz için sizlere sormak istedim. dün ya da bugün regl olmam gerekiyordu olmadım, sabah 3 farklı test aldım erken gebelik testi de vardı içlerinde,3ü de negatif çıktı maalesef. ama 3 4 gündür karnımın alt kısmında rahim bölgemde sızlama gibi ağrı var,sağ yumurtalığımda da hani yumurta çatlarken bi ağrı hissederiz ya yumurtalıkta,işte öyle bi ağrı geliyor sağ tarafa arada. aranızda regl günü gebelik testi negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı. adetim düzenlidir 28 güne bi olurum. stres yapıyorum diye mi geçikti acaba. geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu ay o mu adetimi geciktirdi bilmiyorum.

İnşallah benden çok farkında değilim miğdem bulanmasa arada ama heyecanlanıyor insan yeni bir can gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…