- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Yaaaa amminnn aminnn aminnn canimNisan anneleri topigini takip ediyorum 3 4 gundur ne guzel heycanlar kimi normal kimi sezeryan anlatiyolar herkes merak ediyor bozde bole olabilecekmiyiz 9 ay sonra bebislerimize kavustugumuzda mutlu ve yorgun mu olacagiz. Ins bu topikte olan herkesin bebisleri saglikla gelir bizlerde bu mutluluga sahit oluruz♥♥
AminnNisan anneleri topigini takip ediyorum 3 4 gundur ne guzel heycanlar kimi normal kimi sezeryan anlatiyolar herkes merak ediyor bozde bole olabilecekmiyiz 9 ay sonra bebislerimize kavustugumuzda mutlu ve yorgun mu olacagiz. Ins bu topikte olan herkesin bebisleri saglikla gelir bizlerde bu mutluluga sahit oluruz♥♥
Benim kasık ağrım başladı yine. Normal dediler ama benim acı eşiğim çok düşük ve tedirgin oluyorum. Doktor da jel verince. Uyuyayım bari biraz kafamdan uzaklaşsın
Benim belli bir rutini de yok bugün sağ kasıkta mesela. Dün heryerimde vardı bütün gün. Bugün 1 saattir var. Aile hekimimin ebesine sordum çok normal dedi. Hatta bende çol olmuşru dedi. Ama doktor normal değil dedi dün bana. Ben de stres yaptım galibaYatınca da mı oluyor canım? Benim yatınca hiç kasık ağrım olmuyor. Ayaktayken ya da otururken oluyor yatınca geçiyor. Benim de senin aksine acı eşiyim çok yüksek. Yatınca bel ağrım oluyor onu da çözdüm sırtüstü yatınca oluyormuş yan yatınca o da geçiyor.
Bu bazı doktorlar niye böyle ya sıkıntıya sokuyorlar insanı.normal değil de ne? Benim doktorum ağrın ola bilir mide bulanması kusman ola bilir. Bu dönemlerde rahimde bissürü olaylar oluyor rahmin geriliyor bi fitil yazdı ağrın olursa kullan rahmi gevşetecek ağrın azalcak diye. Ama kutuyu açmadım bile. Çok şükür kullanacak ağrım olmadı. Doktorum lekelenme görmeden şiddetli ağrın olmadan evham yapma hiçbişeye dedi lekelenmen bile olsa korkmadan beni ara dedi. Ağrımızın olması gayet normal yani canım. İş falan yapıyormusun evde? Benim belki çoğunlukla yattığım için ağrım çok olmuyordurBenim belli bir rutini de yok bugün sağ kasıkta mesela. Dün heryerimde vardı bütün gün. Bugün 1 saattir var. Aile hekimimin ebesine sordum çok normal dedi. Hatta bende çol olmuşru dedi. Ama doktor normal değil dedi dün bana. Ben de stres yaptım galiba
Bak biraz rahatlattın beni. Yok evdeyim hiçbişey yapmadım eşime yaptırdım hep. Benim doktor biraz pinpirikli galiba. Ben stres yapmayayım akışına bırakayım. Saol canım rahatladım birazBu bazı doktorlar niye böyle ya sıkıntıya sokuyorlar insanı.normal değil de ne? Benim doktorum ağrın ola bilir mide bulanması kusman ola bilir. Bu dönemlerde rahimde bissürü olaylar oluyor rahmin geriliyor bi fitil yazdı ağrın olursa kullan rahmi gevşetecek ağrın azalcak diye. Ama kutuyu açmadım bile. Çok şükür kullanacak ağrım olmadı. Doktorum lekelenme görmeden şiddetli ağrın olmadan evham yapma hiçbişeye dedi lekelenmen bile olsa korkmadan beni ara dedi. Ağrımızın olması gayet normal yani canım. İş falan yapıyormusun evde? Benim belki çoğunlukla yattığım için ağrım çok olmuyordur
Okudum ben de şimdi çok güzelNisan anneleri topigine bende goz attimda cok heyecanlandim hele son kalan gunleri gorunce herkez birbirini tebrik edince falan dedim acaba bizde boyle olacakmiyiz
Ben ilk gebeligimde de kadınlar kulübü deydim orda Ekim kasim gurubumuz vardı hata WhatsApp kurduk. 4 senedir beraberiz buluştuk 5 kez falan güzel dostluklar olduNisan anneleri topigine bende goz attimda cok heyecanlandim hele son kalan gunleri gorunce herkez birbirini tebrik edince falan dedim acaba bizde boyle olacakmiyiz
Hepimizde ara ara agrilar oluyor normal benim doktorum da kanaman olursa dayanamicak agrin olursa hic bekleme hemen gel dedi. Normal daha 8 ay boyunca agri cekecegiz kimi zaman ufak tefek kanamalarimiz olacak hazirlikli olmaliyiz hepsineBu bazı doktorlar niye böyle ya sıkıntıya sokuyorlar insanı.normal değil de ne? Benim doktorum ağrın ola bilir mide bulanması kusman ola bilir. Bu dönemlerde rahimde bissürü olaylar oluyor rahmin geriliyor bi fitil yazdı ağrın olursa kullan rahmi gevşetecek ağrın azalcak diye. Ama kutuyu açmadım bile. Çok şükür kullanacak ağrım olmadı. Doktorum lekelenme görmeden şiddetli ağrın olmadan evham yapma hiçbişeye dedi lekelenmen bile olsa korkmadan beni ara dedi. Ağrımızın olması gayet normal yani canım. İş falan yapıyormusun evde? Benim belki çoğunlukla yattığım için ağrım çok olmuyordur
Bitti sayilir bugun 6 dogum birden oldu ya bebisleriniñ fotolarini falan attilar. Masallah bizde bole olalim hic kaybimiz olmasin hepimiz birbirimizi tebrik edelim destek olalimNisan anneleri topigine bende goz attimda cok heyecanlandim hele son kalan gunleri gorunce herkez birbirini tebrik edince falan dedim acaba bizde boyle olacakmiyiz
Bende 2011 eylul annelerindeydim simdide 2020 aralik annesi olmak guzelBen ilk gebeligimde de kadınlar kulübü deydim orda Ekim kasim gurubumuz vardı hata WhatsApp kurduk. 4 senedir beraberiz buluştuk 5 kez falan güzel dostluklar oldu
Evet yaa bende boyle olalim istiyorumBitti sayilir bugun 6 dogum birden oldu ya bebisleriniñ fotolarini falan attilar. Masallah bizde bole olalim hic kaybimiz olmasin hepimiz birbirimizi tebrik edelim destek olalim
2016 Ekim annelerindeydim şimdi Aralık 2020 güzel olduBende 2011 eylul annelerindeydim simdide 2020 aralik annesi olmak guzel
İnşallah benden çok farkında değilim miğdem bulanmasa arada ama heyecanlanıyor insan yeni bir can gelicekBen hala hamile olduguma inanamiyorum cok tuhaf bir duygu elim hep karnimda uyurken bile heralde 10 lerede dogursan ayni heyecan hep kaliyor kizimdada boyle cok heyecanliydim o gunleri bizde bir an once gorelim xaman cabuk gecsin virus bitsin hepimiz bi avazda firtt diye firtlatalim