İnşallah canımm, Allah razı olsun. Sen de sağlıkla al bebişini kucağına, sana babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallahInsalllaaah guzel haberler ile gel canisi dualarim seninlehamileeeyimmm dir gel insalllaaaaahhh
Bende 2017 haziran anneleri şimdi 2020 aralik çok güzel bi duygu2016 Ekim annelerindeydim şimdi Aralık 2020 güzel oldu
Ben cinsiyeti şimdiden Çok merak ediyorumKalp atisi duyduktan sonra artik cinsiyetleri merak etmeye baslarizdogurana kadar mutlaka merak edecek seyler yaratiriz kendi adima soyliyim ben
Sağlık ocagina kayıt yaptirirken HCG de bakıyorlar o zaman Çok çıkıyorDoktora gidince kontrolden sonra diycem benim hgc bakin o yuksek degeri gormek istiyorum 3 sene sonra bu benim hakkim
Ahhhh ne guzel bir dua yarabbim rabbim sanada kat ve katini nasip etsin insallah guzel yürekli insanİnşallah canımm, Allah razı olsun. Sen de sağlıkla al bebişini kucağına, sana babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah
Her şerde bir hayr vardır.Bu kadar şey başımıza geldi hala millet akıllanmadı.2 günde aç kalmazdık ortalık cahil dolu ve bunların akıllanacağıda yokBu akşam elinde 2 litrelik kolayla, cekirdekle marketlerde izdiham yaratan benciller yüzünden biz aylar sonra hastanelerdeki doluluk sebebiyle kontrollerimize gidebilecek miyiz acaba. Moralim çok bozuk gerçekten.
Offf sorma yaaaa millet 2 gun acliktan olcekmisti abi 2 gun makarna ye yabi ne bu neee ya saka gbiyizBu akşam elinde 2 litrelik kolayla, cekirdekle marketlerde izdiham yaratan benciller yüzünden biz aylar sonra hastanelerdeki doluluk sebebiyle kontrollerimize gidebilecek miyiz acaba. Moralim çok bozuk gerçekten.
Canim nasil kuruluyor bilmiyorum whatsaap grubu kursak daha mantikli ins kullanmayan vardir mesela benKizlarr su ozel mesaj grubu nasil oluyor bilen onu bi yapiversin burdakileride oraya aliiverrrsinn
O doktoru kiniyorum nedemek bakmamak zaten ortam kotu onun keyfinde gore bidaha git gel yapmak bizim icin tehlikeliKızlar ben doktora gittim ama 6+1 diye bakmak istemedi daha küçük haftaya gel net olsun dedi.Ucundan baksa nolacak sanki
Neguzel hoşgeldin aramıza canim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahSelam kizlar bende qaliba aralik annesi olucam
Yaş 25dogim 10.12.2020.kilom52.birinci bebeğim olucak.brnbrr
Canim bence en iyisi birbirlerimizi ınstagramdsn eklemek ve orda bi grup acmak numarasini herkes vermeyebilirCanim nasil kuruluyor bilmiyorum whatsaap grubu kursak daha mantikli ins kullanmayan vardir mesela bengrup acicam whatsaap katilmak isteyen bana ozelden numarasini ve ismini yazarsa orda bulusmus oluruz hepinizi opuyorum benim melek beni wc ye kaldirdi alistirmalara devam buraya uykusuz bi ben biraktim bulan nini soyleyip uyutabilirmi
Hoşgeldin insalllah olacaz bakalim canisi bende umarim olacamSelam kizlar bende qaliba aralik annesi olucam
Yaş 25dogim 10.12.2020.kilom52.birinci bebeğim olucak.brnbrr
Beni. Goguslerim varya ortadan ayrıldılar sanki oyle bi aci batma yok yaaa can cektirio banaGünaydin kizlar
Nasılsıniz bakim
Benim bulantım devam ediyor folik asiti kestikten sonra çok çok daha iyi ama.
Dün akşamki olaya yorum dahi yapamıyorum şoktayım cidden.. Cahillikten en üst seviye.. Çok üzücü gerçekten. Çarşamba doktora gidebilsem bare